Ръководството на Ботев благодари на феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Ръководството на Ботев благодари на феновете

Мнениеот nik_bg1 » 09 сеп 2010 19:38

Pupper_ написа:И аз благодаря!
Благодаря на целия Управителен съвет, че върна хората обратно на стадиона! Благодаря им, че сбъднаха мечтите на хиляди свити сърца, да видят любимия си отбор - свободен! Благодаря им, че създадоха условия, хиляди хора да ходят на стадиона с една единствена цел, да гледат и подкрепят този велик отбор - Ботев Пд! Благодаря им, че направиха възможно, да заведа сина си на стадиона, където да гледа истински футбол и да се наслади на невероятната атмосфера от двубоя! Благодаря им, че всяка седмица мога да отида на Колежа и да попитам с пълно гърло: "От кой отбор си?", а отсреща хиляди да ми отвърнат: "От Ботев Пловдив!"
Благодаря Ви!

+1
Няма как да се каже по-добре!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 сеп 2010 19:54

Работата ми върви по добре.Поглеждам с надсмешка към проблемите .В къщи сме усмихнати.Като че ли целия град е по усмихнат и весел.Всичко се дължи на моя отбор.Много радост и щастие ни носи той.ОБИЧАМЕ ТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

nikulus
Контакти:

Мнениеот nikulus » 09 сеп 2010 20:14

и аз искам да благодаря на феновете.най-големите сме!!!

fitmen
Контакти:

Мнениеот fitmen » 09 сеп 2010 23:38

Ако сте истински фенове на Ботев,престанете да плюете този и онзи играч на отбора.Самият факт че тези момчета облякаха жълто-черният екип в този труден момент е достоен за уважение.Относно Площаков в мача с Загорец вкара гол и асистира за други 3/два пъти на Курдов и веднъж на Баирев при дузпата/.Ако това направи играч на съгражданите ще го носят на ръце.Само които не разбира от футбол не забелязва че това момче играе по целият фронт на атаката,с което отваря пространства на Баирев/после и на Курдов/и други полеви играчи.Нормално е когато търсиш топката да я получаваш,а като я получиш 10 пъти да я вкараш 10-ще си играч на Ман.Юн. а не на Ботев.И да не забравяме че Загорец имаха вратар на вратата,които парира останалите 4 удара на Площаков.

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Мнениеот BALAMA » 09 сеп 2010 23:39

Pupper_ написа:И аз благодаря!
Благодаря на целия Управителен съвет, че върна хората обратно на стадиона! Благодаря им, че сбъднаха мечтите на хиляди свити сърца, да видят любимия си отбор - свободен! Благодаря им, че създадоха условия, хиляди хора да ходят на стадиона с една единствена цел, да гледат и подкрепят този велик отбор - Ботев Пд! Благодаря им, че направиха възможно, да заведа сина си на стадиона, където да гледа истински футбол и да се наслади на невероятната атмосфера от двубоя! Благодаря им, че всяка седмица мога да отида на Колежа и да попитам с пълно гърло: "От кой отбор си?", а отсреща хиляди да ми отвърнат: "От Ботев Пловдив!"
Благодаря Ви!

Момчета сина ми не ми говори 2 дена че не съм го взел на мача с Загорец,а е само на 7год.
Момчета допреди няколко месеца,когато не се знаеше кво ще стане имоше едно предаване на Любо мисра,беше поканил Чико, Румбата,Тютюков и още някъв.Тогава се включих и попитах-каде са легендите? А днес,днес бих казал БЛАГОДАРЯ г-н БАКАЛОВ и СИЕ,БЛАГОДАРЯ че върнахте ЛЮБОВТА НА МОЕТО СЪРЦЕ.
Продължавайте в същия дух-НАПРЕД и НАГОРЕ.
Където сте Вие там сме и ний...........................
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 сеп 2010 15:22

PLOVDIV PEE 1912 написа:Работата ми върви по добре.Поглеждам с надсмешка към проблемите .В къщи сме усмихнати.Като че ли целия град е по усмихнат и весел.Всичко се дължи на моя отбор.Много радост и щастие ни носи той.ОБИЧАМЕ ТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Ей туй се чудих как да обясня!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”