Не е ли Ясен Петров синият Стойчо Младенов?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Не е ли Ясен Петров синият Стойчо Младенов?
Бах мамаму, загубихме един мач и настъпи апокалипсиса - Ясен е некадърник, играчите били такива, онакива, нямали сме грам идея. Абе хора, вие футбол гледате ли? Аз намирам сериозна разлика в начина на игра на Левски във вчерашния мач и подобни мачове от миналия сезон. Вчера поне не ме беше срам да ги гледам. Вложиха старание, бореха се до последно. Според мен Левски загуби защото част от играчите мислеха повече за мача с АИК и се пазеха от травми. На този прехвален терен, който беше тържествено откриван около 7 пъти, всичко можеше да се случи. Второ, Черноморец ни победи по единствения възможен начин - 9 души в защита и опити за контри. След 1:0, играчите на Черноморец го удариха на симулации и бавене на времето. Балъков колкото и да говори за европейски футбол, не е глупак и знае, че само така може да бие Левски. Защо ли Ливърпул при 1:0 срещу Арсенал не се натръшка на земята и не бавеше играта, при това бяха с 10 човека? Проблем за Левски бе Грийн - малко бе шашнат, но се вижда, че е играч от класа. Отделно от това като сложим и липсата на късмет - пропуска на Дембеле, ето ти загубата. Хора, ако ние бием във всеки мач, ще сме вечно европейски шампиони.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
AnalBreaker написа:Стоичо Младенов спечели едно от най-значимите футболни отличия в Арабския свят! Купа на залива и то като отборът му бе аутсайдер! Стойчо 100% щеше да има големи успехи, ако не бе отнет лиценза на ЦСКА след като спечели титлата с повече от дузина точки. На последно място е простичкият факт, че единия е с "червено" сърце и е заклет армеец, а другият е просто наемник да оправи част от бакиите в Левски
Арабския свят не е мерило. Виж, националния отбор е друго нещо и там Младенов имаше на разположение футболисти за които Мъри може днес само да мечтае.
Дали щеше да има успехи, ако не беше отнет лиценза не мога да кажа. БАТЕ Борисов който ни се падна тогава и ни отстрани изглеждаше много смешен по онова време. Както и Жилина, а после Дебрецен. Но както се видя, вече доста хора не мислят така. Поне не и в Литекс. Ако ви се беше паднал БАТЕ, нищо не се знаеше.
ЦСКА спечели титлата с толкова точки тогава, защото Левски просто го нямаше тази година. Защо беше така е обект на друга тема.
Лицензът беше отнет заради далаверите на Томов и компания. Тогава на ЦСКА беше направен голям компромис, защото иначе трябваше да започнат от В група.
За синьото и червеното сърце е относително. Младенов дойде в ЦСКА от Берое, а Петров в Левски от Ботев. Кой е наемник не се знае. Разбира се времената бяха различни, но всички футболисти ритат топката, а и треньорите работят защото им се плаща за това. Което разбира се е нещо нормално.
Но тук исках да слажа акцента върху Ясен Петров, защото за Стойчо нищо повече не може да се каже.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
pomiqrat написа:Омония как ги наричаш
И тях ги бях забравил, но като се има предвид, че Окука им беше треньор тогава.........
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
С този национален отбор много ме дразните. Какво имаше Младенов като пое отбора.? Грам нищо. Сегашните футболисти бяха по на 20 години и тъкмо започваха с футбола и още преди квалификациите всички заявиха, че с този цикъл футболистите ще се обиграват. Стойчо Младенов беше най-близко да ни класира до световното първенство, но психиката на футболистите срещу Чехия се срина, за което не е виновен той както се вижда.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
СВОБОДЕН написа:pomiqrat написа:Омония как ги наричаш
И тях ги бях забравил, но като се има предвид, че Окука им беше треньор тогава.........
Тоя дето победи сините 4 пъти ли?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
За мача с Черноморец, нека не забравяме, че на този стадион те не можаха да бият Академик София само преди две седмици. Паднали сме били защото сме нападали, а те ни хванали на контраатаки. Ами защо трябва да ги нападаме така? Нали треньорът е за това да избере печеливша тактика. Ясен не се е справил с това снощи.
pomiqrat написа:СВОБОДЕН написа:pomiqrat написа:Омония как ги наричаш
Тоя дето победи сините 4 пъти ли?
Ако онези първенства се сътояха само от мачове между Локо и Левски, то Локо щеше да е шампион. Тези победи обаче не му стигнаха за нещо повече от пето място.
СВОБОДЕН написа:За мача с Черноморец, нека не забравяме, че на този стадион те не можаха да бият Академик София само преди две седмици. Паднали сме били защото сме нападали, а те ни хванали на контраатаки. Ами защо трябва да ги нападаме така? Нали треньорът е за това да избере печеливша тактика. Ясен не се е справил с това снощи.

основна причина за загубата беше включването на Боб марли! Лично на мен ми направи много лошо впечатление. Нито помагаше в дефанзивен план нито участваше в атаките. всички топки, които минаваха през него ги подаваше на най-близкия си съотборник и то изключително бавни и спорни пасове, който откровено тормозеха играта на всички останали.. според мен Ясен направи много груба грешка като го пусна и то титуляр след 2-3 дни в отбора, без да знае език, без да познава схемата и съотборниците си, пича само си разхождаше растите около центъра... а при първия гол не направи никакъв опит да пресира играча на черноморец , който даде головия пас
или е слаб играч или има малко игрова практика напоследък, но да му се гласува доверие толкова скоро във важните мачове е безотговорна постъпка меко казано.. видя се че като излезе и отбора вдигна драстично оборотите
или е слаб играч или има малко игрова практика напоследък, но да му се гласува доверие толкова скоро във важните мачове е безотговорна постъпка меко казано.. видя се че като излезе и отбора вдигна драстично оборотите
Мисля, че Ясен е малко по-добър и при него ще има повече идейност отколкото се видя снощи, но мисля и че има таван (както и Стойчо) и сега ходи нагоре щото, тръгна от отрицателни позиции, но скоро ще почне задъхването и застопоряването на едно ниво. Вие махнете ЦСКА и Черномоерц, аз при 5-2 не видях особена идея в играта - много сме зад Мъри и все пак на светлинни години от предния сезон.
пп ЕЕЕЕ, сега видях смешните оправдания с контрите. Айде, по-сериозно,де. Те си направиха контри КАКТО ТРЯБВА и както са говорели, а ние нищо не направихме от нашето владение и атаки. (смешно е да си говорим - е, вижте ги кви са слаби, ама във футбола като играеш на контри и побеждаваш грандове... еми айде, да почват Литекс Дебрецен на контри и са готиви... )
[offtopic]братле, знам, че не е нарочно, но "характиристики" ме счупи от смях
[/offtopic]
пп ЕЕЕЕ, сега видях смешните оправдания с контрите. Айде, по-сериозно,де. Те си направиха контри КАКТО ТРЯБВА и както са говорели, а ние нищо не направихме от нашето владение и атаки. (смешно е да си говорим - е, вижте ги кви са слаби, ама във футбола като играеш на контри и побеждаваш грандове... еми айде, да почват Литекс Дебрецен на контри и са готиви... )
[offtopic]братле, знам, че не е нарочно, но "характиристики" ме счупи от смях

[center]
[/center]