Класиране при голмайсторите в А група след 6-ия кръг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Класиране при голмайсторите в А група след 6-ия кръг
Здравко ще поведе класирането като продадат Гарата зимата. 

До зимата Гарра ще е толкова напред, че и цяла пролет да не играе, няма да има кой да го стигне.
Нека и тук да има конкуренция. Поне трима футболисти да завършат полусезона с повече от 17 гола, като Гарра е с пет пред останалите.
Гарра има потенциал за 30 гола този сезон само за първенство
-
pomiqrat написа:Здравко Лазаров, ако беше голмайстор ми е много интересно дали от гонг щяха да пуснат информация
Браво на Гара,това би трябвало да го мотивира още повече да ги....набучва!
ПП:Ей Помяр(нали така ти е ника

-
- Контакти:
...
Еми евала на Гара, ако остане сериозен може и да стане голмайстор на А група. Здравко Лазаров си личи, че е добър играч, също е претендент. Чудя се ЦСКА защо го освободиха, но те си знаят...Махнаха си най-добрите играчи -Лазаров, Янев и Гъргоров..
- Middlesbrough
- Контакти:
Professore написа:pomiqrat написа:Здравко Лазаров, ако беше голмайстор ми е много интересно дали от гонг щяха да пуснат информация
Браво на Гара,това би трябвало да го мотивира още повече да ги....набучва!
ПП:Ей Помяр(нали така ти е ника![]()
![]()
),интересно ми е,ако Гонг пишеха за ЦСКА,дали щеше да мрънкаш постоянно!Поне 10 твои мнения съм засичал в,които мрънкаш,ама дали щяха да пишат за еди кво си....Аре стига вече!!!
Факт е, че за първи път от много време насам показват класирането при голмайсторите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.