ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот azata » 15 авг 2010 11:29

venitos написа:Вдигаме самочувствието си с един разгром над ЦСКА 1:5 (сложих почетен гол, да не изглежда, че са били съвсем безсилни)

Чул те Господ!!!А дано-а дано... :lol:
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 15 авг 2010 11:30

ЦСКА не може да си позволи да губи точки отново,въпреки че ми се иска
2-0 !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 авг 2010 11:46

garfild8 написа:
Blue_Girl написа:0:1.

От твоите уста,в Божиите уши,колежке. :) Притеснява ме само това,да не заиграем ръченица,както на Лаута,защото и да са много зле ЦСКА,с нашия карък да съживяваме мъртъвци,ще ни ушият като по поръчка.Ако се случи(да не чува дявола)би било голяма обида за нас,феновете. ;)

Колега нали знаеш една максима:
"Мач с мач, не си приличат".
Надявам се, че няма да повторите играта си със "Смърфовете".
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 12:01

Изобщо,ама изобщо не ми пука и на никой в Черно Море не пука и не му дреме какво не може да си позволи ЦСКА.Излизаме и играем за 3 точки срещу онези смешници от Италия пък да видим кой кого.Доказахме през миналия сезон и през много предишни,че не ни пука от никой,резнахме и Локо Сф,спряхме Левски в безсмислен мач в който играеха на живот и смърт,а после зачернихме последния мач на ЦСКА на Армията.

Фактите освен горните са и,че ЦСКА не ни е побеждавал от пролетта на 2008,т.е. повече от 2 години.Много по-силни техни формации не са ни били,че тези ли да оставим?Това първо.Воторо-превръщаме мача ако се наложи в това което трябва да е.Не могат да си пзоволят,щели да се разиграят....абе ей,ние сме Черно Море,не Сливен,не Миньор,може да сме паднали на Лаута и където и да е,но срещу Левски и ЦСКА никога,разберете,никога няма да даваме...Ако много играят превръщаме мача в свирепа касапница и да ги видя техните мишки срещу нашите върлини по над 1.80,кой кого,да видим просто,още от 1-вата минута крайна и жестока агресия,просто ще ги откажем от мача и от битката.Така правим от 2 години вече,имам наблюдения какви са разните Делевци,Маркиньоси,Тоневци и т.н.,това са мишки,страхливци,просто трябва да им предложим рендета и касапница и са готови да развеят бялото знаме.Без значение как и дали е с антифутбол срещу този отбор е важно само да ги бием и да им слагаме прът в колелото,но никога,никога да не ги оставяме да минават безнаказано през нас и да вземат лесни точки.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 12:07

Както каза един фен на Черно море: Въобне не ме интересува откога не сме ги побеждавали! Вчера се видя игра имаме голмайстор нямаме! Ако има кой да ги вкарва положенията няма да имаме проблем с Морето, колкото и неприятно да им е! 3:1 и първа победа в шампионата!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 12:11

Вие си играйте вашата игра,ние нашата и да видим кой кого.Ще ви видим и голямата игра като ви заритаме още от 1-вата минута.Вие не сте биткаджии,а мишкари.Помня Делев как тръгна да прави спринтове,една резачка на Мишо Лазаров и Спасчо докрая тичкаше като първолак :mrgreen: .Ние да правим каквото трябва и каквото знаем пък да ви гледаме сеира тогава....Освен всичкото-Жоро и Супер Марио титуляри!Видях им защитата-Видановци,Акуаро,Еспозито,караджата....тези са готови за разгром дори.Никаква милост 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 12:13

The Sailor Man написа:Вие си играйте вашата игра,ние нашата и да видим кой кого.Ще ви видим и голямата игра като ви заритаме още от 1-вата минута.Вие не сте биткаджии,а мишкари.Помня Делев как тръгна да прави спринтове,една резачка на Мишо Лазаров и Спасчо докрая тичкаше като първолак :mrgreen: .Ние да правим каквото трябва и каквото знаем пък да ви гледаме сеира тогава....Освен всичкото-Жоро и Супер Марио титуляри!Видях им защитата-Видановци,Акуаро,Еспозито,караджата....тези са готови за разгром дори.Никаква милост 8-)

Всеки си има мнение :) Моето е, че ако ни влизат положенията няма да ни победите пък ти си говори! Хайде лек ден, все пак това не е форумът на отбора ми! :)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 15 авг 2010 12:14

Истина е, че не сте Миньор..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2010 12:28

И по-добре, че не сме Миньор :mrgreen: За мача- предвид факта, че сме слаби като гост мисля, че един х ще е мача..

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 авг 2010 12:36

Мача е "Х" ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Черно море”