Какво става с Георги Петков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Какво става с Георги Петков
Абе Вие луди ли сте бе. Гошо е правил много грешки, но ни е спасявал в двойно повече ситуации. Той е на 34 г. има още какво да даде на Левски. Много бързо забравяте какво е сторил за отбора ...
- BLUE CHAMPIONS
По време на мача с Черноморец като го видях как се развика на Тевия ми се догади от този човек. И това става пред публика и камери,не ми се и мисли какво е на тренировки...ма извиняваи и Роналд Куман да си, ако имаш зад себе си такьв да ти се репчи и блещи постянно,няма как да си концентриран и деен. Сажалявам за Гошката ама много си навири нослето и ве4е няма място според мен в този отбор!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- BLUE CHAMPIONS
BLUE CHAMPIONS написа:По време на мача с Черноморец като го видях как се развика на Тевия ми се догади от този човек. И това става пред публика и камери,не ми се и мисли какво е на тренировки...ма извиняваи и Роналд Куман да си, ако имаш зад себе си такьв да ти се репчи и блещи постянно,няма как да си концентриран и деен. Сажалявам за Гошката ама много си навири нослето и ве4е няма място според мен в този отбор!
Корекция,мача беше с Локо Сф.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
FC_Barcelona написа:Абе Вие луди ли сте бе. Гошо е правил много грешки, но ни е спасявал в двойно повече ситуации. Той е на 34 г. има още какво да даде на Левски. Много бързо забравяте какво е сторил за отбора ...
Е като ни е спасявал каккво,то се вижда ,че не му се играе в България.Тчно защото е на 34 му е време да ходи да поиграе в Туртция да искара някои лев.Щом един човек няма мотивация по-добре да сис ходи както стана с Мечо и Топчо
Спортният директор на Левски Георги Иванов отново не пожела да разкрие истинската причина за изненадващото оставяне на синия капитан Георги Петков на резервната скамейка в снощния двубой срещу АИК. Българският тим направи 0:0, а вместо Петков на вратата бе юношата Божидар Митрев, който получи специални похвали за представянето си от синия бос Тодор Батков.
Днес журналистите отново попитаха Гонзо каква е причината Петков да е резерва на Митрев, на което Гонзо отговори: "Никой няма запазено място в Левски. Не търсете под вола теле. Няма конфликт - нито оферта".
Днес журналистите отново попитаха Гонзо каква е причината Петков да е резерва на Митрев, на което Гонзо отговори: "Никой няма запазено място в Левски. Не търсете под вола теле. Няма конфликт - нито оферта".
Не знам защо трябва да има злоба към "старите" играчи като Топчо, Телкийски и Петков. Хората са играли толкова много години за Левски, а в един момент като им омръзне и решат да играят някъде другаде биват оплювани, че едва ли не предават Левски. Това е абсолютно нормален процес във футбола - наблюдаваме го в клубове по целия свят. Нима феновете на Реал Мадрид оплюваха Раул, че напусна в посока Шалке 04?
Преди около месец Гути напускайки Реал заяви:
Преди около месец Гути напускайки Реал заяви:
, а феновете го изпратиха както подобава - с уважение. Май само в България някой ако на пусне, гледаме да ровичкаме и дори да си развихряме въображението, преписвайки несъществуващи скандали, бойкоти и прочее.Искам да благодаря на Реал. Израснах тук и прекарах 24 години от живота си в този клуб, 15 от които в първия отбор. Ще продължа кариерата си на друго място, но сърцето ми винаги ще принадлежи на Реал Мадрид
Последна промяна от Foxtrot на 20 авг 2010 17:37, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Foxtrot написа:Не знам защо трябва да има злоба към "старите" играчи като Топчо, Телкийски и Петков. Хората са играли толкова много години за Левски, а в един момент като им омръзне и решат да играят някъде другаде биват оплювани, че едва ли не предават Левски. Това е абсолютно нормален процес във футбола - наблюдаваме го в клубове по целия свят. Нима феновете на Реал Мадрид оплюваха Раул, че напусна в посока Вердер?
Преди около месец Гути напускайки Реал заяви:, а феновете го изпратиха както подобава - с уважение. Май само в България някой ако на пусне, гледаме да ровичкаме и дори да си развихряме въображението, преписвайки несъществуващи скандали, бойкоти и прочее.Искам да благодаря на Реал. Израснах тук и прекарах 24 години от живота си в този клуб, 15 от които в първия отбор. Ще продължа кариерата си на друго място, но сърцето ми винаги ще принадлежи на Реал Мадрид
Първов Раул отиде в Шалке,Второ къде видя злоба към Мечо и Топчо
Георги Петков изгаря за Левски заради головете в мача с Черноморец
Старши треньорът на Левски Ясен Петров е изгонил капитана Георги Петков заради гoловете, които вратаря допусна при загубата от Черноморец с 1-2, научи ***.eu от отлично информиран източник.
След срещата в Бургас специалистът е изразил неудовлетворението си от изявите на вратаря и попаденията, които той допусна, но последният не му е останал длъжен. "Защитниците пред мен не бяха подредени добре, затова и правя грешки", оправдал се Петков.
Петров обаче не е бил удовлетворен от това обяснение и е ускорил преговорите с Кирил Акалски, които бяха финализирани днес. При създалата се ситуация Петков със сигурност губи губи титулярното си място на "Герена", а е много вероятно да бъде продаден още преди края на летния трансферен прозорец.
Старши треньорът на Левски Ясен Петров е изгонил капитана Георги Петков заради гoловете, които вратаря допусна при загубата от Черноморец с 1-2, научи ***.eu от отлично информиран източник.
След срещата в Бургас специалистът е изразил неудовлетворението си от изявите на вратаря и попаденията, които той допусна, но последният не му е останал длъжен. "Защитниците пред мен не бяха подредени добре, затова и правя грешки", оправдал се Петков.
Петров обаче не е бил удовлетворен от това обяснение и е ускорил преговорите с Кирил Акалски, които бяха финализирани днес. При създалата се ситуация Петков със сигурност губи губи титулярното си място на "Герена", а е много вероятно да бъде продаден още преди края на летния трансферен прозорец.
Първо - извинявам се, в бързането допуснах грешката с Вердер. Оправих си поста.
Конкретно към тях злоба не съм чул/видял. Казусът е принципен. В България много бързо отписваме футболистите над 30, имаме ги за "бити карти". Пък и по конкретния въпрос - още не знаем дали Петков ще напусне, а вече отношението към него от някои фенове е отвратително. Не че го защитавам, не че съм му някакъв фен. Просто такова ми е виждането за всеки футболист на Левски, допринесъл много за отбора, но решил по една или друга причина да напусне клуба.
Конкретно към тях злоба не съм чул/видял. Казусът е принципен. В България много бързо отписваме футболистите над 30, имаме ги за "бити карти". Пък и по конкретния въпрос - още не знаем дали Петков ще напусне, а вече отношението към него от някои фенове е отвратително. Не че го защитавам, не че съм му някакъв фен. Просто такова ми е виждането за всеки футболист на Левски, допринесъл много за отбора, но решил по една или друга причина да напусне клуба.
Заслужава голямо уважение,защото е дал много на Левски. Един от най-добрите вратари на Левски.