CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Безмислена тема, дори и децата знаят че минаваме през сливен с 0-3. Шери трябва да се отпуши вече да, и аз съм на това мнение. Гаучо също го виждам с чудесен дебют, въобще приказка.
оптимистично

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Безмислена тема, дори и децата знаят че минаваме през сливен с 0-3. Шери трябва да се отпуши вече да, и аз съм на това мнение. Гаучо също го виждам с чудесен дебют, въобще приказка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me на 28 Авг 2010 10:19
Това го слушаме преди всеки мач!"Отборът тръгва!","Сега ще победим","Време е да покажем класата си!"Ако бях на ваше място, не бих бил толкова обнадежден след мача ви в Четвъртък
Реално погледнато мача им беше добър..нали беше срещу "последния в Швеция" и отбора с около 4 пъти по-малък коефицент от технияmertezaker написа:W84me на 28 Авг 2010 10:19
Това го слушаме преди всеки мач!"Отборът тръгва!","Сега ще победим","Време е да покажем класата си!"Ако бях на ваше място, не бих бил толкова обнадежден след мача ви в Четвъртък
То и аз не бих бил обнадежден на ваше място, след вашия мач в четвъртък
batelevski написа:Реално погледнато мача им беше добър..нали беше срещу "последния в Швеция" и отбора с около 4 пъти по-малък коефицент от технияmertezaker написа:W84me на 28 Авг 2010 10:19
То и аз не бих бил обнадежден на ваше място, след вашия мач в четвъртъкА за мача с ТНС вие каква игра искате след 3:0 в София..то това си беше като тренировка + много контузени
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 43 госта