Новините в гонг за Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Новините в гонг за Ботев
Чак пък 2000 мисля, че не сме били. Нека не ставаме, като мангалите... какво значение има, колко сме? Колкото - толкова, важна е подкрепата.
- Jeff Ament
- Контакти:
tzloko написа:Абе пичове и 2 000 да сте били няма лошо, даже е още по похвално, аз имах в предвид, че Митко си е ваш човек и не бива така... а колкото до това какво е направил е направил е, следи си Батев доста по добре от Локомотив. Както и да е и честита победа съграждани.
Лишев не е привърженик на Ботев.Със сигурност в този сайт по-добре се отнасят с вашият клуб.Гледам снимки на Зума закичен с орден стара планина,ехеееееее!Браво!
12 март 1912 г.

- Jeff Ament
- Контакти:
TribuneEast1912 написа:Чак пък 2000 мисля, че не сме били. Нека не ставаме, като мангалите... какво значение има, колко сме? Колкото - толкова, важна е подкрепата.

12 март 1912 г.

nikulas написа:яд ги,че отбор от в група събира по 7-8000 на всеки мач,в сряда за купата 2000,днес 1500 при гостувания.никой друг отбор от старта на първенствата няма такива агитка.и ги е яд,откъде накъде Ботев ще е най-обичания и подкрепян отбор в България
Щеше да е смешно, ако не беше жалко ! И кой по-точно го е яд ? Радвайте се там, забавлявайте се публиката, правете си шоу, но не се изхвърляй с такива коментари, че някой го е яд, че ние сме най-обичаният, най-подкрепяният отбор в България...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
Незнам дали сме най обичания но със сигурност сме най подкрепяния отбор.
Пък ако не ти се вярва ела след две седмици на следващото ни домакинство да се уверииш
Пък ако не ти се вярва ела след две седмици на следващото ни домакинство да се уверииш

- Jeff Ament
- Контакти:
sostenere написа:nikulas написа:яд ги,че отбор от в група събира по 7-8000 на всеки мач,в сряда за купата 2000,днес 1500 при гостувания.никой друг отбор от старта на първенствата няма такива агитка.и ги е яд,откъде накъде Ботев ще е най-обичания и подкрепян отбор в България
Щеше да е смешно, ако не беше жалко ! И кой по-точно го е яд ? Радвайте се там, забавлявайте се публиката, правете си шоу, но не се изхвърляй с такива коментари, че някой го е яд, че ние сме най-обичаният, най-подкрепяният отбор в България...
Ако вникнеш в съдържанието на някои неща-ще разбереш,но явно теб не те е яд.Браво!
12 март 1912 г.

- to6kata1912*
- Контакти:
sostenere написа:nikulas написа:яд ги,че отбор от в група събира по 7-8000 на всеки мач,в сряда за купата 2000,днес 1500 при гостувания.никой друг отбор от старта на първенствата няма такива агитка.и ги е яд,откъде накъде Ботев ще е най-обичания и подкрепян отбор в България
Абе вие, ако сте във "В" група ще имате по 50 човека на мачовете бе...
to6kata1912* написа:
Не съм влезнал да споря във форума на Ботев и да оборвам някакви клишета, като това което написа, само ще ти кажа, че ние никога няма да бъдем във В група, нито в Б, просто това е традицията, такава е съдбата и това подхожда на моя клуб !
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
- Jeff Ament
- Контакти:
sostenere написа:to6kata1912* написа:
Не съм влезнал да споря във форума на Ботев и да оборвам някакви клишета, като това което написа, само ще ти кажа, че ние никога няма да бъдем във В група, нито в Б, просто това е традицията, такава е съдбата и това подхожда на моя клуб !
Много по-големи клубове в Европа са изпадали във 2 и 3 дивизия.Това може да се случи в белите страни.В България,забрави...така,че не намесвай традицията и съдбата...
12 март 1912 г.

Не ме интересуват някакви отбори от Европа, на които не им знам и историята даже. Факт е, че Левски никога не е изпадал от А група, това няма и как да стане занапред, това е традиция...другото са отново клишета за белите страни и как там всичко е ОК, а пък ние все сме урудливите и т.н
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !