Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 авг 2010 20:05

А ти знаеш ли въобще значението на думата ФЕН?...С какво по-точно трябва да са ни впечатлени техните фенове?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 авг 2010 20:08

и кво ще направят? През цялото време ще са под ескорт, и ще е пълно с полиция около тях! :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 24 авг 2010 20:10

След мача ще съжаляват, че са дошли до България! Дано не позная, но след мача ще стане голям бой! :twisted:

миле гърбавия

Re: Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Мнениеот миле гърбавия » 24 авг 2010 20:17

Yanev написа:Ми да ги мелят,бе :mrgreen:

Абе юнако,ние сме цивилизована държава,член на Европейския съюз! Стига с тия простотии и селении!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 авг 2010 20:20

Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте. :evil: Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне.... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 авг 2010 20:31

миле гърбавия написа:

Абе юнако,ние сме цивилизована държава,член на Европейския съюз! Стига с тия простотии и селении!

+1 :) Мисля, че тези теми само създават излишно напрежение и правят от мухата слон. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 24 авг 2010 20:36

Captain Stottlemeyer написа:Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте. :evil: Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне.... :)

Колега Captain Stottlemeyer , това че ти си параноик не прави форума на Гонг твоя бащиния , та да раздаваш "правосъдие" от името на модераторите. Къде видя провокация в темата ? Напротив ... При една загуба на "Левски" според мен ще стане мазало и на 23 септември вместо само АИК да бъде обсъждан в УЕФА това може да се случи и на "Левски". Като си криеме главите в пясъка няма да можем да предотвратим един такъв срам за България. Да кажеш , че такива неща никога не са се случвали на Герена , ама това съвсем не е така и има много пресни примери за вандалства и хулиганства в Подуене. Справка , мачовете на "Левски" от миналия сезон с Литекс и Локомотив Сф. , а това че тогава тези изяви бяха прикрити от медиите не значи , че не са се случили ...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 авг 2010 20:36

fantom написа:Тия не са много впечатлени от феновете на "Левски".

Вилхемсон ли ти го каза това?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 24 авг 2010 20:43

fantom написа:
Captain Stottlemeyer написа:Темата определено е провокативна и ако не ме лъже паметта, авторът не пуска такава за сефте. :evil: Предлагам на новия модератор да се прояви своевременно, преди колата да се обърне.... :)

Колега Captain Stottlemeyer , това че ти си параноик не прави форума на Гонг твоя бащиния , та да раздаваш "правосъдие" от името на модераторите. Къде видя провокация в темата ? Напротив ... При една загуба на "Левски" според мен ще стане мазало и на 23 септември вместо само АИК да бъде обсъждан в УЕФА това може да се случи и на "Левски". Като си криеме главите в пясъка няма да можем да предотвратим един такъв срам за България. Да кажеш , че такива неща никога не са се случвали на Герена , ама това съвсем не е така и има много пресни примери за вандалства и хулиганства в Подуене. Справка , мачовете на "Левски" от миналия сезон с Литекс и Локомотив Сф. , а това че тогава тези изяви бяха прикрити от медиите не значи , че не са се случили ...

Гунчо, справка: Мездра. :geek: , Перник, Волуяк. Я си стой на нааканото.
Все ще нацвъкате темата.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 авг 2010 20:43

Тц, кайма от тролско не ядем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”