Христо Бонев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Re: Христо Бонев

Мнениеот waranty » 14 сеп 2010 23:52

Туше написа:
waranty написа:Някой може ли да качи клипове или мачове на Бонев и моля не ми триите темата

Ще го предлагаш ли някъде?

Трансферирай смело! Под милион да не си му взел. Трябва да ти кажа, че и с подаграта ще я муши по ъглите. Пролетта Даксон му се отваряше на тренировка, Зума му направи два-три паса и удъра, а бразилчето гледаше като коза афиш.

Говорим на шега, но за съжаление напоследък едва ходи. А и нервите не ги жали ама грам. Обади се ако имаш път насам, ще ти намерим записи.

1.Тва го знам за тренировката.
и 2.Аз съм от Пловдив и съм фен на Локомотив а клиповете ги търся за да покажа на приятелите ми колко велик е Бонев

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 сеп 2010 09:42

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 16 сеп 2010 03:23

Пловдив1926 написа:Изображение

А долната статия от коя година е

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 сеп 2010 09:59

waranty
А долната статия от коя година е

Това е от 1974г. и се отнася за Световното първенство по футбол в Германия през същата година!!!
Изображение

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 16 сеп 2010 12:45

Не искам да влизам в излишни спорове, но с доста възрастни хора, с които са говорил са ми казвали, че Бонев е бил на-великият футболист в България през онези години.
Единстевнят, който е бил искан от чужди отбори, единственият, които не е изменил на Локомотив Пловдив и не е играл за друг отбор (изключвам казармата в цска), вижте му статистиката в националният отбор и в Локомотив за мачове-голове, няма друг такъв half, които да е вкарал толкова голове.

Легендата е жива!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 сеп 2010 11:52

TheUsualSuspect написа:Не искам да влизам в излишни спорове, но с доста възрастни хора, с които са говорил са ми казвали, че Бонев е бил на-великият футболист в България през онези години.
Единстевнят, който е бил искан от чужди отбори, единственият, които не е изменил на Локомотив Пловдив и не е играл за друг отбор (изключвам казармата в цска), вижте му статистиката в националният отбор и в Локомотив за мачове-голове, няма друг такъв half, които да е вкарал толкова голове.

Легендата е жива!

Най-големия. За Зума само добро.

Потребителски аватар
Готиния

Христо Бонев

Мнениеот Готиния » 06 апр 2014 19:37

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FnnNdaK2rC8&feature=youtu.be[/youtube]
Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7

Върни се в “Локо Пловдив”