Г.Ганчев:- Oт Цска реват защото мразят Любо!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Г.Ганчев:- Oт Цска реват защото мразят Любо!

Мнениеот Roger_Federer » 13 сеп 2010 14:41

NIKI_RED написа:Гр.Ганчев не е човека който да казва кой кого мрази или обича!Той като уволни Червенков,мрази ли го!Тук става дума за професионални взаимоотношения и постигнати резултати!

Точно така е.Освен това ето още едно неадекватно изказване,този път от страна лично на Ганчев.Явно като опре ножът до кокала и мутрите също се плашат.Дори боклуци като този доказан престъпник знаят,че някой път няма да им се размине и ще бъдат разкрити задкулисните им дела,с които правят селските си отборчета шампоани и после 10 г. се хвалят с това до следващото шампанско.Това е истината за бг футбола.Иначе ЦСКА размаза Латекса,но нали този смешник трябва да каже нещо,за да се опрадвае,че съдията свиреше безобразно за оранжевото творение.И какво прави тазе тема във форум на Левски,те това не ми е ясно.

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 13 сеп 2010 14:43

незнам пичове обаче тоя живков обра точките.По малоумно изказване не съм чувал.незнам Гришата дами си пие хапчетата обаче тоя беше се назобал здраво ама здраво.И нямаше дузпи и на лазаровот локото нямаше ама ангелов е страхлив и я свири ето това е проблема

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 13 сеп 2010 14:44

redex написа:незнам пичове обаче тоя живков обра точките.По малоумно изказване не съм чувал.незнам Гришата дами си пие хапчетата обаче тоя беше се назобал здраво ама здраво.И нямаше дузпи и на лазаровот локото нямаше ама ангелов е страхлив и я свири ето това е проблема

Въпроса е не дали имаше дузпа, а дали щеше да се свири ако беше в ущърб на отбор различен от Литекс.
Изображение

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 13 сеп 2010 14:48

незнам пичове обаче тоя живков обра точките.По малоумно изказване не съм чувал.незнам Гришата дами си пие хапчетата обаче тоя беше се назобал здраво ама здраво.И нямаше дузпи и на лазаровот локото нямаше ама ангелов е страхлив и я свири ето това е проблема

Потребителски аватар
vakovski

Мнениеот vakovski » 13 сеп 2010 15:24

da vi *** maikata govegda!!! Samo CSKA :mrgreen:

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 13 сеп 2010 16:03

Незнам колко е вярно казаното и колко е достоверен таблоида, но ЦСКА си ОБИЧА Любо, Титан не е ЦСКА, нито ЦСКА Е титан, факт че във всеки един мач се скандира името на Любо, най-голямата грешка на Титан е че го махнаха, мое мнение. Иначе успех на Любо Пенев, но с такива подпорки следващата година в ЕВРОПА ще повторите успеха си от тази което е жалко защото имате стабилен отбор който е и фактор във първенството.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 сеп 2010 21:47

Ами той Гришата точно това казва, че титан го мразят а не феновете, ама то май освен хапчета и очила ви трябват на вас. Някой пък спомена, че Гришата бил доказан престъпник...Хахахахаа ти ли го доказа бе мишок розов ? И се научете, пише се Литекс, неграмотни селтаци. Латекс е на майка ти работното облекло. То за вас, всички, които играят срещу вас, са купили съдията и всеки успял е престъпник, неудачници такива.
Там на дъното ви е мястото и да не сте посмели да си показвате зурлите, слабаци безподобни. Това тази година ще падате, та чак ушите ще ви пръщят. Срещу настоящият шампион, само мирно и с наведени глави. Любо Пенев ще работи там, където му е комфортно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2010 10:13

ig10 написа:Литекс не заслужава Любо Пенев!

А,може би,Пенев не заслужава Литекс!Вече вървят залагания дали Пенев ще изкара сезона. :lol: :lol: :lol:

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 20 сеп 2010 15:34

blue avalanche написа:
ig10 написа:Литекс не заслужава Любо Пенев!

А,може би,Пенев не заслужава Литекс!Вече вървят залагания дали Пенев ще изкара сезона. :lol: :lol: :lol:

Говедо глеай си отбора много си точите за УЕФА и това че бихте един път неозначава че ще преодолеете групите. Дори напротив отпадате като топли хлепчета от там.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 21 сеп 2010 20:49

Бат Венци изпя една песен която ми е на устата и на пръстите ся ама ще ви я спестя ;) САМО ЛИТЕКС
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Върни се в “Литекс”