Българската полиция към шведите: Не идвайте!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...
А ти знаеш ли въобще значението на думата ФЕН?...С какво по-точно трябва да са ни впечатлени техните фенове?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
и кво ще направят? През цялото време ще са под ескорт, и ще е пълно с полиция около тях! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
След мача ще съжаляват, че са дошли до България! Дано не позная, но след мача ще стане голям бой! 

-
Re: Българската полиция към шведите: Не идвайте!
Yanev написа:Ми да ги мелят,бе
Абе юнако,ние сме цивилизована държава,член на Европейския съюз! Стига с тия простотии и селении!
- Captain Stottlemeyer
Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте.
Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне.... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
миле гърбавия написа:Yanev написа:Ми да ги мелят,бе
Абе юнако,ние сме цивилизована държава,член на Европейския съюз! Стига с тия простотии и селении!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте.Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне....
Колега Captain Stottlemeyer , това че ти си параноик не прави форума на Гонг твоя бащиния , та да раздаваш "правосъдие" от името на модераторите. Къде видя провокация в темата ? Напротив ... При една загуба на "Левски" според мен ще стане мазало и на 23 септември вместо само АИК да бъде обсъждан в УЕФА това може да се случи и на "Левски". Като си криеме главите в пясъка няма да можем да предотвратим един такъв срам за България. Да кажеш , че такива неща никога не са се случвали на Герена , ама това съвсем не е така и има много пресни примери за вандалства и хулиганства в Подуене. Справка , мачовете на "Левски" от миналия сезон с Литекс и Локомотив Сф. , а това че тогава тези изяви бяха прикрити от медиите не значи , че не са се случили ...
- DrAvalanche
- Контакти:
fantom написа:Тия не са много впечатлени от феновете на "Левски".
Вилхемсон ли ти го каза това?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

fantom написа:Captain Stottlemeyer написа:Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте.Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне....
Колега Captain Stottlemeyer , това че ти си параноик не прави форума на Гонг твоя бащиния , та да раздаваш "правосъдие" от името на модераторите. Къде видя провокация в темата ? Напротив ... При една загуба на "Левски" според мен ще стане мазало и на 23 септември вместо само АИК да бъде обсъждан в УЕФА това може да се случи и на "Левски". Като си криеме главите в пясъка няма да можем да предотвратим един такъв срам за България. Да кажеш , че такива неща никога не са се случвали на Герена , ама това съвсем не е така и има много пресни примери за вандалства и хулиганства в Подуене. Справка , мачовете на "Левски" от миналия сезон с Литекс и Локомотив Сф. , а това че тогава тези изяви бяха прикрити от медиите не значи , че не са се случили ...
Гунчо, справка: Мездра.

Все ще нацвъкате темата.
- DrAvalanche
- Контакти:
Yanev написа:Ми да ги мелят,бе
Тц, кайма от тролско не ядем

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