Помогнете на Ели моля ви...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Помогнете на Ели моля ви...
Никой не може да ме убеди,че държавата не може да отдели средства в специален фонд за подобни спешни случаи!Да,нека има сметки,в които всеки да дарява,както и смс номера,но едно от големите престъпления на всички правителства и най-вече на предишното,което стигаше до 4 млрд.лв. бюджетен излишък,е че не отделиха средства за хората в нужда.Дори да не може да покрие сумата по всички подобни случаи в България,правителството спокойно може да отдели пари във фонд с тотална публична прозрачност или пък директно да спонсорира лечението на конкретно нуждаещите се или поне част от него.За какви ли не простащини като розови БМВ-та се пръснаха пари,но за болните хора не се намериха!Аз пратих смс и винаги съм пращал за множество подобни инициативи,но само се замислете колко ценно е времето докато се набавят нужните средства,ако въобще се набавят.Всичко най-хубаво на това момиче Елена,надявам се да се оправи!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Пускам СМС, дано се оправи бързо момичето.
Здравната каса толкова пари харчи за глупости а няма за такива случаи..., не е нормално това.
Здравната каса толкова пари харчи за глупости а няма за такива случаи..., не е нормално това.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.
- Captain Stottlemeyer
acmilan написа:Никой не може да ме убеди,че държавата не може да отдели средства в специален фонд за подобни спешни случаи!Да,нека има сметки,в които всеки да дарява,както и смс номера,но едно от големите престъпления на всички правителства и най-вече на предишното,което стигаше до 4 млрд.лв. бюджетен излишък,е че не отделиха средства за хората в нужда.Дори да не може да покрие сумата по всички подобни случаи в България,правителството спокойно може да отдели пари във фонд с тотална публична прозрачност или пък директно да спонсорира лечението на конкретно нуждаещите се или поне част от него.За какви ли не простащини като розови БМВ-та се пръснаха пари,но за болните хора не се намериха!Аз пратих смс и винаги съм пращал за множество подобни инициативи,но само се замислете колко ценно е времето докато се набавят нужните средства,ако въобще се набавят.Всичко най-хубаво на това момиче Елена,надявам се да се оправи!
+1 SMS. Така е за съжаление. Аз от няколко месеца пускам SMS-и за едно момиче с увредено зрение, което не познавам, но което се казва Райна, както по-голямата ми дъщеря. И какво от това - през август за нея са били пуснати общо 10 (десет) SMS-a, половината - от мен.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 сеп 2010 08:17, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
и от мен 1 смс здравната каса няма какво да я коментираме.
sms и от мен, яд ме е само, че не мога да пусна за всички от сайта по 1000 sms-а 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага