Излезе новият справочник на клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Излезе новият справочник на клуба
Това ли е финалния вариянт на емблемата?Къде е зеленото ? 

hetfield написа:Да като слух го чух,но от Байрев го чули.Карлово,Гигант и Гълъбово май не ни искат.Страх братче
Сега, когато Металик станаха част от нас, старата Карлово-Сопотска вражда навлиза в нови измерения.

А и откак Карловци станаха отново Левски /Торпедо Карлово - б***ти тъпотията червена/...
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Е отбора на Карлово просто няма как да има друго име освен Левски.А иначе торпедо наистина си беше шедьовър както много подобни с които ще се зблъскаме и в аматьорската лига и за първенство.
hetfield написа:Е отбора на Карлово просто няма как да има друго име освен Левски.А иначе торпедо наистина си беше шедьовър както много подобни с които ще се зблъскаме и в аматьорската лига и за първенство.
Да-а-а ... но аз най-си обичам старата песничка:
"... ще прегърнем купата ..."

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Чакам с нетърпение неделя 18.00ч когато за първи път да заведа на Колежа в официален
мач двете си момчета и да гледаме с удоволствие СВОБОДЕН БОТЕВ.
мач двете си момчета и да гледаме с удоволствие СВОБОДЕН БОТЕВ.
Първи се родихме,последни ще умрем!
Да и моя племеник,който е в школата на Аякс за първи път ще стъпи на колежа.Само за това говори.Как щял да гледа Ботев.Аз за пореден път ще кажа,че Ботевист не се става,раждаш се такъв!
Ще си купя билетче аз,ще купя и на него (нищо,че е на 7)Просто удоволствието е несравнимо
Ще си купя билетче аз,ще купя и на него (нищо,че е на 7)Просто удоволствието е несравнимо
- PLOVDIV PEE 1912
и аз ще купя билет за сиина ми.
Наистина, от колко ще отворят касите, че тва че са ограничени бройки ме притеснява 
Като се замисля, добре щеше да е да е по-скъп. 5лв ако беше, като си го вземат 10000 човека и тва са 50к свежи пари в касата
А 5лв за нещо, което цяла година ще ти е полезно, не мисля че е много...

Като се замисля, добре щеше да е да е по-скъп. 5лв ако беше, като си го вземат 10000 човека и тва са 50к свежи пари в касата

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Предполагам,ако интереса към книжката е голям,на следващия мач ще се отпечата нов тираж.А да ви кажа УС малко подценява публиката.Аз който видя тези дни,дори и неподозирани чичковци се стягат за мач.В магазина ми имам флагче на отбора и те сами ме заговарят.Мисля,че мача със Славия както бяхме решили да сме там ще е същото в неделя.Като добавим и гостуващата агитка....
- rump_shaker
- Контакти:
Много се радвам на тази книжка. И не защото е нещо стойностно, ами защото показва частица от професионализма който се опитват да наложат в отбора. От кога не си спомняте официално представяне на отбора, при това на осветление? Или програма на отбора заедно с информация за всички футболисти... Примери още ще идват тепърва. Важното е че модела на управление и ръководене лека полека се оформя