NHL на живо по Film +

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivcho
Контакти:

Re: NHL на живо по Film +

Мнениеот Ivcho » 07 окт 2010 13:12

Сезонът в NHL ще се излъчва и по ESPN America, което значи, че ще е достъпен не само за абонатите на Булсатком :lol:
Както е писал и колегата по-горе там ще се насладим и на автентичен коментар. :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 окт 2010 14:00

Ivcho написа:Сезонът в NHL ще се излъчва и по ESPN America, което значи, че ще е достъпен не само за абонатите на Булсатком :lol:
Както е писал и колегата по-горе там ще се насладим и на автентичен коментар. :)

Ей това вече е добре! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

malkin71
Контакти:

Мнениеот malkin71 » 07 окт 2010 15:05

Ivcho написа:Сезонът в NHL ще се излъчва и по ESPN America, което значи, че ще е достъпен не само за абонатите на Булсатком :lol:

ESPN America се излъчва в България вероятно повече от три години(ако не и повече, не съм сигура). Аз имам удоволствието да гледам мачовете от тогава. Именно този канал е причина все още да съм на Кейбълтел известна вече, като Blizooo(не, че съм им голям фен-напротив, но никой друг оператор не предлага този канал в БГ).
Та, ако обичате хокей ще ви споделя(за тези, които не са запознати говоря)какво можете да гледате по този готин канал.
Очакват ви над 200 мача на живо от редовния сезон и към 50-тина от плейофите(дали не бяха и повече :roll: ). Обикновено срещите се провеждат в интервала 02:00 - 05:00(българско време), но по-късно през деня има повторение на двубоите(не знам поради каква причина, но при повторенията не дават реклами и е много гот, щото си гледаш мачлето от начало докрай).
Другата благинка се нарича NHL on the Fly - обзорно коментарно предаване за изиграните през съответния ден срещи - включва репортажи от всички проведени двубои, интересни и обстойни анализи на мачовете от вечерта, прогнози, интервюта с играчи, треньори и много други глезотийки :). Предаването се излъчва всяка вечер(разбира се, когато има мачове от НХЛ), а тези, които го водят са №1 - интелигентни, запознати до болка с материята наречена северноамерикански хокей, също така са добре говорещи и изглеждащи(разбирай много добра дикция, изразителност на изказа, готино, несковано поведение пред камера и т.н.).

Не мога да не спомена и поне според мен едно от най-великите(за мен) спортни предавания, а именно Hockey night in Canada. Това е апотеоз на канадската спортна ТВ журналистика. Винаги в събота държавната телевизия на Канада CBC излъчва минимум два мача с участието на канадски отбори(в лигата те са 6 на брой). Към 02:00 часа бг време, започва излъчването на първата среща -обикновено тя е с участие на някой тимовете от източна Канада - Монреал, Торонто, Отава. В 5 започва втория двубой, където тв аудиторията гледа мач на някой от западните тимове - Калгари, Едмънтън и Ванкувър.
Това разбира се не е просто едно излъчване на някакви си два мача, а невероятно шоу, черешката на което е появата на атрактивния водещ Дон Чери, който си е направо луд...
Та, ESPN America прави транслация и на това шоу.
Освен това феновете на НХЛ в България ще могат да видят по ЕSPN America, интересни документални филми за велики играчи от миналото и настоящи звезди в лигата, като Овечкин, Кросби, Кийн, Хийтли и т.н.
Със сигурност ЕSPN Аmerica ще предава и новогодишния сблъсък на открито между Питсбърг и Уошингтън известен, като "Зимна класика" 2010. В първия ден от новата година двата ще играят на стадион за американски футбол Хайнц Фийлд.

Освен това каналът излъчва MLB( Мейджър лигата по бейзбол), NFL(национална футболна лига), колежанските шампионати на САЩ по баскетбол(междудругото това е страхотен турнир) и американски футбол, НАСКАР.

Ето такива нещица ви очакват на ESPN America - ако имате възможност да гледате, мисля няма да останете разочаровани. Не искам да това да прозвучи, като реклама на Blizoo, просто за хубаво или лошо, те са единствените(не знам за Виваком всъщност, но Ай Ти Ви Партнер и Булсат не го излъчват), които го предлагат.

P.S. И в края да спомена, че ако някой живо се интересува от хокей, може да посети единствения български форум посветен на канадската игра:
http://nhl.hockeybg.com/
Последна промяна от malkin71 на 07 окт 2010 15:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 окт 2010 15:25

Всичко това, което споделя колегата по-горе е вярно. Нямам ESPN, но съм гледал всичко това през Интернет.

Lubo1964
Контакти:

Мнениеот Lubo1964 » 07 окт 2010 15:31

ESPN America излъчва хокей от около 3 години.Днес започват мачовете от 19 часа от Европа.Неделните мачове от източното крайбрежие също са в приемлив час-от 22.00ч. българско време.Освен това се повтарят през деня.Така че старозагорците от Булсатком са сбъркали,че са си дали паричките за американски хокей-излъчва се чрез ESPN America по почти всички кабелни оператори :) А сезона се открива не за пръв път в Европа-вече трета година е така.
http://www.espnamerica.com/bg/f2/tv-schedule
Ето линк за програмата по дни и часове.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 07 окт 2010 17:15

Empty написа:В България няма много хора, които гледат хокей, затова не е атрактивен за телевизиите.Преди, като седях до сутринта пред компютъра гледах НБА и НХЛ в 2-3 часа :)

аз гледам хокей общо взето всяка нощ със сопкаст. радвам се, че сезонът най-после започва. дълго лято беше.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 07 окт 2010 18:58

SFHC написа:аз гледам хокей общо взето всяка нощ със сопкаст. радвам се, че сезонът най-после започва. дълго лято беше.

+1
По-точно и аз не мога да го кажа :) Все пак гледам да се ограничавам до 2 срещи през седмицата, но като почнат плейофите нямам пропуск (ходя на работа като зомби :lol: )
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 07 окт 2010 19:37

Незнам дали си спомняте, но по кабеларката излъчваха една програма"Спорт7"до преди година и полувина-две.Там излъчваха пряко както NHL така и NBA.Даваха по3-4 мача на живо дори и плейофите та чак до финала.По онова време работех само нощем и с колегите се скъсвахме да гледаме особено хокея.Наистина извън земна класа :) .Силно се надявам сега да има отново програма която да предава тези зрелища,защото си заслужава особено ако си запален по дедения спорт.И като финал само да спомена ,че има доста хора които си падат по хокея повече отколкото по Баскета.Стига съм писъл сатвам да гледам стартовия мач от NHL.Благодарско на булсата че се грижат за зрителите си така добре :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 окт 2010 21:19

Unscrewed написа:Мисля че film+ ще си смени скоро името на sport+ и ще има и NBA

Точно така, във форума на БСК пишеше,че скоро ще преименуват окончателно канала на sport+. Той неофициално вече си е такъв, след като дават нон стоп спортни събития, и пускат филми чак след полунощ. За жалост, разбрах,че всички които имаме кредити за канала- без значение дали са купени или безплатни, след преименуването ги губим 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Други спортове”