vaskonti написа:Аз говоря по принцип за грешките на страничните съдии. Не смятам, че в България са значително повече от средното за Европа, но определено в България се отделя в пъти повече внимание на тези ситуации. Затова и се създава впечатление, че тук са повече или пък умишлени. Добави и индивиди като Вуцов, Диков и подобни и би трябвало да ти стане ясно в какво всъщност се състои разликата между България и Европа.
Разликата е , че в България футбола е с изравнено качество , и когато единия от отборите е видно , че сам не може да си вземе някой мач се появява "грешката"... Според теб неумишлена , спаред мен умишлена ... В Европа също се бърка , но там няма тенденция за подкрепа на даден отбор при невъзможност същия да печели по друг начин. В цяла Европа няма по - подкрепян отбор от "Левски" ... Ако можеш да ми споделиш за някой такъв , то обещавам да изгледам следващите му поне 10 мача и най - официално да ти се извиня ... Давам ти най - пресния пример с отминалото вече пърненство и това как този отбор завърши на трето място ... Не на четвърто , не на пето , а точно на трето. Място , което му дава право да участва в ЕКТ и възможност за милионен бонус. В хода на шампионата даже най - верните му привърженици разбираха голата истина. Да , обаче не и според съдиите ...