Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
май ТИТАН здава карулаviroglav написа:В никакъв случайВ. Михов няма място в червения клуб. Този човек направи пари на гърба на ЦСКА , като ограби пълната каса след трансферите на Любо , Емо и Ицо. Нищо не остави , а и нищо не вложи в ДЮШ и в базата , всичко си сложи в джоба
А сега се перчи , че за него парите на са проблем. Е , как да са проблем , господин Михов
![]()
Емо Костадинов си е на мястото , като спортнотехнически директор ... Според мен обаче спокойно може да бъде привлечен Майкъла и да работят заедно с Емо в тандем , конкуренцията и допълването ще роди качество
Работа има много , особено сега , когато трябва да се полага основата на пирамидата. Трябва да се реанимира и ДЮШ и т.н.
В големите отбори в Европа щабът е голям , за да може да се върши качествено работата , а не един човек да отговаря за всичко.
Трябва да бъдат привлечени специализирани треньори и за защитниците , и за халфовете , и за нападателите , а и за тактическа подготовка .., така както има треньори на вратарите. Старши треньора трябва да е психолог и обединителна фигура , а не да отговаря за целия спортно - технически процес , по примера на сър Алекс Фергюсън
Ама всичко с времето си ... Ако Титан са решили да правят нещо голямо , в което аз лично не се съмнявам , то тези неща постепенно ще бъдат внедрени в структурата на ЦСКА.
kiko75 написа: май ТИТАН здава карула
difeza написа:Вальо михов не е за Цска.Той е нужен на Българския футбол с опита и професионализма който притежава.
viroglav написа:Нека си говорим откровено ... Вальо Михов не е направил нищо за българския футбол. Ако някой може да ме опровергае с факти ще се радвам много да го направи.
класирахме се въпреки него той искаше да изгони Д.ПЕНЕВДидо написа:viroglav написа:Нека си говорим откровено ... Вальо Михов не е направил нищо за българския футбол. Ако някой може да ме опровергае с факти ще се радвам много да го направи.
При него се класирахме в САЩ и за блгодарност го махнаха от БФС
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта