Левски-ЦСКА 7-1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-ЦСКА 7-1
Можехме да вкараме 12 гола,но явно има някаква магия в числото 7,вкараха 7 и спряха.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...
- deepblue1963
Ако оня отбор на Левски набара този отбор на ЦСКА...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- mertezaker
- Контакти:
Честит юбилей тогава!!! Наистина най-значимият успех във вашата история!
- Pro-European
- Контакти:
Невероятен мач и атмосфера,
бях на стадиона в сектор В.
След американският фурор на националите, тази победа вдигна максимално удоволствието
от това да бъдеш футболен фен!
Честит юбилей!
Само ЛЕВСКИ !!!
бях на стадиона в сектор В.
След американският фурор на националите, тази победа вдигна максимално удоволствието
от това да бъдеш футболен фен!
Честит юбилей!
Само ЛЕВСКИ !!!
Авторът на темата: Ще спре ли..
blue magic написа:7:2, 7:1, 5:0...
To be continued...
6:3 също не е лош!

kalo написа:blue magic написа:7:2, 7:1, 5:0...
To be continued...
6:3 също не е лош!
4 гола на Димитър Йорданов.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Май е време за 7:0...
Бях на стадиона с приятели/при 7:2 с баща ми/. До нас едно момче от Варна се разплака от щастие и викаше:"25 ходини чакам да се повторят тези 7 гола,защото съм бил малък при предишната седмица!!!"! Голям кеф беше,а после го отпразнувахме подобаващо! 

Meer1914 написа:Май е време за 7:0...
Не е лошо,с 5 гола на Гара Дембеле,рекордите са затова-да се подобряват.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
vwgolf3gtl написа:честито говеда,аз пък ви желая Спортинг 7 да ви набият у простите глави,болни хора сте ей,може ли да се кефите на победа от преди 16 г.?И в същото време да не уважавате успехите на Цска в миналото,защото цитирам вас"били в миналото" ,прост народ сте ей.Не осъзнавате едно-че леФски ще се сгромоляса на дъното много по скоро отколкото си мислите![]()
![]()
Как по-точно разбра ти, че Левски ще се сгромоляса, след като ние не можем да го осъзнаем? И какво разбираш под сгромолясване специално за тази година? Бихме ЦСКА и Локо СФ в България, влязохме в групите на ЛЕ и дори имаме победа там! Ами за есента на 2010 ми се струва, че никак не е зле! А вие вместо да се надявате Левски да се сгромоляса, за да можете да се усмихнете, по-добре си решавайте вашите проблеми, защото не е същото когато червения отбор е жалък! По-сладко е когато Левски Ви прави жалки, така както при 7:1!!!
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....