Някой знае ли от каде мога да си купя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Koragg
Контакти:

Re: Някой знае ли от каде мога да си купя...

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 15:58

Един град-един отбор написа:Практика при феновете на футболните клубове е да си купуват фланелки с цвета на любимия си отбор, но на друг ... аз бях меко казано съкрушен след като на Лаута едно 20-30% са с фланелки на Бешикташ /и те играят в черно-бяло/ ... и на мургавия му е кеф да носи турското знаме до сърцето си ... не ги разбирам тия хора. Често и наши фенове съм виждал с фланелки на Борусия Дортмунд или на АИК, защото и те са жълто-черни, но това не го одобрявам!

Ботев го няма вече.Истинският Ботев е на Христолов,вече има селски Ботев Сопот!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 10 авг 2010 15:58

olisadebe написа:Сигурно е резак,иначе няма нормален човек в България,който да иска да си купи екип на турски отбор......

Как да няма , че те едни дори ги подкрепяха в София срещу Левски! Спомняте ли си??? Пак бяха някакви такива , розовички!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 10 авг 2010 16:07

лелеее ама какви сте расистчета... изядохте човека затова че зададе един прост въпрос

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 10 авг 2010 16:11

Такъв ни е манталитета що се учудваш :) Потърси в интернет , ще намериш по бързо и по лесно от колкото да чакаш някой тук да ти каже :)

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 10 авг 2010 16:14

Koragg написа:
Един град-един отбор написа:Практика при феновете на футболните клубове е да си купуват фланелки с цвета на любимия си отбор, но на друг ... аз бях меко казано съкрушен след като на Лаута едно 20-30% са с фланелки на Бешикташ /и те играят в черно-бяло/ ... и на мургавия му е кеф да носи турското знаме до сърцето си ... не ги разбирам тия хора. Често и наши фенове съм виждал с фланелки на Борусия Дортмунд или на АИК, защото и те са жълто-черни, но това не го одобрявам!

Ботев го няма вече.Истинският Ботев е на Христолов,вече има селски Ботев Сопот!

Комплексът се превръща в кошмар!

Иначе по темата - ами момчето е на 16,учат го,че е имало турско присъствие...така че какво се учудвате.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 10 авг 2010 16:28

Няма нищо лошо, че човека иска да си купи екип на Галатасарай. Само не мога да разбера от къде се извъдиха толкова много националисти. При положение, че по-надолу има тема за това да се извика Гара Дембеле в националния отбор.
Последна промяна от hristov25 на 10 авг 2010 16:56, променено общо 1 път.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 10 авг 2010 16:31

Samoyl написа:Такъв ни е манталитета що се учудваш :) Потърси в интернет , ще намериш по бързо и по лесно от колкото да чакаш някой тук да ти каже :)

Лоша, лоша таз работа. Знам за какво става въпрос, но е хипер неправилно. Този филм си съществува само в границите на България... както и да е ;)

---

@methodman16 ако не намериш магазин със сигуност можеш да си поръчаш от интернет. От едно търсене в goggle намерих това http://futbolfen.com/tshirts/537-flanel ... saray.html

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2010 16:34

hristov25 написа:Няма нищо лошо, че човека иска да си купи екип на Галатасарай. Само не мога да разбера от къде се извъдиха толкова много нациолналисти. При положение, че по-надолу има тема за това да се извика Гара Дембеле в националния отбор.

Националист и расист са 2 различни работи.Аз съм против който и да е било чужденец в националния отбор.А колкото до турците,те нямат място в България.За цигани и негри нямам нищо против.Имам приятели цигани които по интелект надвишават 90% от вас.

Потребителски аватар
methodman16
Контакти:

Мнениеот methodman16 » 10 авг 2010 16:37

olisadebe написа:Сигурно е резак,иначе няма нормален човек в България,който да иска да си купи екип на турски отбор......

Българин съм и не виждам нищо лошо да харесвам турски футбол не случайно там се подвизават звезди като Елано и Дос Сантос.Вие още живеете с това че сме им робували 5 века тогава са били други времена
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”