В Лига Европа "Червените" са в ужасяваща серия от 9 поредни мача без победа, в които имат 8 поражения. На всичкото отгоре вицешампионите вече 5-и мач в груповата фаза не могат да вкарат нито един гол!
Само за справка - другите два наши състава, играли в групите на турнирите, имат там 4 победи (Левски) и 2 успеха (Литекс). Ако паднат и от Рапид във Виена, "армейците" ще поставят антирекорд в надпреварата.
Серията на ЦСКА:
2005/06
Монако - ЦСКА 2:1
2009/10
ЦСКА - Фулъм 1:1
Рома - ЦСКА 2:0
ЦСКА - Базел 1:3
Базел - ЦСКА 2:0
ЦСКА - Рома 0:3
Фулъм - ЦСКА 1:0
2010/11
Бешикташ - ЦСКА 1:0
ЦСКА - Порто 0:1
Е.Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще правилна селекция"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Е.Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще правилна селекция"
Emo da se maha ot cska
Deflores написа:В Лига Европа "Червените" са в ужасяваща серия от 9 поредни мача без победа, в които имат 8 поражения. На всичкото отгоре вицешампионите вече 5-и мач в груповата фаза не могат да вкарат нито един гол!
Само за справка - другите два наши състава, играли в групите на турнирите, имат там 4 победи (Левски) и 2 успеха (Литекс). Ако паднат и от Рапид във Виена, "армейците" ще поставят антирекорд в надпреварата.
Серията на ЦСКА:
2005/06
2009/10
2010/11
+1
Обичам статистиката да говори ! Влюбен съм в теб !

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Deflores написа:В Лига Европа "Червените" са в ужасяваща серия от 9 поредни мача без победа, в които имат 8 поражения. На всичкото отгоре вицешампионите вече 5-и мач в груповата фаза не могат да вкарат нито един гол!
Серията на ЦСКА:
2005/06
2009/10
2010/11
Тая ми ти хубава статистика дет радва окото трабва да я види лейди ГА ГА

Е , господин kartago , где ти е гумичката за тези хубавци , изказали се по темата ... Апропо , или трием само тези , които не споделят синята идея. Или ще кажеш , че това не са провокации , може би ?! А според мен пък са точно това .., от гледната точка на фен на ЦСКА. Днес съм настроен пародийно ...

Ха бан за лефскари, що е то и има ли почва във форума на Медийните звезди от Герена? Виж сега ако аз си отворя устата и ще ми делитнат мнението, да се обзаложим ли?
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Re: Обещавам да бъда добър!
ruash написа:Alexander Frei написа:mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка).
А бе Мирончо, а бе душко златна...Ами ако ти си ми наемател в апартамента, за който даже не благоволяваш да си платиш наема, ами ще те изритам бе, душко!
В грешка си отвсякъде, чети и се информирай!
Геренци що не плащат наем, бе душко? Щото едните са равни, ама другите са по-равни!
Щото оня далавераджия Софиански ви го подари три дни преди края на мандата!
Я си гледай ракията и салатата и не се занимавай с глупости.
Я пак ... Виждам ,че си много добре запознат с някой подробности и бих те помолил да ни осветлиш, да не вземе да се окаже поредната легенда...
В качеството си на какъв Софиянски подари Герена на Левски 3 дни преди края на мандата си?- министър председател или кмет.
приятели, сините боклуци са просмукали и заразили и този форум-я всеки един от нас червените да си направи един малък експеримент да влезе и напише нещо кратко против лефски в техният форум -веднага следва "ban" и изтриване на мнението :D:D а тук може всякви лайнета говежди да говорят простотии и да хулят просто ей така :D поредното доказателство за медийният син чадър- корумпирани журналистчета кой ви даде дипломите или и тях си купихте ??? смешници :Д но всичко се връща и евро лефски ще си пати и то добре в лига европа - някои си мислят че Лил е слаб отбор и ги подценяват- ще видите резултатите ... а ЦСКА няма кво да се говори-трагедията е пълна в първенството, но лига европа е друго нещо...
koi4i написа:ruash написа:Alexander Frei написа:
А бе Мирончо, а бе душко златна...Ами ако ти си ми наемател в апартамента, за който даже не благоволяваш да си платиш наема, ами ще те изритам бе, душко!
Геренци що не плащат наем, бе душко? Щото едните са равни, ама другите са по-равни!
Може и да не плащаме наем,но до момента сме направили инвестиции със 10-тократно по - висока стойност от вашия наем, капиш?
И на мен да ми подарят апартамент и аз ще направя сериозни инвестиции в него. Ама преди да ми го подарят няма как хем наем да плащам, хем да инвестирам. Левски направиха тези инвестиции СЛЕД като им подариха стадиона. Капиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- NIKI_RED
ruash написа:Alexander Frei написа:mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка).
Със сигурност Софиянски не им го е подарил просто така,очевидно и той е намазал нещо