Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 12:48

pehopeho написа:
runnersa написа:
Furera написа:Затова ви казвам да не мислите, че титлата всяка година се пази за Левски или Цска защото вече не е така ;)

Не знам за ЦСКА, но статистиката за Левски говори друго. През последните 20 години, които най-вероятно визираш, ситуацията е следната.
Шампион на България (9):
1993, 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009

Купа на България (9):
1991, 1992, 1994, 1998, 2000, 2002, 2003, 2005, 2007

Суперкупа на България (3): 2005, 2007, 2009

Всички отличия (21) !!!

Освен това участваме 4 пъти в групи на ЕКТ, 3 пъти в ЛЕ (купа на УЕФА) и 1 път в ШЛ.

П.С. Преди 10. 11. 89 г. Ситуацията е подобна. Кажи вие къде сте? :)

20 не около 10 и най-вече последните нколко години! Нещата се променят не може да го отречете и Унирея и Клуж преди 20 години са били в 3 румънска, а Стяуа европейски шампиони ама сега Стяуа 3 година не виждат титла заради тези селски отбори за това говорим ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 12:49

runnersa написа:
Furera написа:Мода? Хах ти си мега зле човече... Както виждаш Жилина и Бате си цъкат всяка година във Европа... Слаби ли са? Слаби са само според тия, които не са играли срещу тях :) Май трябва да си много слаб за да направиш 2 Х-а със Ювентус а :) А тва, че и ние сме паднали от тия отбори ми се струва че ние паднахме с най-малко срамен резултат :) Ако се бъркам поправи ме :)))

Преди да ва отстранят никой не беше цъкал никъде всичко за тях почна от вас и оттам вече почваха да добиват самочувствие поправи ме ако греша ;) А за срамните резултати кажи ми каква е разликата в резултатите на вас и на нас с Дебрецен примерно кое е повече или по-малко срамно да паднеш първо 1:2 у дома и после 2:0 като гост илипърво с 2:0 като гост и чак след това 1: 2 у дома къде е разликата айде кажи ми разбирачо аз като съм супер зле, а ти много разбираш ;)

Разликата е в смешната ви "агитка" и безмисленото хвърляне на при в селски отбор!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 12:50

20 не около 10 и най-вече последните нколко години! Нещата се променят не може да го отречете и Унирея и Клуж преди 20 години са били в 3 румънска, а Стяуа европейски шампиони ама сега Стяуа 3 година не виждат титла заради тези селски отбори за това говорим ;)[/quote]

Искаш да ни кажеш че литекс ще е хегомана в бг ли? муаххаха
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 12:53

Gonzi_407 написа:
runnersa написа:
Furera написа:Мода? Хах ти си мега зле човече... Както виждаш Жилина и Бате си цъкат всяка година във Европа... Слаби ли са? Слаби са само според тия, които не са играли срещу тях :) Май трябва да си много слаб за да направиш 2 Х-а със Ювентус а :) А тва, че и ние сме паднали от тия отбори ми се струва че ние паднахме с най-малко срамен резултат :) Ако се бъркам поправи ме :)))

Преди да ва отстранят никой не беше цъкал никъде всичко за тях почна от вас и оттам вече почваха да добиват самочувствие поправи ме ако греша ;) А за срамните резултати кажи ми каква е разликата в резултатите на вас и на нас с Дебрецен примерно кое е повече или по-малко срамно да паднеш първо 1:2 у дома и после 2:0 като гост илипърво с 2:0 като гост и чак след това 1: 2 у дома къде е разликата айде кажи ми разбирачо аз като съм супер зле, а ти много разбираш ;)

Разликата е в смешната ви "агитка" и безмисленото хвърляне на при в селски отбор!

Говорихме за резултати ама пак извъртяш нещата квото и да си говорим всичките ни водещи отбори са на едно ниво и това за съжаление ще се види в групите там няма да ви се падат последните в Швеция които да обърнете и да залеете пространството с това, че сте играли фамозно, невероято и т.н. и догодина със сигурност ще спечелите ШЛ с тази игра, а ще дойдат отбори които много бързо ще ви свалят на земята дано да не съм прав! ;) Успех при жребия! ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 12:54

Gonzi_407 написа:20 не около 10 и най-вече последните нколко години! Нещата се променят не може да го отречете и Унирея и Клуж преди 20 години са били в 3 румънска, а Стяуа европейски шампиони ама сега Стяуа 3 година не виждат титла заради тези селски отбори за това говорим ;)

