modor написа:Тъпо племе са си,тъпо и ще си останат
Тъпо племе са,ама са отпред на влакчето,а ние сме под колелата... много умници в България то и за това сме на този хал.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Converse написа:Гледай американците и питай за тъпа нация. Овцете се управляват лесно, затова са и добре. Но на техен гръб стои нещо много по-сериозно, отколкото могат да поберат нищожните им мозъци. Нищо, те така или иначе няма да разберат, че са заблудени, защото отдавна са им промили мозъците. Не е лесно вечно да живееш в заблуда. И ние сме зле, но отдавна знаем за какво става въпрос.
metodito написа:Лелеле, днес.бг избива комплекси май...
1. Клинт Ийстуд освен, че е един от най-великите американски актьори е и режисьор... още от 70-те години насам! Герой Клинт Ийстуд, освен в едноименния клип на Горилас нема! Вервайте ми!
2. Колко от нас могат да назоват поне още един папа освен Йоан Павел (не ползвайте Уикиджокер).
3. Колко от вас знаят за войната между Иран и Ирак и кого въобще го интересува това? (аз знам за една от края на 70-те, ма дали е тя... Саддам войната я е считал за установяване на дипломатически връзки, военните конфликти, които инициира не са 1-2...)
4. Аз връзка не знам как се връзва и не искам и да знам.
Идиотизацията е част от глобализацията, Между двама идиота единия не е по-малко идиот. И двамата са идиоти.
5. Колко български студенти ще кажат, че Кирил Христов не е естраден певец?!И това ще бъдат интелеигентите от тях, другите най-вероятно ще отговорят с въпрос.
Ами стискайте палци да не направят подобна анкета и у нас, че резултатите ... (no comment)![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта