Очевидно! "Со кротце-Со благо не става" -Явно такъв като Сержанта им трябва на нашите балерини!lucio написа:На зла круша зъл прът трябва. На Българските футболисти им трябват такива треньори..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Очевидно! "Со кротце-Со благо не става" -Явно такъв като Сержанта им трябва на нашите балерини!lucio написа:На зла круша зъл прът трябва. На Българските футболисти им трябват такива треньори..
soilwork написа:Прави ми приятно впечатление че човекът е запознат с отбора и амбициите които гоним! Въпреки че го взехме на бъзик-последните дни,нищо чудно да се окаже сполучлив избор за треньор на ЦСКА!! Длъжни сме да го подкрепим! Tова ми хареса:"Футболистите пък трябва да знаят, че мога да простя слаба игра, но не и липса на сърце и характер. Искам играчите да оставят сърцето си на терена, ако трябва да плют кръв, но да се борят до последно"
В четвъртък съм на стадиона!!!!
Yasso написа:soilwork написа:Прави ми приятно впечатление че човекът е запознат с отбора и амбициите които гоним! Въпреки че го взехме на бъзик-последните дни,нищо чудно да се окаже сполучлив избор за треньор на ЦСКА!! Длъжни сме да го подкрепим! Tова ми хареса:"Футболистите пък трябва да знаят, че мога да простя слаба игра, но не и липса на сърце и характер. Искам играчите да оставят сърцето си на терена, ако трябва да плют кръв, но да се борят до последно"
В четвъртък съм на стадиона!!!!
Колега, искам да те питам нещо. Ти помниш ли македонския ни треньор Гьоко Хаджиевски![]()
Ще ти кажа една случка...Преди мача с Бенфика бяхме отишли да гледаме заключителната тренировка на ЦСКА за този мач...След края и отидохме да си говорим като фенове с Гьоко, да вземем и някой автограф от Бабунски и Марковски....Тогава националната телевиция му вземаше интервю, бяхме близо та тия работи дето ги цитираш сме ги чували и преди...
"Ако трябва ще изгинеме по терена, но требва да биеме" - в един глас заявиха и Хаджиевски и Саша Чирич....После паднахме 1:3, като нещата, които ще запомня от мача са гола на Ивайло Андонов, неуморимия Ицо Коилов в тоя мач и как Руи Коща и Сергей Юран отидоха след края на мача и се поклониха на агитката на Бенфика ( нещо, което не съм виждал от наш футболист - аплодисменти да, но да засвидетелстват по такъв начин уважение към хората, които са дошли да ги подкрепят от майната си - не съм виждал )....
Та такива хубави думи от новоназначените ни треньори съм чувал и преди - той и Джиджи Симони така беше казал в едно от първите му интервюта, Йешич същите ги говореше, ама поне след това имаше покритие повечето от изговорените неща....
Хаджиевски ми беше много симпатичен като треньор, ходил съм в провинцията и на мачове на Вихрен като беше там начело за малко...
Но само така с големи приказки не става - трябват резултати, особено пък в ЦСКА....
Та докато не ги видя и не видя "онази" шампионска игра на отбора, която мачка противника и просто го размазва 90 минути, като ония майтапчийски директиви дето Ормата беше казал че има директива от Божков отбора да не бие с по-малко от 3 гола разлика- новия тренер може да си ги приказва по интервютата колкото иска....
Като за всяко нещо - първо 100 дни здрава работа с отбора и резултати, пък после приказки какво ще стане....![]()
Засега Гьоре е никой, ще видим нататък....
soilwork написа:Кво да ти кажа брат? Помня го Гьоко-провали се с "гръм и трясък"![]()
Изкара един полусезон при управлението на Калпакчиев,в който не постигна нищо впечатляващо! Иначе за Гьоре си прав!Хан Крум написа:soilwork написа:Кво да ти кажа брат? Помня го Гьоко-провали се с "гръм и трясък"![]()
И как точно се провали Гьоко , че нещо ми се губи? Беше съвсем читав треньор , един от многото на които не му дадоха да работи . За три месеца не могат да се очакват чудеса . Същия треньор доведе един сладур, нападател на име Саша Чирич . Та този Чирич беше изхвърлен от отбора като мръсно коте , беше обявен за най-големия некадърник доведен "за комисионни" .Даста познато нали .
След това същия Чирич направи чудесна кариера в Швейцария и Бундеслигата където игра десетина години и вкара стотина гола . За ЦСКА обаче не ставаше.
Това че голяма част от публиката на ЦСКА е тотално лумпенизирана , е една от причините клуба да прилича на психиатрия .
Какъв ви проблема да постещнете човека позитивно и да му помогнете да се почувства у дома си ? Ако не се справи да е заради собствени грешки а не защото не са му дали да работи .
Вчера във форума на ЦСКА за 2 часа се насъбраха 20 страници мощни псувни по клетия Гьоре , без дори да са му виждали очите на човека . Кой може да работи в такава обстановка?
Хан Крум написа: Какъв ви проблема да постещнете човека позитивно и да му помогнете да се почувства у дома си ? Ако не се справи да е заради собствени грешки а не защото не са му дали да работи .
Вчера във форума на ЦСКА за 2 часа се насъбраха 20 страници мощни псувни по клетия Гьоре , без дори да са му виждали очите на човека . Кой може да работи в такава обстановка?
zavinagicska написа:http://www.prosport.bg/videos/13851-Nyakoj-shte-se-otcepi-li-ot-bratstvoto-v-chetvyrtyk.html
Ето едно яко клипче за подгряване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта