Ами онези Грило и Еспозито за какво сме ги взели?
Искам италианска защита.
Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!
Прибран в защита като Глазгоу срещу Юнайтед.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
red maick написа:danko_sot написа:Защо ни е Шеридън в този мач? Какво цял мач ще атакуваме и ще го захранваме с топки ли? Делев е най-добър на върха на атаката, когато се разчита на контраатаки и има празно пространства пред него. Колкото до Тошко Янчев и аз мисля, че мястото му не е в защита, но явно няма кой да играе там вместо него. Може би ако К. Стоянов е във форма може да бъде пробван там, а Тошко да се върне на мястото си. Но си мисля, че дори и да стане така първо ще трябва да бъде тествана евентуалната двойка Стоянов-Акуаро срещу някой по-слаб отбор, за да може и да се сработи
Шеридън би бил полезен не само ако атакуваме, а и да ги пресира и да отнема топки. Отделно е здрав и мощен и със сигурност ще държи защитниците близко до него за да отваря пространства за другите ни играчи. Отделно играе много добре с глава и при статични положения ще ни е много полезен.
Е да, имаш право. Съставът на Алиен отгоре също е добър, но пак казвам К. Стоянов според мен щеше да почне още срещу Литекс център защитник, ако Гьоре го беше предвидил за този мач. Не може така срещу Бешикташ да пускаш на сляпо нова централна двойка. Не става. Ще видим Шеридън дали ще играе. Двоумя се, може и да е по-добре да играе. В крайна сметка е бисерът в селекцията ни, така да се каже

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
kenneth написа:Ами онези Грило и Еспозито за какво сме ги взели?
Искам италианска защита.
И с какво са те впечатлили тея безработни италианци? Нямат един мач и да ги хвърли срещу Бешикташ е самоубийство. Нека първо покажат, че стават за нещо и заслужават да играят за ЦСКА, пък тогава. Той за мен и Акуаро не става, защото не 1 и 2 пъти бърка безобразно, но нямаме друга алтернатива. Единствения плюс, който съм видял от него е , че бележи голове. Тибони също с нищо не е показал, че трябва да бъде титуляр, за да играе.
Сега веднага ще се започне с въпроси с какво Шеридън е заслужил. Все още не е показал кой знае какво, но момчето идва от Шотландски отбор и то от Селтик, също така е национал, което ще рече, че има качества, просто му трябва време.
red maick написа:danko_sot написа:Защо ни е Шеридън в този мач? Какво цял мач ще атакуваме и ще го захранваме с топки ли? Делев е най-добър на върха на атаката, когато се разчита на контраатаки и има празно пространства пред него. Колкото до Тошко Янчев и аз мисля, че мястото му не е в защита, но явно няма кой да играе там вместо него. Може би ако К. Стоянов е във форма може да бъде пробван там, а Тошко да се върне на мястото си. Но си мисля, че дори и да стане така първо ще трябва да бъде тествана евентуалната двойка Стоянов-Акуаро срещу някой по-слаб отбор, за да може и да се сработи
Шеридън би бил полезен не само ако атакуваме, а и да ги пресира и да отнема топки. Отделно е здрав и мощен и със сигурност ще държи защитниците близко до него за да отваря пространства за другите ни играчи. Отделно играе много добре с глава и при статични положения ще ни е много полезен.
Тази вечер, в по-голямата част от времето ще се браним. Именно за това ни трябва бърз и пробивен играч, Спас е много подходящ, като някакво шило е, винаги, когато е играл на върха на атаката е тормозил здраво защитниците. Типични тарани днес не са ни небходими.
Не знам за вас, но мен от началото на сезона в нашия състав може би най-много ми харесва Алексъндър Тонев. Просто е дръпнало това момче, макар и в Сливен да не беше титуляр редовно. Играе много по добре във фаза защита, бърз и създава големи главоболия на бековете срещу него и винаги ходовете му могат да донесат изненада. Има и добър удар отдалече. Единствено понякога се увлича в малко самостоятелни действия, но и това е понамалил малко напоследък. Иска ми се да играе в този мач. Но Делев е най-полезен в такива срещи, защото излиза свръхнадъхан 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Съгласен съм, че Бешикташ ще атакува и ще се налага да се защитаваме много. Ама за какво да излезем с мисълта за 0:0 ? Нито имаме футболиститие за такъв резултат, нито имаме желания синхрон в защита. Лично за мен, ако излезем със схема с 0 централни нападатели, Бешикташ ще ни зашият 3 гола и после ще стоим и ще гледаме тъпо. По-добре ще е да излезем с мисълта ако може да победим. В никакъв случай да не се хвръляме с безумни атаки, защото и тогава ще ни разсипят, но ще е по-добре от 0:0 от 1вата минута. Нека и турците изпитат някакъв респект, защото ако излезем победени, няма смисъл да се играе тоя мач.
Схемата трябва да е 4-2-3-1
Мболи
Виданов----------- К.Стоянов----------------------------------------------------Акуаро-------------------------Трифонов
Т.Янчев----------------------------------------------------Галчев
Делев-------------------------------------------- Маркиньос--------------------------------------------Нелсън
----------------------------------------------------Шеридън--------------------------------------------------------------
Галчев добре задържа топката, ще е много полезен срещу турците. А Тошко Янчев определено не е за централен защитник. Всяка изсипана напред топка е опасност.
Мболи
Виданов----------- К.Стоянов----------------------------------------------------Акуаро-------------------------Трифонов
Т.Янчев----------------------------------------------------Галчев
Делев-------------------------------------------- Маркиньос--------------------------------------------Нелсън
----------------------------------------------------Шеридън--------------------------------------------------------------
Галчев добре задържа топката, ще е много полезен срещу турците. А Тошко Янчев определено не е за централен защитник. Всяка изсипана напред топка е опасност.

Ще видим явно дилемата е Шеридън нужен ли е в този мач или не. Иначе сигурно е класен играч, макар че до момента не го е доказал с екипа на ЦСКА. Наистина при статични положения и центрирания би могъл да е полезен, но колко такива шансове ще имаме в този мач. Това че ще освобождава пространства за играчите зад него също е факт. Ще се опитва и да пресира защитата им, но ако само той го прави няма да е достатъчно.Абе ще видим с Шеридън или без Шеридън. Но ако го няма ще имаме друг на негово място и това най-вероятно ще е Тонев на крилото за сметка на Делев, който ще заеме мястото на ирландеца в атака. А Тонев както ви казах за мен е в много добра форма т началото на сезона и колкото и тъпо да звучи на някои хора може да реши доста мачове със своите нестандартни и бързи действия, както и удари
Според мен състава ще е същият като в мача срещу Литекс