Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа
С един гол да в повече за нас, пак е супер. Важното е, че ще има празник по трибуните и много радост за жълто-черните сърца. Пловдив пак ще празнува победата на своя отбор!!!
10-13 ако се разиграят.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Бакалов ако пусне титулярите, ще е за да се тестват "некои" схеми. Според най-вероятно ще видим играчи, които не са титуляри, и резултата няма да е разгромен.
Ако играем с отбора от Харманли - +6 гола. Ако играем с резервите - 2-3 гола разлика.
Ако играем с отбора от Харманли - +6 гола. Ако играем с резервите - 2-3 гола разлика.
Не натискайте ТУК!
Задължително този мач трябва да се даде почивка на доста от титулярите, като с това се пробват някои от момчетата които до сега не им е бил даван много шанс. Точно това ме притеснява до сега, че Бакалов като цяло рядко върти състава и залага почти винаги на едни и същи хора, които накрая може да им дойде в повече този сгъстен цикъл. В мачове като с Марково, Раковски, Загорец нищо не пречише да даде почивка на няколко човека.
est. 1912
Шврнц Тпрунков написа:Бакалов ако пусне титулярите, ще е за да се тестват "некои" схеми. Според най-вероятно ще видим играчи, които не са титуляри, и резултата няма да е разгромен.
Поне 7+. Къде скри кучиту?
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
ilian12 написа:Шврнц Тпрунков написа:Бакалов ако пусне титулярите, ще е за да се тестват "некои" схеми. Според най-вероятно ще видим играчи, които не са титуляри, и резултата няма да е разгромен.
Поне 7+. Къде скри кучиту?
Кучиту сега малко iLyak, гони котки

Не натискайте ТУК!
В този мач Пльоко трябва да счупи каръка най-накрая! Искам да видя в игра и Запрян Иванов,и Рони Донев.Малкият Христов-титуляр!
Дано Тунджа намерят мотивация да дойдат...
- dagger1912
- Контакти:
since1912 написа:Там сме. Аз лично съм щастлив, че мои приятели, след като не бяха стъпвали на "Колежа" от близо 10 години, отново са до мен. Да не сме максималисти, 5-6 гола стигат. Важното е някои от "титулярите" да получат почивка.
Всеки гол е важен ... Няма 5-6 стигат ... Те са длъжни да вкарат колкото се може повече, защото в края на сезона точно тази голова разлика може да е решаващата ...
Канари! Усещам утре мощната подкрепа!!! А днес знаете ли какво е имало? Видях поне 100 човека с фланелки на Ботев??
antonzzzz написа:В този мач Пльоко трябва да счупи каръка най-накрая! Искам да видя в игра и Запрян Иванов,и Рони Донев.Малкият Христов-титуляр!
Е къв карък, има 3 гола дося все пак

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- PLOVDIV PEE 1912
Oчаквам победа.
И аз по цял ден виждам хора с фанелки на Ботев.Канари! Усещам утре мощната подкрепа!!! А днес знаете ли какво е имало? Видях поне 100 човека с фланелки на Ботев??