"Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: "Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!

Мнениеот Jorkorazporko » 16 сеп 2010 13:15

veseo написа:А ако не съм нито левскар, нито цскар, а мразя и двата отбора силно - трябва ли да викам пак за тях, само и само да се вдигне коефициента и да играят пак ТЕ по-напред в ЕКТ... нещо ми се губи "ползата" за България :roll: Да викаме за гробокопачите на българския футбол, за да може да им е по-лесно занапред... баси стокхолмския синдром, баси чудото.

Ми викай за Гент и Бешикташ заради тях ще възкръсне българския футбол и треторазрядното ти отборче ще се докопа до ЕКТ

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 сеп 2010 13:16

Мачкай те БЪЛГАРИ!!! Успех успех успех, това ни трябва сега!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 сеп 2010 13:21

Jorkorazporko написа:
veseo написа:А ако не съм нито левскар, нито цскар, а мразя и двата отбора силно - трябва ли да викам пак за тях, само и само да се вдигне коефициента и да играят пак ТЕ по-напред в ЕКТ... нещо ми се губи "ползата" за България :roll: Да викаме за гробокопачите на българския футбол, за да може да им е по-лесно занапред... баси стокхолмския синдром, баси чудото.

Ми викай за Гент и Бешикташ заради тях ще възкръсне българския футбол и треторазрядното ти отборче ще се докопа до ЕКТ

Ще викам за Гент - вие и без тва сте гарантирано размазани тая вечер :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

braitan1
Контакти:

Мнениеот braitan1 » 16 сеп 2010 13:22

пожелавам успех и на двата български отбора

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 16 сеп 2010 13:22

Два Български отбора играят и защитават малкото останала чест на клубния футбол, а след фиаското на националите май на Българския, аз лично пожелавам на Левски довечера да бие и да счупи каръка срещу белгийците, пожелавам си на себе си и на всички фенове на ЦСКА по целия свят да бием и да покажем че все още ни има на клубната футболна карта. Българи стискайте палци за Българските отбори пък каквото сабя покаже, УСПЕХ.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

eighteen

Мнениеот eighteen » 16 сеп 2010 13:31

И откъде са го закопали? От нивото на което го е издигнал Ботев Пд.Локото,Тича или някой друг неоценен гранд? Или може би от нивото на което Митьо Селския издигна Ботев? Стига Пловдивски комплекси! Знаем за мераците Ви да сте столица,Грандове на БГ футбола и какво ли не още! Ами бъдете бре! Кой Ви пречи? Оставете нашите мачове на нас си! Вие си пишете за успеха срещу Сокол Марково! Имам много свестни приятели "Канари" Те са пичове обаче! Щом не можеш без злоба не пиши във форумите на Левски и Цска! Днес е ден от който зависи бъдещето на БГ футбола на клубно ниво! Не е ясно дали още тази година ,ако Ботев например вземе купата на БГ няма да има нужда от този коефициент,който са заработили Левски и Цска! Успех и на двата отбора! А ти ако искаш си гледай запис на мача Ви с Асеновец или Марково!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 16 сеп 2010 13:38

Да ти имам проблема,...мрази си ги колкото си щеш, ние довечера сме си на Герена и се подкрепяме Левски на пълен стадион.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 сеп 2010 13:46

Унищожавате го... с корупцията си, с тва че управлявате цялото първенство и национала, с тва че вие сте "по-равни" от другите, с тва че заради синьо-червената мъгла местните отбори нямат привърженици и футболът там умира и съответно по-малко реално съществуващи (не живуркащи) отбори = по-малък шанс да бъде открит талант за национала. И още по-малък шанс да не го унищожат "верните фенове" на тия два гранда, ако отиде там и си позволи невижданата наглост да не блесне още в първия-втория мач - следва оплюване, псуване и нататък знаем (пример Георги Христов).

Al_Abrashev написа:Да ти имам проблема,...мрази си ги колкото си щеш, ние довечера сме си на Герена и се подкрепяме Левски на пълен стадион.

Бъдете си. А после уикенда срещу отбор като Видима - 2000 човека. "Фенове"... явно не сте фенове на отбора си, а на противника...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 16 сеп 2010 13:55

Не е ясно дали още тази година ,ако Ботев например вземе купата на БГ няма да има нужда от този коефициент,който са заработили Левски и Цска! Само да ти кажа че коефицентите който ще заработят Левски и ЦСКА са си за тях и не касаят другите отбори вярно е че се събира и национален коеф.но той е за това на колко отбора има право да участват в евро турнирите от една страна.А клубния коефицент вече определя от кой кръг почваш и дали си поставен или не така че нямам намерение да си дера гърлото за ЦСКА ако изкарат нещо добре дошло за нац.коеф но иначе не ме бърка какво ще направят

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 16 сеп 2010 14:02

Аз също съм противник на Левски и ЦСКА,но довечера ще преглътна ненавистта си към тях и ще стискам палци,а и да се издънят въобще няма да ме разочароват,дори и Левски да бие,а ЦСКА да измъкне хикс,пак ми е все едно-нито ще вдигнат нивото на футбола,нито ще са нормални европейски клубове,те винаги ще са величина в БГ.,но навън,каквото и да направят,дори да минат групите случайно,пак ще са си посредствени и управия няма.Когато си направят нужната структура,условия,бази,неуредени мачове,неклякания на съдии и БФС,вложат много в школите и си гарантират финансова мощ,тогава ще се съглася ,че са клубове-засега са мижитурки,а всички ние сме много далече от понятието фен,но самозалъгвайте се -то кво ли ви устава,аз съм фен на еди -кой си,а всички те са много далеч от понятието клуб.Все пак дерзайте,мечтите са безплатни и аз си мечтая някой ден да кажа-да този отбор е истински клуб.УСПЕХ.

Върни се в “ЦСКА”