ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Мнениеот plamen etov » 20 ное 2008 10:14

ВЪН !!!! ИМЕНО КАТО КАПИТАН Е ДЛЪЖЕН ДА ПОВЕДЕ ОТБОРА ,ДА СЕ РАЗДАВА ДО КРАЙ А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛ ШАРАН :mrgreen: :mrgreen: ОТ 2004 ТОЙ НЕ ЕСЪЩИЯТ КОЙТО СЕ РАЗДАВАШЕ ПО ТЕРЕНИТЕ.ТАКА ПОНЕ НЯМА ДА НИ КЪСА НЕРВИТЕ :o :o :o :o :o
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

tot2311
Контакти:

Мнениеот tot2311 » 20 ное 2008 10:18

И кво да го изгониме от националния и кой да дойде?Според мен е по-добре в някой мач да остане резерва,но да се викне некой адекватен заместник,а не некви смешници за който мниджерите натискат.Защо ги няма Кушев и Домовчийски?Можеше тоя мач Кушев титуляр и Бербо резерва, да видиш после как ше си даде зор да бяга.

Tino
Контакти:

Мнениеот Tino » 20 ное 2008 10:38

вчера всички (без Гошо и Благо) все едно бяха на разходка.Пълна трагедия.може ли ти да си нац състезател да играеш за страната си и да ти вкарат 6 парцала .......вярно беше бенефис на Милошевич но това не оправдава Трагичната защита.направо не ми се говори повече ........
пролетта ще дойде .....ейре ще ни бият с разлика и този път няма се класираме .....

svetozark
Контакти:

Мнениеот svetozark » 20 ное 2008 10:43

Аз,също мисля,че трябва да се сменят всички,макар,че от много интереси невиждам това да стане.
А,колкото до Бербатов,гледах го всяка седмица,,,,край,не заслужава вниманието ми,нито вниманието на нито един човек,който се нарича БЪЛГАРИН,,,,,това е предателство,предателство на целия отбор,Нo в крайна сметка той е капитан,а ОТНОШЕНИЕТО НА ОТБОРА Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА КАЧЕСТВАТА НА ЛИДЕРА!!!!!!!!
Гонг, Вие одавна трябваше да поемете кампания за празни трибуни,когато играят тези мижетурки,трябва никой да не стъпва на мачове,давидим кой ще им гледа фризурите,,,,,,,,,хора,разберете продължаваме ли да им ходим на мачовете те ще продължават да плючт върху българсият химн и знаме,,,,,СРАМОТА
ПОЛИТИЦИТЕ НЕМОЖЕМ ДА ГИ ИЗГОНИМ НО ТЕЗИ СА В НАШИ РЪЦЕ!!!!!!!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 20 ное 2008 11:41

Предателят Бербатов дезертира от България?
Мисля че тои сам показа как трябва да се отнасяме с него!поне 2 3 мача не трябва да бъде викан,да разбере какво е да не участваш за националният си отбор!а капитан трябва да е Марти ПЕТРОВ! Тои е единственият които играе със сърце!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 20 ное 2008 11:56

Моето мнение се люшка от едната крайност към другата.
Първо, искам Бербатов да играе, защото той в момента е най-успелият български футболист.
Второ, искам да се разкара от националния отбор, защото не заслужава с това отношение да носи българската фланелка. Вие видяхте ли кога го смениха? Камерите не показаха такова нещо. Явно "Димитричка Бербатова" е едно мишленце, което бърза да напусне потъващия кораб. Ако е капитан на място, трябва да се бори докрай и да надъхва съотборниците си.
Виждам, че някои го защитават, като казват, че е нападател и защитата е виновна за всичко. Да, но още на мача с Черна гора направих сравнение как игра нашият нападател Бербатов и техният нападател Вучинич. Коренна разлика. Докато нашият се мърдосваше по терена, Мирко Вучинич правеше всичко възможно да намери очертанията на нашата врата. Добре, че тогава Благо изравни, както го направи и снощи, но за съжаление този гол не беше в последната минута.

Sisi_Levskarkata
Контакти:

Мнениеот Sisi_Levskarkata » 20 ное 2008 13:14

По принцип нямам против Бербатов, но като се научи да се раздава до край в името на българия, тогава да го викат. Нека остане 2 3 мача резерва или въобще да не е викан, да видите как на другия мач ще играе като, че ли му е за първи път. Левски завинаги в моето сърце.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 20 ное 2008 13:23

Голямо ЗА, ако играе както може!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Още по-голямо НЕ ,ако се разхожда и сърди като ущипана госпожица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dambe
Контакти:

Мнениеот dambe » 20 ное 2008 14:30

Искам да задам един въпрос: защо сте толкова жалки всички които обвинявате Бербатов завчерашната ни загуба?
Добре излезе момчето. Ама я се замислете дали наистина няма причина за това. защото аз не вярвам че просто не му се играе и заради това излезе, пък и вече се разбра че си има причина за това напускане от терена вчера. Я се поставете на негово място: професионален футболист, само с тва си изкарва парите (верно бая пари гълта от ман. юн.) ама както всеки друг футболист не може да си позволи контузията която е пулучил да се усложни. Всеки професионален футболист би направил същото.
Второ колкото и да ми е мъчно и на мене за резултата мача вчера беше приятелски. Няма смисъл заради един такъв тъп мач да се разпада отбор от такива футболисти. Всички имат качества. Всички сме ги виждали с много по добри изяви от вчера и знаем на какво могат да бъдат способни с националната фланелка. Обаче въпросът който трябва да се разреши в тоя отбор е: защо винаги се избират такива треньори? Ей го марков класира ни на европейското в Португалия. сички бяхме радостни, изпратихме ги като герои, че даже и него. Ама то още там си се видя че марков за нищо не става. оче там ни насраха. Първо шведите, после датчаните, а накрая се опънахме малко на Италия, обаче ни обърнаха жабарите. и цялата равно сметка от тва е 1:9 голова разлика без спечелена точка и поне аз си дадох на сметка че Марков не става да води националите. Уви пак го избраха. Целия проблем на националния ни отбор идва от скамейката, защото с празноглавец като Пламен Марков никъде няма да отидем и ще гледаме не само световното в ЮАР по телевизията, ами и европейското в полша и украйна и следващите такива мероприятия
За това не трябва да ви е виновен Бербатов. Признавам вчера и аз мислех така като вас и аз го нареждах цяла вечер но това са спонтанни реакции от края на вчерашната трагедия. Бербатов ще си продължи да играе за националния отбор щом го викат, независимо дали на вас ви се иска или не.
чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. :geek:

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 20 ное 2008 14:44

dambe написа: Бербатов ще си продължи да играе за националния отбор щом го викат, независимо дали на вас ви се иска или не.

Въпросът не е дали на нас ни се иска, а дали на него му се иска.
Защото цялата ситуация ми изглежда като предварително подготвен сценарий, при който Бербатов играе зле, после напуска терена уж с контузия, следват задължителните коментари за слабата му игра, при което Емил Данчев се включва в ефир да дава акъл на хората да не закачат неговото момченце, иначе ще се откаже от България. А всъщност цялата ситуация може да е подготвена в Манчестър с целта Бербатов да играе само и единствено за дяволите.

Върни се в “Футбол - България”