Георги Илиев - Майкъла
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Георги Илиев - Майкъла
Според мен и той е интересчия като Костадинов!
пак мн подуенски бастуни по нашия форум.ако имаха нашите успехи и футболисти сигурно немаше да се роват по цяла нощ в нета.. 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
hristov25 написа:Раздвоен съм. Поради факта, че хората които говорят доста не вършат никаква работа, а и не знам дали ще се впише в начина на мислене на Титан.
По тая логика Костадинов трябваше да е супер ръководител

Rodn1 написа:Според мен и той е интересчия като Костадинов!
Не съм сигурен. Костадинов няма акъл за нищо, а Майкъла си има собствен бизнес, при това хич не малък. Явно има акъл и управленски умения. А това е нещо, с което Костадинов определено не може да се похвали.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Абсолютно съм против Майкъла в ЦСКА. Той, като беше шеф за малко успя да се скара със всички, дори феновете искаше да изгони от стадиона. На него винаги нещо му пречи и все не е доволен и по-лошото винаги си мисли, че е прав. Единственото положително е, че има здрава ръка и с треньор, като Любо за секунди щяха да прочистят отбора от плявата и некадърниците. Макар да не го харесвам го предпочитам пред Емо Костадинов, защото той е доказан предател и комисионер. Мечтата ми е Ицо Стоичков или Любо Пенев треньори, с помощници Мето Деянов и Владо Манчев, Стойчо или Фичо директори. Това ще е изцяло червено ръководство, на което шефовете могат да оставят всичко трансфери, съдии и футболисти. Да видиме тогава, кога на Армията ще идват някакви келяви италианци и играчите ще си правят каквото искат. Ще има шут в задника и в трета глуха! За съжалание в този момент и след още много години това ще си остане само мечта! Смятам, че само с хора кръвно свързани с ЦСКА, които не ламтят за комисионни, знаят какво се иска от тях и са борци по природа можем да тръгнем нагоре.
redpride написа:Абсолютно съм против Майкъла в ЦСКА. Той, като беше шеф за малко успя да се скара със всички, дори феновете искаше да изгони от стадиона. На него винаги нещо му пречи и все не е доволен и по-лошото винаги си мисли, че е прав. Единственото положително е, че има здрава ръка и с треньор, като Любо за секунди щяха да прочистят отбора от плявата и некадърниците. Макар да не го харесвам го предпочитам пред Емо Костадинов, защото той е доказан предател и комисионер. Мечтата ми е Ицо Стоичков или Любо Пенев треньори, с помощници Мето Деянов и Владо Манчев, Стойчо или Фичо директори. Това ще е изцяло червено ръководство, на което шефовете могат да оставят всичко трансфери, съдии и футболисти. Да видиме тогава, кога на Армията ще идват някакви келяви италианци и играчите ще си правят каквото искат. Ще има шут в задника и в трета глуха! За съжалание в този момент и след още много години това ще си остане само мечта! Смятам, че само с хора кръвно свързани с ЦСКА, които не ламтят за комисионни, знаят какво се иска от тях и са борци по природа можем да тръгнем нагоре.
Това, че се е скарал с всички що за аргумент е?! Не мислиш ли, че за да се скара с много народ значи нещо се е опитал да промени коренно? Едва ли е тръгнал да се кара ей така, за спорта. При всички случаи е сто пъти по-добре той вместо Емо. То всъщност като се замисли човек май всеки друг е по-добре вместо Емо...
[center]I'll be the savior of you all
- Levski_1914 forever
- Контакти:
rbs написа:пак мн подуенски бастуни по нашия форум.ако имаха нашите успехи и футболисти сигурно немаше да се роват по цяла нощ в нета..
Майкъла винаги е бил обективен...Винаги казва,че ЦСКА ще бие Левски(което като го прочете Левскар му става неприятно),но все пак си е ЦСКА-ар,както каза Бижутера живее за "червената" идея,би бил по-подходящ от Костадинов(лично мнение).Но наистина не мисля,че е луд за да влезе в този момент в управата...След време би бил подходящ!
ПП:Ето един от тези лумпени за които се говори,че ги има и в 2-те агитки(сини и червени),а и навсякъде другаде...Какви футболисти имате бе смешко?Само Тонев и 2-3 ма биват,другите са ви пълна скръб!Щом повечето нормални фенове на ЦСКА,визирам Пуканката,Гуу и още някои гледат обективно на нещата и нарекоха "своите" футболисти бездушници...Добре,че нямаме като ваще футболисти в момента!
Левски завинаги в моето сърце!
- TPAKTOP
- Контакти:
Бижутера написа:майкъла винаги съм го уважавал, нищо че е цскар....този човек винаги казва истината в очите, а и си личи че просто живее с червената идея...
Точно за това не е за ЦСКА в момента. Вътре стават такива врътки че дори и да дойде ще си тръгне бързо.

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Майкъла е легенда като играч .
Обаче да стои по-далече от управлението на клуба.
Ако спре да пише безумните си коментарчета по вестниците , цена няма да има.
Обаче да стои по-далече от управлението на клуба.
Ако спре да пише безумните си коментарчета по вестниците , цена няма да има.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Ей червен пишкодръп ти на тия куци коне футболисти ли им казваш?Че те не знаят от коя страна се рита топката.Не ви завиждам.