Ето какво правят гърците по въпроса със стадионите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kolini
Контакти:

Re: Ето какво правят гърците по въпроса със стадионите!

Мнениеот kolini » 04 сеп 2010 11:48

Да ама тук у нас като заявиха че искат да направят 1 свестен стадион и всичко синьо скочи че щяла да се повреди градината . А тя така е занемарена че нема и къде. Един нов комплекс там ще направи парка много по - европейски...
Мили ми лескари... Не разбрахте ли че колкото повече добри съоръжения за футбол имаме толкова по-добре за държавата ни...
Аз искрено ви желая и вие най-после да си оправите стадиона а не само батков в налива пари и да няма нищо на герена....

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 04 сеп 2010 12:08

Браво ,а ние даже искаме домакинство за Евро 2020 .
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 04 сеп 2010 12:11

Бижутера написа:Гърците уж са в криза и са пред фалит, а правят пет стадиона на веднъж...ние пък излизаме от кризата и се стабилизираме, а една ливада не можем да поддържаме...интересно :lol:

Няма нищо случайно, това е държавна политика.
Решенията са взети от губернатора на "Източна индиана" :mrgreen: негово превъзходителство Джон Баерли. Седемте джуджета - Б.Б., Ц.Ц. и т.н. просто изпълняват поръчките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 сеп 2010 12:13

kolini написа:Да ама тук у нас като заявиха че искат да направят 1 свестен стадион и всичко синьо скочи че щяла да се повреди градината . А тя така е занемарена че нема и къде. Един нов комплекс там ще направи парка много по - европейски...
Мили ми лескари... Не разбрахте ли че колкото повече добри съоръжения за футбол имаме толкова по-добре за държавата ни...
Аз искрено ви желая и вие най-после да си оправите стадиона а не само батков в налива пари и да няма нищо на герена....

Ебахти ретарда...Изображение

Продължавайте да ни обвинявате за простотийте във вашия клуб,ние ще продължаваме да ви се смеем колко сте наивни Изображение

Боли ме фара къде ще играете...ако можете,оправете си Армията ! Искам и ние да си вземем нашия стадион и да си го стегнем,както и да се стегне Националния стадион,и нашите "лъвове" да имат къде да тренират т.е. една база да им се направи ! Всеки един хубав стадион е добре дошъл за България,ма тия от БФС и Държавата не им се занимава,за да лапат на гърба на футбола ни...за тях няма значение Левски,ЦСКА или някой друг - важни са парите,а те не са нито сини,нито червени,те са с цвета на алчността и корупцията !
Изображение

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 04 сеп 2010 12:43

Малко ми напомнят България - представят десетки проекти за футуристични нови стадиони, от които единици стават реалност. Специално стадионът на АЕК се строи от години. Най-смешното там е, че си бутнаха старото съоръжение, но не започнаха да строят ново...

kolini
Контакти:

Мнениеот kolini » 04 сеп 2010 13:42

Blue_Lion написа:
kolini написа:Боли ме фара къде ще играете...ако можете,оправете си Армията ! Искам и ние да си вземем нашия стадион и да си го стегнем,...! ма тия от БФС и Държавата не им се занимава,за да лапат на гърба на футбола ни...за тях няма значение Левски,ЦСКА или някой друг - важни са парите,а те не са нито сини,нито червени,те са с цвета на алчността и корупцията !

това с ретарда ми хареса :lol:
Ама нещо си противоречиш - нали си съгласен че бфс-то е све синьо
..е те тогава кой е алчен и корумпиран???? :idea:
А за стадиона не разбрах - нали си ви е даден...защо не го оправите???? :?: :idea:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 сеп 2010 14:10

kolini написа:
Blue_Lion написа:
kolini написа:Боли ме фара къде ще играете...ако можете,оправете си Армията ! Искам и ние да си вземем нашия стадион и да си го стегнем,...! ма тия от БФС и Държавата не им се занимава,за да лапат на гърба на футбола ни...за тях няма значение Левски,ЦСКА или някой друг - важни са парите,а те не са нито сини,нито червени,те са с цвета на алчността и корупцията !

това с ретарда ми хареса :lol:
Ама нещо си противоречиш - нали си съгласен че бфс-то е све синьо
..е те тогава кой е алчен и корумпиран???? :idea:
А за стадиона не разбрах - нали си ви е даден...защо не го оправите???? :?: :idea:

ИзображениеИзображение Изображение
Ти определено си "нЕма толко прост"...аз като за олигофрени съм написал,че тия трябва да се заличат от лицето на Земята и не ги интересува Левски ли е,ЦСКА ли е,стига да има пари за крадене...тоя ми разправя пак "синьо БФС" ! Типично за вас Изображение Кефиш ме..продължавай да пишеш и по-честичко,МОЛЯ ТЕ Изображение
Изображение

Aquaaa
Контакти:

Мнениеот Aquaaa » 04 сеп 2010 14:46

Blue_Lion написа:В WorlStadiums.com ако се нелъжа имаше и снимка на стадиона на Ксанти,който е с капацитет от 7,000 и е в покрайните на градчето,но стадиона е модерен и си има всичко - паркинги,достъпен е поради наличието на градски транспорт (друг е въпроса,че там има само един отбор,а градчето е с размерите на Ловеч),кетъринг,магазини,тренировъчни бази !

Изображение

Изображение

А турците кви стадиони имат..не е истина ! Може да ги мразя,ама на черното бяло няма да кажа ! Не говоря за техните грандове,говоря за по-малките клубчета и тези от долните дивизий,но за разлика от Гърция,турците не са държава от нашия калибър (говоря като население и територия)!

Ето и румънците,пак са страна която е по-голяма от нас,но пък с тях влезнахме заедно в Евро-съюза,така,че икономически са еднакви с нас,горе-долу...но,като цяло техните стадиони са малко по-добри от наще !
Изображение
Тимишоара !

Изображение

А вижте в същия сайт нашите...е кво да ви кажа - ЗЛЕ !

Докато Перуката е в БФС,така ще е...

:!:

Върни се в “Футбол - Свят”