Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 16:53

ЕМИЛ написа:Спасението е нови собственици.

Ама като няма желащи, тогава какво ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2010 16:55

Гуу написа:

Тогава веднага да се махне плявата/ненужните или слабите футболисти/ и да се даде пълна подкрепа на треньора.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 20 сеп 2010 16:56

1. Да оставим ли този треньор да работи и докога?
2. След като шампионската титла е вече мираж, не е ли по-добре да се залага повече на младите футболисти от школата?
3. Кои са футболистите, от които да се отървем час по-скоро?
4. Не е ли време Емил Костадинов да си ходи?

1. Задължително поне 2 години. Муриньо каза, че му трябват 2 години, ние искаме за 2 седмици нещата да се оправят.... За година и 9 месеца треньори са ни били Димитър Пенев, Любослав Пенев, Йоан Андоне, Адалберт Зафиров, Павел Дочев, Гьоре Йовановски, къде му е края? Да го оставят 2 години задължително.
2. Шампионската титла не може да е мираж след 7мия кръг. Спас Делев, Томи Костадинов, Тонев и Дечев трябва да получават шансове, но не да играят нон-стоп по 90 минути
3. Дормушали Саидходжа, Мишел Платини, МАРКИНЬОС, Тиеро ( ако продължава само да ми играе с Бешикташ, Порто и т.н.), Кристиян Тибони, Караджов, Еспозито.
4. Може и да е време, но кой ще дойде?
Последна промяна от Allein на 20 сеп 2010 16:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 16:56

Не мога да ви разбера!!!Каква селекция,какви тренъори-игарете си на дребно и отказвате да видите ПРОБЛЕМА!!Само защото съм мод ще се въздържа на тегля на всички една.....!!Хората си въртят тотото и друго не ги ебе-това не можете ли, не искате ли да разберете незнам!!И Меси и Роналдо да дойдат-кат им кажат отгоре-тоя мач е двойка и те така ще играят!!! ;)
Проблема е само и единствено в ТИТАН!! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 сеп 2010 16:57

Гуу написа:1) В момента не е от кой знае какво значение кой ще е треньор на ЦСКА. Дали ще е Гьоре или някой друг... все тая, специално аз обаче предпочитам да видя някой българин на този пост - един Александър Станков, Ангел Червенков...защо не и Илиян Илиев. Това обаче не означава, че Гьоре не си върши работата, всъщност все още е толкова рано, че не е много ясно как си я върши.
2) Сега е идеалният момент за това. Загубихме шансове за шампионска титла,без много емоции, без много истерия може да се започне налагането и обиграването на младите футболисти за следващия сезон. Чудесно ще е да получат повече поле за изява едни - Александър Тонев, Томи Костадинов, Лукас Трекаличи, Мартин Дечев, Никола Радулович и т.н. Но ако залагаме на младите футболисти, то това автоматично изклюва завръщане на Стойчо Младенов, той не може да работи в подобна обстановка. За да постигне успех са му необходими скъпи (за нашите стандарти) футболисти
3) На първо време трябва да се оттървем от : Караджов, Еспозито, Коста Янев, Румен Трифонов, Платини, Саидходжа и Тиеро.
4) Време е, и ако е мъж на място ще го направи. Факт е, че ЦСКА е в това състяние сега заради грешното треньорско назначение на Павел Дочев и заради неадекватната селекция, тоест обърка това, което му е работа.

1) +1
2)+1
3)+1(ако изключим Румен Трифонов)
4)+1(за съжаление си прав...)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 17:00

ЕМИЛ написа:
Гуу написа:

Тогава веднага да се махне плявата/ненужните или слабите футболисти/ и да се даде пълна подкрепа на треньора.

