Къде продават такава публика?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Къде продават такава публика?

Мнениеот samobotev » 23 авг 2010 09:43

В момента и Ботев и Локомотив са с класи над всички останали публики в България и не само като песни и организация но и като вярност на феновете към отбора им без значение от противника и класирането винаги има поне 5000-6000 на стадиона

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 авг 2010 09:48

Я,какво намерих Изображение
Изображение

Изображение

Изображение Изображение

Изображение

Жалко за момчето... Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 авг 2010 09:52

samobotev написа:В момента и Ботев и Локомотив са с класи над всички останали публики в България и не само като песни и организация но и като вярност на феновете към отбора им без значение от противника и класирането винаги има поне 5000-6000 на стадиона

Ще ми се да поспоря,но си прав към този момент ! При нас (за Левски говоря специално) много неща се случиха и ще отнеме време докато се "излекуваме"...да се надяваме до тогава вие да сте се върнали в "А" и да си ги мерим по трибуните - Наздраве!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 10:02

офф тоя ивелинчо пак е бил интересен...Какво прави в България вече като е футболист на Белкбърн?Неговите глупости край нямат...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 авг 2010 10:34

Те Коко и Гришата си купуват всичко :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 23 авг 2010 10:36

POPCORN написа:офф тоя ивелинчо пак е бил интересен...Какво прави в България вече като е футболист на Белкбърн?Неговите глупости край нямат...

Като ви гледам посещаемостта не знам защо се засягаш!!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 23 авг 2010 10:43

Браво на майните ! За пореден път показаха какво означава да си фен и как се подкрепя отбора. С риск да ме оплуят, трябва да спомена и агитката на Ботев. Липсва ми много пловдивското дерби :( колкото и да не навиждам глупостите извън терена. От столицата да не се обаждат на тема публика.

bongo
Контакти:

Мнениеот bongo » 23 авг 2010 11:00

Абе хубаво имате големи агитки и добри фенове евала,но кажете ми защо всички се заяждате с нас феновете на шампиона ЛИТЕКС ? Ние сме малък град с население около 20 000 човека от тях 8 000 са пенсионери 3 000 деца кажете вие как да сме 5 000 на всеки мач ? За мен сме нормална публика за толкова малко градче , но поне сме верни и може 100 човека но винаги ни има при гостувания ! И ние се радвахме когато си напълнихме стадиона в евромачовете и подкрепяхме отбора 90 минути , но разберете че няма как в малък град като Ловеч всеки мач да събира по 5 000 ! Успех на всички отбори в четвъртак !

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 авг 2010 11:33

bongo написа:Абе хубаво имате големи агитки и добри фенове евала,но кажете ми защо всички се заяждате с нас феновете на шампиона ЛИТЕКС ? Ние сме малък град с население около 20 000 човека от тях 8 000 са пенсионери 3 000 деца кажете вие как да сме 5 000 на всеки мач ? За мен сме нормална публика за толкова малко градче , но поне сме верни и може 100 човека но винаги ни има при гостувания ! И ние се радвахме когато си напълнихме стадиона в евромачовете и подкрепяхме отбора 90 минути , но разберете че няма как в малък град като Ловеч всеки мач да събира по 5 000 ! Успех на всички отбори в четвъртак !

Ха, здрасти! Тежка е царската корона, а!
Нищо общо с града ти, пич. Ловеч е прекрасен град. Балканджиите са си свестни хора, яки българи. Проблема е, че отбора ти е ШАМПИОН! Силните дразнят, силните не ги обичат, да видиш силния унизен за дребните душици е свръх-наслада. Така е не само в България, няма нужда да укоряваме себе си, така е навсякъде. Света е пълен с комплексари. Така е било, така и ще бъде. Питай Левски и ЦСКА.
Няма нужда да го приемаш лично ти и останалите ловчанлий. При нас по същия начин ни поздравяваха от всевъзможни места, когато тръгнахме напред в началото на шампионския ни сезон - колко добре играем, колко заслужаваме и ние да "водим хорото" и т.н. С приближаването на шампионската титла, най-желаната и мечтана за един фен, опозицията ставаше все по-жестока. От най-симпатични и желани, станахме най-плюти и гонени.

Подкрепяйте си отбора, дръжте си на ръководството, което прави всичко най-добро за него и не берете излишни грижи. Бъдете готови да ви търсят и най-малкия недостатък. Ще ви намират "цаката" за щяло и нещяло. Ядниците не са болшинство, но са кресливи.

Всеки, тръгнал към върха го чака същото. А застане ли там, става още по-жестоко.
ГОРЕ ГЛАВАТА И УСПЕХ В ЧЕТВЪРТЪК!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

bongo
Контакти:

Мнениеот bongo » 23 авг 2010 14:06

Тоше и на мен приятел ми се иска на всеки мач да сме поне 5000 ама уви просто това са възможностите в момента ! Малък град сме и нямаме повече ресурс ! За всеки мач патуват по 1 автобус фенове от София , но това са 40 човека , но поне сме верни на клуба дори когато сме в положение като сега ( слаба форма и незадоволителни резултати ) ! Погледни ЦСКА сърдят се на хората който издържат клуба че за момента няма резултати и ходят по 1 000 човека на мач,а подобна беше картината и с Левски миналата година там също бяха недоволни от Батков и ходеха по 1 000 човека на мач ! Ние падаме бие все сме си едни и същи на стадйона и знаем че ако не е Гриша Ганчев просто пак слизаме кадето сме били 40 год. , затова малко но верни :!:

Върни се в “Локо Пловдив”