От пролетта ЦСКА се връща на "Армията"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: От пролетта ЦСКА се връща на "Армията"
Само да вметна, че при Локо СФ нещата не са точно така. Стадионът е отдаден на спортното дружество Локомотив, а не на футболния отбор/като президенти, собственици и тн са различни/. Съответно следват някои разлики.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:Само да вметна, че при Локо СФ нещата не са точно така. Стадионът е отдаден на спортното дружество Локомотив, а не на футболния отбор/като президенти, собственици и тн са различни/. Съответно следват някои разлики.
Според мен,иска да каже,че Локото не плаща за разлика от тях
Не го приемайте като заяждане, обаче ми се струва, че този просто ви пуска по шейната, за да не се занимавате много много с отбора, с Гьоре, с Емо Костадинов и т.н. Ако не ме лъже паметта, нали щяха да строят стадион за 110 милиона лева?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
cska@1948 написа:McLovin написа:Само да вметна, че при Локо СФ нещата не са точно така. Стадионът е отдаден на спортното дружество Локомотив, а не на футболния отбор/като президенти, собственици и тн са различни/. Съответно следват някои разлики.
Според мен,иска да каже,че Локото не плаща за разлика от тях
Точно това е, че до колкото знам футболният отбор трябваше да плаща на спортното дружество, което стопанисва стадиона. От друга страна дружеството не искаше да инвестира в съоръжението и то стана негодно за провеждане на срещи/мисля основно заради кабелите, които държат козирката/. И тъй като ФК-то се аргументираха с това, че не виждат смисъл да инвестират в нещо, което не е отдадено на тях се изнесоха на Васил Левски.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
- modor
- Контакти:
Пролет пукна
Титан,не!Това е положението 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- blue avalanche
- Контакти:
Есиенчо написа:blue avalanche написа:cska@1948 написа:Борисов: От пролетта ЦСКА се връща на "Армията" и няма да плаща наем
През пролетния полусезон ЦСКА ще домакинства на стадион "Българска армия", разкри президентът на тима Димитър Борисов. Босът заяви, че се очаква в близките дни "червените" да подпишат договор с Министерството на спорта, който ще позволи на клуба да не плаща наем за ползването на съоръжението.
„Правим всичко възможно още пролетта да се върнем на нашия си стадион. Първо трябва да оправим нещата с Министерството на спорта. Трябва да се приспаднат 1,4 мнл. лева, а ние ще направим инвестиции за над 3 млн. лева”, каза Борисов, цитиран от "Гонг".Той допълни още, че сега са започнали ремонти на „Българска армия”, с които ще се покрият предписанията на общинската комисия, а през лятото ще се погледне и към препоръките на УЕФА.
„След като оправим взаимоотношенията си с Министерството на спорта, ще подпишем нов договор за наем за срок от 20 години. Стадионът ще ни бъде предоставен безвъзмездно, както е при всички останали отбори. Няма да плащаме наеми. Така са Левски, Локомотив София и всички останали. От 1999 година не се плаща наем”, каза още Борисов.
Той опрай отбора,остана стадиона да опрай...Каква УЕФА го гони него?Той таблицата за класирането поглеждал ли я е?
Приятелю,първо се научи че се пише и изговаря "оправи" а не "опрай" и второ ЦСКА ще играе и в евротурнирите и догодина не се притеснявай за
това!!!Спомни си положението на Левски миналата година
Нали не мислиш,че не знам как се пише "оправи"?Само,че за вашите босове върви точно този вариант:опраЙ.
Колкото и зле да бяхме миналата година,такъв мач,като вашия снощи с Калиакра,не сме играли!
За справка:2009/10 10 кръг
Левски-13т.(мач по-малко) 16-10( малко,но по-добре от вас)
От 120 милиона за нова "Армия", вече паднаха на 3 и то само за козметичен ремонт http://football.sportal.bg/news.php?news=265622

- mertezaker
- Контакти:
PFC Litex на 18 Окт 2010 17:03
От 120 милиона за нова "Армия", вече паднаха на 3 и то само за козметичен ремонт http://football.sportal.bg/news.php?news=265622
То е ясно, че са замесени много интереси, а за нов стадион като държавата не иска, нищо не може да се направи!!!
хем слушате хем се правите на страшни капацитети човека ви казва че три милиона ще са иовестиците на панчарево от които държавата приспада мнаема за пет години никаде няма и намек колко ще са ивестиците на армиятаPFC Litex написа:От 120 милиона за нова "Армия", вече паднаха на 3 и то само за козметичен ремонт http://football.sportal.bg/news.php?news=265622

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Приятелю,първо се научи че се пише и изговаря "оправи" а не "опрай" и второ ЦСКА ще играе и в евротурнирите и догодина не се притеснявай за
[/quote]
Нали не мислиш,че не знам как се пише "оправи"?Само,че за вашите босове върви точно този вариант:опраЙ.
Колкото и зле да бяхме миналата година,такъв мач,като вашия снощи с Калиакра,не сме играли!
Левски-13т.(мач по-малко) 16-10( малко,но по-добре от вас)[/quote]
Да и като направихте Х на Литекс станахте с 14 точки и голова разлика 18-12 или присмяла се козата на овцата че гъза и се гледа
бяхте в точно същото положение и вие само че много бързо забравяте,но колелото се върти.И ЦСКА колкото и да е бил зле в БГ в Европа винаги са се представяли достойно и в четвъртак една победа няма да е изненада

Левски-13т.(мач по-малко) 16-10( малко,но по-добре от вас)[/quote]
Да и като направихте Х на Литекс станахте с 14 точки и голова разлика 18-12 или присмяла се козата на овцата че гъза и се гледа

[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]