Прогнози за мача ЦСКА - ТНС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Прогнози за мача ЦСКА - ТНС
3-0 за ЦСКА
- Radio Werewolf
- Контакти:
- Neron
- Контакти:
valio_cska написа:Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!
МОЛЯ СИНИТЕ ОТ ПОДУЯНЕ ДА НЕ ПИШАТ !
То сините от Подуяне ако не пишат кой ще ти пише в темата?Колко червеникави има в тоя форум че да има неква дискусия?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
THC 1 - 0 CSKA
THC 2 - 1 CSKA
THC 2 - 1 CSKA
Мач ЦСКА - ТНС 2:0 или 1:0
Мнения в темата(3 на фенове на ЦСКА ;10 на други(9 на левскари ???? ) Вие без ЦСКА май неможете не да живеете,ами и аз незнам какво.Повече мнения имате в теми за ЦСКА отколкото в такива за Левски ???
Мнения в темата(3 на фенове на ЦСКА ;10 на други(9 на левскари ???? ) Вие без ЦСКА май неможете не да живеете,ами и аз незнам какво.Повече мнения имате в теми за ЦСКА отколкото в такива за Левски ???
Последна промяна от naskocska на 12 авг 2010 13:16, променено общо 1 път.
Лесна победа , но не и с убедителна игра.Шеридън ще играе , а той им е свикнал на дърводелския футбол , така че би трябвало да вкара някой гол, реванша ще е мъка.Все пак играете срещу най-слабия отбор от турнира на тази фаза , ако не го биете

САМО ЛЕВСКИ!
Ей туй Левскарите хубаво, че Коко им даде един играч и станаха много нахални вече хем човека ги помоли да не пишат пък те и с Цска се заяждат, и с Литекс, а не това е темата левскараска му работа! Тия ще ги биете, но в мача с ирландците се видя, че победи срещу такива отбори не могат да ви извадят от кризата трябва да биете в първенството, но то е повече от ясно, че рано или късно ще стане! Дано да влязат и 3 отбора, че иначе става много лошо за клубния ни коефицент догодина нашите отбори вместо да играят с такива отбори сещате се с какви ще играят 

Последна промяна от runnersa на 12 авг 2010 13:18, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
runnersa написа:Ей туй Левскарите хубаво, че Коко им даде един играч и станаха много нахални вече хем човека ги помоли да не пишат пък те и с Цска се заяждат, и с Литекс, а не това е темата левскараска му работа! Тия ще ги биете, но в мача с ирландците се видя, че победи срещу такива отбори не могат да ви извадят от първенството трябва да биете в първенството, но то е повече от ясно, че рано или късно ще стане! Дано да влязат и 3 отбора, че иначе става много лошо за клубния ни коефицент догодина нашите отбори да играят с такива отбори сещате се с какви ще играят
Това ако го имаш за молене ? "моля сините от подуяне да не пишат" - аз го имам за заяждане ( все едно ми каза "пиши")

Последна промяна от Obichamlevski на 12 авг 2010 13:19, променено общо 1 път.
naskocska написа:Мач ЦСКА - ТНС 2:0 или 1:0
[offtopic]Нормално е когато сме повече от вас, да има и повече мнения... ти не можеш да ни казваш къде да пишем и как да изразяваме позицията си. Все пак 89 отдавна вече е в историята

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- vladitol
- Контакти:
big4eto написа:фен съм на литекс но съм сигурен че до 1 месец ЦСКА ще са в супер форма-просто трябва малко времевярвам че ще влязат в груите на лига европа и че заедно с нас ще накараме уефски пак да се молят на пролет на локо сф за лига европа
успех армеици
Берое ви смачкаха добре,че беше съдията

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,