Искаш да ни кажеш че литекс ще е хегомана в бг ли? муаххаха[/quote]
Искам да ти кажа, че времената се менят и в съвременния футбол нищон не е сигурно ама не съм и очаквал да ме рзбереш мухаха ;)

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 12:59

Бе с последните в швеция няма да играеме ама виж вие с последните в България ще играете :))) Успех там :)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 27 авг 2010 13:01

СВОБОДЕН написа:Левски влезе в лига Европа. Това е страхотно. Но сега нека бъдем реалисти. Чака ни жребий в групите. Там вероятно ще има поне два отбора от по силните първенства. И един поне от нашата черга. При това положение трудно можем да си поставяме за цел излизане от групите. Ако се случи, добре дошло. Но иначе целта би трябвало да бъде обиграване на отбора в срещите със силни съперници които предстоят там и печелене на точки за клубния коефициент на България. Влизането в групите на ЛЕ беше програмата максимум за Левски през този сезон на европейска сцена и тя беше изпълнена. Браво! Но сега от тук нататък приоритетът ни трябва да бъде тук в България. И той се нарича Шампионска титла. И заедно с това подсилване и обиграване на състава. За да можем догодина да атакуваме отново групите на ШЛ. Но този път сериозно. Защото на Левски му отива да играе там. Но преди това трябва да бъдем първи тук. Което никак няма да е лесно, защото очаквам основният ни конкурент ЦСКА скоро да надигне глава. Това ще се случи независимо от незавидното им положение сега. Защото на нас ЦСКА ни е конкурент за титлата. В това не може да има съмнение. Разните там Литекс, Черноморец и др. такива по добре да ги забравим. От гледна точка на това, че и ЦСКА ще трябва да отделят усилията си на друг фронт е хубаво, че и те влязоха в ЛЕ. Така ще бъдем равнопоставени. И така стъпка по стъпка трябва да се изкачим в ШЛ. Търпеливо, без да бързаме. И този път трябва да станем постоянен фактор там, да докажем, че сме се поучили от грешките си при предишното пребиване в клуба на най добрите. Само Левски.

ПП. Батков не ми станал по симпатичен от миналата година въпреки успехите в ЕКТ. Но Батков е временно явление, един ден ще се махне, а Левски винаги ще го има.

1. Моето момче, хората са казали , че дават 10 небити за един бит. Т.е. Батков е много по-полезен за Левски в момента, защото вече направи достатъчно грешки и си извади достатъчно поуки. Това си личи по селекцията от това лято, която предполагам е правена с пари взети от банките. Обратното е при чорбетата. Там още трупат "черен" опит и имат още месеци да си чупят главите разните титани, ивовци и борисовци. Другото предимство на Батков в момента е , че е обхванат от реваншистки чуства. Т.е. иска да си изчисти името и да натрупа нови успехи. А точно такъв надъхан до крайност президен ни е нужен . Той е готов на всичко в момента, за да успее отбора. Знае, че няма право на повече грешки.
2. цска не може да ни е никакъв дразнител тази година. Те трудно ще събират по 11 човека за мач, и ще е успех за тях всеки Х със който и да е БГ отбор. Тия до нова година няма да могат да качат повече от 10-то място в таблицата, а след първите 3 срамни загуби в ЛЕ ще започнат да се самоунищожават .....
3. Да се надяваме , че джуджето Гришко вече си е взел поука от мачовете през последните две години в ЕКТ. Вътре може да си купиш титлата със куфарчета и съдии, но в ЕКТ ти лъсва бързо голия задник ..... Възмездието вече идва много по-бързо от преди години. Още през м.август ставаш за смях и унижение в ЕКТ. Дано Гришко да спре с купуването на титли.
Последна промяна от НКВД- на 27 авг 2010 13:03, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:02

Furera написа:Бе с последните в швеция няма да играеме ама виж вие с последните в България ще играете :))) Успех там :)

А пък вие отново с 1 в Унгария успех там тия си почнат да се оплакват, че ги разкарват за протокони мачове с някви слабаци до България :)

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 13:02

Абе бате излагаш се мега яко :) Виж си смешния отбор и кво сте направили в европа до са :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:04

Furera написа:Абе бате излагаш се мега яко :) Виж си смешния отбор и кво сте направили в европа до са :)

Абе бате ако имаш предвид последнит години нищо по-различно от вас или имате много къса памет което не е хубаво :)

Върни се в “Левски”