АПАТИЯ.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: АПАТИЯ.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 сеп 2010 14:20

dodo7271 написа:
zavinagicska написа:Абе пичове не ви ли плаши тази апатия която е обзела нас феновете на ЦСКА като чели чакаме ей така да си ни бият накрая, както е тръгнало всичко срещу нас и ще ни закрият. Не мислите ли че трябва да направим нещо даречем да се организира среща с титан да видим какво мислят така ли ще я караме.

Въобще не се притеснявай. Българските фенове сме такива. Преди една година в Левски беше същото.

Ами освен да му избършеш и сълзиците на "колегата", дето ще ти тегли една п***ка майна и ще те нарече "говедо", веднага щом се освести малко! :mrgreen: Само че, сега всички те едвам мърдат! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 20 сеп 2010 14:24

Captain Stottlemeyer написа:
dodo7271 написа:
zavinagicska написа:Абе пичове не ви ли плаши тази апатия която е обзела нас феновете на ЦСКА като чели чакаме ей така да си ни бият накрая, както е тръгнало всичко срещу нас и ще ни закрият. Не мислите ли че трябва да направим нещо даречем да се организира среща с титан да видим какво мислят така ли ще я караме.

Въобще не се притеснявай. Българските фенове сме такива. Преди една година в Левски беше същото.

Ами освен да му избършеш и сълзиците на "колегата", дето ще ти тегли една п***ка майна и ще те нарече "говедо", веднага щом се освести малко! :mrgreen: Само че, сега всички те едвам мърдат! :lol: :lol: :lol:

Абе аз и сега мога да ти кажа говедо ама това няма да оправи нещата, а сълзите можеш да дойдеш да ми ги избършеш ти ако иамш желание.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 20 сеп 2010 14:30

Captain Stottlemeyer написа:.......... :mrgreen: Само че, сега всички те едвам мърдат! :lol: :lol: :lol:

То тая майкати много ненаситна,па сега защо не може да мърдаме! :lol: :lol: :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 20 сеп 2010 14:35

***cska*** написа:
Captain Stottlemeyer написа:.......... :mrgreen: Само че, сега всички те едвам мърдат! :lol: :lol: :lol:

То тая майкати много ненаситна,па сега защо не може да мърдаме! :lol: :lol: :lol:

:) :) :) каза ли му го на големия професор
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 20 сеп 2010 14:40

Ти ***** не си виждал, за ебане говориш пубер

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 20 сеп 2010 14:40

Споко,пазим здраве и сили за Европа

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 20 сеп 2010 14:44

Абе левскарите вие нормални ли сте. Ми нека си плачат, като бъркаш в гъза с 1 пръст, после трябва да си готов да поемеш цялата ръка. Колелото се върти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 сеп 2010 14:55

nasko fena написа:
***cska*** написа:

То тая майкати много ненаситна,па сега защо не може да мърдаме!

:) :) :) каза ли му го на големия професор

Тя простотията не ходи по гората.... :mrgreen: А майка ми е на 82 години, нещастнико, можеш да си пробваш късмета, ако по-младите не ти бутат, дори срещу пари! :mrgreen:
П.П. За протокола: Не съм професор, академик съм! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 20 сеп 2010 14:59

слаба селекция-слаби резултати.дано не стигнем дъното като подуене и да купуваме мачове за да участваме в Европа догодина..нека си падаме честно ако сме слаби но да запазим достойнството си..СТ.Младенов трябва незабавно да се върне при нас :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 20 сеп 2010 15:00

:) :) :) каза ли му го на големия професор[/quote]

Тя простотията не ходи по гората.... :mrgreen: А майка ми е на 82 години, нещастнико, можеш да си пробваш късмета, ако по-младите не ти бутат, дори срещу пари! :mrgreen:
П.П. За протокола: Не съм професор, академик съм! :lol:[/quote]

п.п. и аз за протокола : държиш се като първокурсник на ликвидация !

Върни се в “ЦСКА”