Дуетът Стоилов-Сираков може ли да бъде надминат?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Zavinagisin
- Контакти:
Re: Дуетът Стоилов-Сираков може ли да бъде надминат?
Така е няма да имам нищо против ако продадем Жо за 2милиона евро,все пак това са постъпления,както и Гарата които си вдига цената с всеки мач ,пък при влизане в групите ,което без съмнение трябва да стане ,направо не ми се мисля колко ще струва Гарата.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Zavinagisin написа:Така е няма да имам нищо против ако продадем Жо за 2милиона евро,все пак това са постъпления,както и Гарата които си вдига цената с всеки мач ,пък при влизане в групите ,което без съмнение трябва да стане ,направо не ми се мисля колко ще струва Гарата.
И с тези пари нови седалки или тревичка ?! Или ще си купим обратно Жеан Карлош

Ако задържим Гарра и Жо със сигурност ще надминат Сираков и Мъри. Не вярвам обаче как ще стане това . Трябва да им се подновят договорите и да им вдигнат заплатата на първо време , особенно на Гарра. И за какви постъпления говорим , като от влизане в ШЛ просто ще се вземет много повече отколкото при трансвери , а и цената на футболистите , особенно на Гарра ще скочи до неузнаваемост в този турнир. С този отбор и един-двама нови зимата няма кой да ни спре в България и влизане в ШЛ ще е по-близо от всякога.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
-
- Контакти:
Спокойно бе
Батков не е тъпак.. ще се опита да им вдигне цените на максимум. А за това трябват поне 2 - 3 сезона.. и ако Ясен е пич... спокойно можем да продължим нататък и с тях и без тях!

-
- Контакти:
А и, си личи че му харесва в Левски.
Разбира се, че ще бъде надминат ! Въпрос на време. Колкото по-малко идеализираме този тандем, толкова по-лесно ще приемаме провалите. Доброто представяне на "Левски" в УЕФА и "влизането" в групите на ШЛ е плод на усилията на всички в клуба през този период в съчетание с благоприятни обстоятелства (жребий с неподготвен отбор като "Киево", който е "служебен" участник заради скандала "Калчополи").
Днес "Левски" не е по-слаб в организационен апект. Откровено казано съм приятно изненадан от мениджърското поведение на Георги Иванов. Не са много шефовете на клубове у нас, които могат да приемат толкова хладнокръвно (различно от непукизъм или дебилност) слабостите на отбора си и едновременно с това да са наясно как да променят реалността. Още през пролетта в играта и поведението на отбора се забелязаха положителни симптоми. Пролича си футболната концепция на Георги Иванов. Липсваха само подходящи изпълнители за отделни постове. Рано е да се хвали Ясен Петров, но от много години "Левски" има ст.треньор, който не е сляпо лумпенизаран от "синята" идея и се отнася с уважение към съперниците си и изобщо към футбола като цяло. В това отношение Петров е с години "напред" в сравнение със Стоилов, който е трайно "травмиран" от влиянието на Сираков. Факт е, че днес предпоставките за успешен сезон са налице.
Днес "Левски" не е по-слаб в организационен апект. Откровено казано съм приятно изненадан от мениджърското поведение на Георги Иванов. Не са много шефовете на клубове у нас, които могат да приемат толкова хладнокръвно (различно от непукизъм или дебилност) слабостите на отбора си и едновременно с това да са наясно как да променят реалността. Още през пролетта в играта и поведението на отбора се забелязаха положителни симптоми. Пролича си футболната концепция на Георги Иванов. Липсваха само подходящи изпълнители за отделни постове. Рано е да се хвали Ясен Петров, но от много години "Левски" има ст.треньор, който не е сляпо лумпенизаран от "синята" идея и се отнася с уважение към съперниците си и изобщо към футбола като цяло. В това отношение Петров е с години "напред" в сравнение със Стоилов, който е трайно "травмиран" от влиянието на Сираков. Факт е, че днес предпоставките за успешен сезон са налице.
Нямам нищо против да бъде надминат.Наско и Мъри определено направиха много за Левски,но надявам се Гонзо и Ясен да ги надминат.От това печелим всички.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- Zavinagisin
- Контакти:
След мача в Бургас, и мачовете с АИК ще си проличи дали ще има нова синя приказка, вяравам че това ще стане, само да не се главозамаиваме, отборът сигурен съм играем ли на 100 процента в тези мачове ще има приказка и отново ще мечтаем за Европоходи където може да се даде отражение на Отбора на Народа.Малко ни остава отново да мечтаем.успех сини шампиони имам отново онези далечни предчуствия от преди няколко години ,онази тръпка преди мач на Левски онзи полъх , с нетърпения чакам следващите мачове до 2 седмици ще получим отговора дали Левски е готов за нещо голямо.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА.