Сърбия на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сърбия на полуфинал
Някой може ли да ми отговори защо за сърбите не играе Никола Пекович? доколкото си го спомням (още докато играеше в Партизан) е страхотен център. контузен ли? дали пък не е черногорец... ама май си беше сърбин
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
кристи3 написа:Някой може ли да ми отговори защо за сърбите не играе Никола Пекович? доколкото си го спомням (още докато играеше в Партизан) е страхотен център. контузен ли? дали пък не е черногорец... ама май си беше сърбин
В момента играе в ПАО и догодина може вече да е в Минесота .Иначе той е черногорец .
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
А, ясно. Щом е черногорец, това обяснява защо не играе за Сърбия. Жалко, с него в състава си, сърбите биха били още по-силни...
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
кристи3 написа:А, ясно. Щом е черногорец, това обяснява защо не играе за Сърбия. Жалко, с него в състава си, сърбите биха били още по-силни...
Ем чи те черногорците май в първата си квалификация за европейско завършиха 1 в групата си и ще играят по заслуги там, а не като наште защото са разширили формата на първенството

- boston celtics
- Контакти:
Аз съм за сърбите 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...