Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Искате ли Валентин Михов да се завърне в ЦСКА?

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 16:40

един път ме банаха заради тоя КРАДЕЦ защото МИХОВ Е КРАДЕЦ ТОЯ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ОТ ИЦО,ЕМО И ЛЮБО ТОЯ ПРЕДАТЕЛЯ КОЙТО НИ ПРОДАДЕ ЗА ДА СТАНЕ ШЕВ В БФС ТОЯ ЗА 20 ГОДИНИ КАК ПЪК С НИКОИ НЕСЕ СКАРА КАК С НИКОЙ НЕ ВЛЕЗЕ В ПРОТИВОРЕЧИ ТОЯ НАЙ ГОЛЯМИ П...ЯР В БГ ФУТБОЛА :evil: :evil: :evil: ДАНО С ПАРИТИ ОТКРАДНАТИ ОТ ЦСКА ЕДИН ДЕН ДА НЕМУ СТИГНАТ ЗА ЛЕКАРСТВА 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 06 окт 2010 16:51

господа ЦСКА ри, гледайте напред тоя е минал етап за отбора ви, както е писал един той успя да открадне наистина много пари.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 окт 2010 17:08

В никакъв случай :!: В. Михов няма място в червения клуб. Този човек направи пари на гърба на ЦСКА , като ограби пълната каса след трансферите на Любо , Емо и Ицо. Нищо не остави , а и нищо не вложи в ДЮШ и в базата , всичко си сложи в джоба :idea: А сега се перчи , че за него парите на са проблем. Е , как да са проблем , господин Михов :?: :!: Емо Костадинов си е на мястото , като спортнотехнически директор ... Според мен обаче спокойно може да бъде привлечен Майкъла и да работят заедно с Емо в тандем , конкуренцията и допълването ще роди качество :idea: Работа има много , особено сега , когато трябва да се полага основата на пирамидата. Трябва да се реанимира и ДЮШ и т.н. :idea: В големите отбори в Европа щабът е голям , за да може да се върши качествено работата , а не един човек да отговаря за всичко. :idea: Трябва да бъдат привлечени специализирани треньори и за защитниците , и за халфовете , и за нападателите , а и за тактическа подготовка .., така както има треньори на вратарите. Старши треньора трябва да е психолог и обединителна фигура , а не да отговаря за целия спортно - технически процес , по примера на сър Алекс Фергюсън :idea: Ама всичко с времето си ... Ако Титан са решили да правят нещо голямо , в което аз лично не се съмнявам , то тези неща постепенно ще бъдат внедрени в структурата на ЦСКА. 8-)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 17:13

viroglav написа:В никакъв случай :!: В. Михов няма място в червения клуб. Този човек направи пари на гърба на ЦСКА , като ограби пълната каса след трансферите на Любо , Емо и Ицо. Нищо не остави , а и нищо не вложи в ДЮШ и в базата , всичко си сложи в джоба :idea: А сега се перчи , че за него парите на са проблем. Е , как да са проблем , господин Михов :?: :!: Емо Костадинов си е на мястото , като спортнотехнически директор ... Според мен обаче спокойно може да бъде привлечен Майкъла и да работят заедно с Емо в тандем , конкуренцията и допълването ще роди качество :idea: Работа има много , особено сега , когато трябва да се полага основата на пирамидата. Трябва да се реанимира и ДЮШ и т.н. :idea: В големите отбори в Европа щабът е голям , за да може да се върши качествено работата , а не един човек да отговаря за всичко. :idea: Трябва да бъдат привлечени специализирани треньори и за защитниците , и за халфовете , и за нападателите , а и за тактическа подготовка .., така както има треньори на вратарите. Старши треньора трябва да е психолог и обединителна фигура , а не да отговаря за целия спортно - технически процес , по примера на сър Алекс Фергюсън :idea: Ама всичко с времето си ... Ако Титан са решили да правят нещо голямо , в което аз лично не се съмнявам , то тези неща постепенно ще бъдат внедрени в структурата на ЦСКА. 8-)
май ТИТАН здава карула :roll:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 окт 2010 17:15

kiko75 написа: май ТИТАН здава карула :roll:

Съмнявам се ... Когато купиха ЦСКА , то трябваше клуба да бъде разделен по равно между три , нека ги наречем структури. По - скоро сега има вероятност да се появят на бял свят и другите две , но Титан твърдо остават , в това съм почти на 100% сигурен ... ;)
Последна промяна от viroglav на 06 окт 2010 17:20, променено общо 1 път.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 06 окт 2010 17:19

Вальо михов не е за Цска.Той е нужен на Българския футбол с опита и професионализма който притежава.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 окт 2010 17:22

difeza написа:Вальо михов не е за Цска.Той е нужен на Българския футбол с опита и професионализма който притежава.

Нека си говорим откровено ... Вальо Михов не е направил нищо за българския футбол. Ако някой може да ме опровергае с факти ще се радвам много да го направи. :idea:

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 06 окт 2010 17:25

viroglav написа:Нека си говорим откровено ... Вальо Михов не е направил нищо за българския футбол. Ако някой може да ме опровергае с факти ще се радвам много да го направи. :idea:

При него се класирахме в САЩ и за блгодарност го махнаха от БФС
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 06 окт 2010 17:38

С какво михов помогна за класирането в САЩ?
Какво направи за БГ футбола той и ПФЛ?
Този човек не е създал нищо във футбола, само си живее чудесно от него.
Идеален е за политиката - там най-добре виреят такива. Да освободи футбола от себе си.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 17:38

Дидо написа:
viroglav написа:Нека си говорим откровено ... Вальо Михов не е направил нищо за българския футбол. Ако някой може да ме опровергае с факти ще се радвам много да го направи. :idea:

При него се класирахме в САЩ и за блгодарност го махнаха от БФС
класирахме се въпреки него той искаше да изгони Д.ПЕНЕВ

Върни се в “ЦСКА”