Защо вече никой не иска да продава на ЦСКА?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Защо вече никой не иска да продава на цска ?!

Мнениеот Гуу » 19 авг 2010 17:43

Yoda написа:гу-гу-гуу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Колко футболиста купихте това лято от България ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това ли ти е логиката, че не сме купили нито един футболист от България ?
Да ти минавало през акъла, че собствениците ни не искат купуват футболисти от България, аз например не обичам да пазарувам от "Билла", но не защото от там не желаят да ми продадат нищо, а защото аз не искам да пазарувам от там... :lol: :lol: :lol:

Нека говорим сериозно, ЦСКА са най-големите балами на трансферния пазар в България през последните години, изкупуваха футболисти със спорни качества за огромни суми, които впоследтсвие отпращаха. Факт е, че "титаните" решиха да не се набутват повече с български футболист с неясни качества, струващи много пари, поради тази причина няма българи в тазгодишния трансферен списък. А ако ти можеш да обориш това, посочи пример за това отказ от трансфер...?

Убеден съм, че няма да можеш просто защото клубовете в България осъзнават, че ЦСКА единственият клуб, който би платил толкова много пари (па макар и със закъснение) за техен играч. ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 авг 2010 17:44

Ние от Черноморец си чакаме 500 000 евро от Платини.Наскоро след мача с ЦСКА Балъков каза,че още не са платени тези пари. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 19 авг 2010 17:45

Ми нормално да не зимат от БГ.На Левски им ги продават по 100 Хил...Дембеле и играча от Берое, ако ние ги поискаме 400 хил и повече.Пирин слагат някви милиони на Делев, ако не го бяхме зели под наем никой нямаше да им даде и 200хил занего затва си натискат сега парцалките.Такива колосални суми дадоха за Галчев, който може би не струва и половината....според мен.
Мда и Платини...назнам защо тия собственици се вързват да дават такива пари за футболисти, които не ги оправдават и няма и да ги оправдаят.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 авг 2010 17:46

Parmalat написа:Ние от Черноморец си чакаме 500 000 евро от Платини.Наскоро след мача с ЦСКА Балъков каза,че още не са платени тези пари. :roll:
Има да чакате.... :lol: :lol: :lol: Нека балъците плащат!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 авг 2010 17:47

Гуу написа:
Yoda написа:гу-гу-гуу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Колко футболиста купихте това лято от България ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това ли ти е логиката, че не сме купили нито един футболист от България ?
Да ти минавало през акъла, че собствениците ни не искат купуват футболисти от България, аз например не обичам да пазарувам от "Билла", но не защото от там не желаят да ми продадат нищо, а защото аз не искам да пазарувам от там... :lol: :lol: :lol:

Нека говорим сериозно, ЦСКА са най-големите балами на трансферния пазар в България през последните години, изкупуваха футболисти със спорни качества за огромни суми, които впоследтсвие отпращаха. Факт е, че "титаните" решиха да не се набутват повече с български футболист с неясни качества, струващи много пари, поради тази причина няма българи в тазгодишния трансферен списък. А ако ти можеш да обориш това, посочи пример за това отказ от трансфер...?

Убеден съм, че няма да можеш просто защото клубовете в България осъзнават, че ЦСКА единственият клуб, който би платил толкова много пари (па макар и със закъснение) за техен играч. ;)

[offtopic]Ако не си платиш дори веднъж на Била, повярвай ми, няма да искат да ти продават![/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 19 авг 2010 17:48

POPCORN написа:аз пък не виждам защо левскарите са се загрижили за ЦСКА а?

По скоро сме загрижени защо не е еднакъв критерия ! Ботев Пловдив не плащаше и сега е във "В" група . Същото трябва да се случи и с ЦСКА не мислиш ли ?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 авг 2010 17:49

Obichamlevski написа:

По скоро сме загрижени защо не е еднакъв критерия ! Ботев Пловдив не плащаше и сега е във "В" група . Същото трябва да се случи и с ЦСКА не мислиш ли ?

така е с връзки сме .. сега вече спокойни ли сте?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 19 авг 2010 17:52

Obichamlevski написа:

Да ама в Ботев, след като ги осъдиха не платиха.След като осъдят ЦСКА те ще си платят, а щом никой не ги съди значи са се договорили с Черноморец.Колкото до Перник ще си платят скоро.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 авг 2010 17:53

POPCORN написа:
Obichamlevski написа:

така е с връзки сме .. сега вече спокойни ли сте?
:lol: :lol:

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 19 авг 2010 17:57

Тук явно половината хора от форума ходят под ръка със счетоводните книги на ЦСКА.Обикновено,когато казваш А трябва да кажеш и Б,или даваш факти или думите ти са като позицията ти ....губещи

Върни се в “ЦСКА”