Именно, това смисълът на налагането на младите играчи. Факт е, че към този момент ЦСКА е един от отборите с най-ниска средна възраст на футболистите. Като се оттървем от "плявата", започнем налагането на по-младите, изградим един много добър колектив и сработеност, тогава може да гоним резултати. С купуване на по 10 наемници на полузезон нищо не става, надявам се "титаните" са го разбрали.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 17:02

А ти не се ли досещаш,че титаните им е през кура за отбора! :evil:Тях резултати и победи НЕ им трябват!
Кактои да е-СПИРАМ да пиша в тоя форум-защото никой не вдява кво му се говори,или се прави,че не разбира!! :evil: Всеки ного разбира-нищо че е на 200-300 км.оттука и няма ни най-малка идея за какво става въпрос!!!Продалжавайте,самозалъгвайте се..........
Изображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 20 сеп 2010 17:03

Определено в ЦСКА се натрупаха играчи, които просто не стават. Най-лошото е, че няма кой да ги вземе. И защо ли имам странното чувство, че ще гледаме скоро филма "Казанска афера в червено"?????????
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 20 сеп 2010 17:17

Не съм специалист по футбол, затова със спортно-технически съвети не бих могъл да помогна. Но знам средство, което винаги е помагало и винаги ще помага, докато човечеството съществува някъде на този свят. Това е любовта. Това, което ние като фенове (и което до сега според мен не даваме достатъчно) трябва да направим е да демонстрираме безкористната си, неотменима, безрезервна и вярна подкрепа и любов към отбора. Не към собственици, треньори или ирачи, а към идеята ЦСКА, която ни обединява иначе толкова различни хора. Така, както родител обича и е готов на всичко за своята рожба - независимо дали е умно, глупаво, сакато, грозно, красиво или каквото друго се сетите дете. Така и ние трябва да обичаме своя отбор - играещ красив, грозен, безумен, в А, Б или В група футбол. И да го показваме - защто само да обичаш е половината от отношението - другата половина, не по-малко важната, е да умееш да го изявиш по адекватен начин. Затова, колкото и да падаме и да играем грозно и неатрактивно - всички на стадиона, със семействата си (стига да искат), където да покажем, че ни е грижа, че въпреки слабата игра любовта ни е още по-силна. Естествено, знам, че трябва да има критика и когато нещата не вървят по правилния начин, това да се посочва. Но това не трябва да става за сметка на подкрепата ни към любимия отбор. Същото така знам, че където има любов, там има и щастие и успехи. Затова - нека покажем любовта си като подкрепяме неистово отбора и бъдете сигурни - успехите ще дойдат!
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 17:18

кристи3 написа:Не съм специалист по футбол, затова със спортно-технически съвети не бих могъл да помогна. Но знам средство, което винаги е помагало и винаги ще помага, докато човечеството съществува някъде на този свят. Това е любовта. Това, което ние като фенове (и което до сега според мен не даваме достатъчно) трябва да направим е да демонстрираме безкористната си, неотменима, безрезервна и вярна подкрепа и любов към отбора. Не към собственици, треньори или ирачи, а към идеята ЦСКА, която ни обединява иначе толкова различни хора. Така, както родител обича и е готов на всичко за своята рожба - независимо дали е умно, глупаво, сакато, грозно, красиво или каквото друго се сетите дете. Така и ние трябва да обичаме своя отбор - играещ красив, грозен, безумен, в А, Б или В група футбол. И да го показваме - защто само да обичаш е половината от отношението - другата половина, не по-малко важната, е да умееш да го изявиш по адекватен начин. Затова, колкото и да падаме и да играем грозно и неатрактивно - всички на стадиона, със семействата си (стига да искат), където да покажем, че ни е грижа, че въпреки слабата игра любовта ни е още по-силна. Естествено, знам, че трябва да има критика и когато нещата не вървят по правилния начин, това да се посочва. Но това не трябва да става за сметка на подкрепата ни към любимия отбор. Същото така знам, че където има любов, там има и щастие и успехи. Затова - нека покажем любовта си като подкрепяме неистово отбора и бъдете сигурни - успехите ще дойдат!

Боже,боже колко мъка има по тоя свят!! :evil:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”