Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kempesmario
Контакти:

Re: Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Мнениеот kempesmario » 16 авг 2010 08:36

Абе иситната е , че играхме под нивото си . Грешка на защитата при 1 гол , елементарно заставане на Иво Иванов. Пропуски на Тасевски , Дембеле , Младенов и Иса. Слаб мач на Младенов , ама много слаб за жалост. Грешка на Ясев Петров относно Сержиньо Грийн / има качества , но няма мачове и се намира в много слаба кондиция / Грешка и за това , че взима Киров вместо Г. Христов , поне според мене. И много важно никаква преса на терена , което много ме учуди за съвременен футбол. И най важното играчите трябва да знаят , че публиката се връща само след победи над силни съперници ? т.е. направи ми впечатление , че играхме след 0-2 ? до този момент се лутахме.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 16 авг 2010 08:51

Нашите момчета тръгнаха със определено самочувствие и се надяваха черноморци сами да се бият. Но с течение на времето се видя, че с многоходовите беззъби комбинации няма да се получи. И пак продължиха по същия начин, докато акулите си вкараха положенията. Просто ни надиграха тактически.
В защита продължават да допускат фатални грешки. И Г.Петков продължава да е колеблив във вратарското поле.
С двадесет минути игра, не може да побеждаваш редовно.
С този потенциал на Левски е необходима сериозна мотивация, за да има резултати, каквито очакваме. И се надявам да се получи по-скоро.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 авг 2010 09:01

bobbi написа:Футбола е игра,и като във всички игри,има победи,има и загуби. Просто днес на момчетата не им беше ден,включително и на Дембеле. Горе главите и само ЛЕВСКИ!

+1 :) Нищо трагично не се е случило. Не можем да бием във всеки мач, а и "Черноморец" играха доста дисциплинирано и грамотно. Надявам се, че треньорското ръководство и (което е по-важно) играчите са видели някои грешки, които трябва да бъдат отстранени преди мача с шведите (например при корнер все забравяме да поставим по един човек на гредите, така стана вторият гол). :evil: Само "Левски"! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 16 авг 2010 09:02

А на мен ми се стори, че има някакво напрежение в ЛЕВСКИ!!! В някои ситуации Гаджев и Минев нарочно не комбинираха с Дембеле. Дано да греша, но ако съм прав Гонзо трябва да взима спешно мерки иначе отиваме на кино! Относно играта снощи - лично на мен ми хареса като цяло. Доно Ясен има повече опции на поста опорен халф за четвъртък, защото Грийн не е във форма. Дано и Дани Младенов бъде отново на ниво!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 16 авг 2010 09:09

За разлика от друг път когато Левски е губил и аз съм си късал нервите ,снощи наистина бях супер спокоен............и аз наистина мисля че няма място за притеснение,просто Акулите ни излъгаха,но в никакъв случай наидграха.Получаваха им се нащата повече отколкото на нас.Убеден съм че в Швеция ще вземем положителен резултат.Честито не Черноморец и само ЛЕВСКИ :)

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 16 авг 2010 09:13

Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

boykoha
Контакти:

Мнениеот boykoha » 16 авг 2010 09:17

Снощи Левски игра даже изключително, просто не всеки ден шансът е с теб. Според личното ми мнение головете трябва да лежат на съвестта на Гошо Петков, който и в двата случая се намеси много неадекватно, без положенията да се нещо особено, и преди срещу него са излизали футболисти, ама така да е полягал на земята, преди да шутират не помня, също и така да избива топката във вратата също не съм го виждал. Докато ние имахме много реални положения - и на Дембеле, и на Иса, и Гаджев - греда, и Тасевски - слабо във вратаря. Така, че аз съм оптимист.

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 16 авг 2010 09:21

Какво положение?? Че сме загубили един мач? Хайде стегнете се. Явно наистина отбора след 6 мача разглези публиката. На Черноморец им тръгна мача, вкараха гол при една грешка и после за тях всичко вървеше както искаха. Ако беше станало обратно и Левски беше вкарал първи гол щеше да е точно обратното - те щяха да нападат, а ние да играем на контри.

Едиствения проблем, който виждам са корнерите - ние имаме проблеми при отразяването им, защитата не реагира по най-добрия начин, а Жоро Вратарчето никога не излиза на центриране. От своя страна ние като бием корнер не правим нищо - Жоазиньо не поже да прати до наказателното поле или пък си подават около корнера и губят топката.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 16 авг 2010 09:26

Според мен Младенов трябва да седне на пейката! Вчера играхме с 10 души, заради него... Киров втори мач го пускат, ама и той не знае за какво?!... Вчера Иса трябваше да влезне отще на полувремето на мястото на Младенов... Тасевски?!... Тасевски?!... А бе, ще си затрая, че ще ме баннат!!! :evil: Гаджев нещо се помисли за плеймейкър?!... :roll: Що не пуснат "музиканта", може па да му върже тази година?!... :cry:
Аре, стига ми толкоз, че почвам да се ядосвам за тоя що духа! :mrgreen: Важното е в четвъртък!!!...
Само "Левски"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 16 авг 2010 09:35

drakata написа:Футбола е игра на приливи и отливи, затова и е толкова интересна. А и черноморец не са чак толкова слаб отбор. На мен ми хареса как играха Левски независимо че загубихме. Просто не ни върза играта в атака. Мисля че реалният резултат е равния но и тая загуба ще я преглътнем. Важното е че играхме с хъс и желание, другото само ще си дойде на мястото. Неприятно впечатление ми направи непрекъснатото лежане на футболистите на черноморец, цска така лежат като ни поведат.

Крадецът вика дръжте крадеца.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Върни се в “Левски”