Смешна червена картинка
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Смешна червена картинка
Така се Беше чуствал Левски Миналия Сезон а вие се смяхте.А сега плачете а Левскарите ще се смеят.
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Аз съм от ЛЕВСКИ и мога да ви кажа, че ако бяхме друг отбор, който да не уважава никого щяхме фоерверки да пускаме след резила ви, както направихте вие при участието ни в ШЛ.
Но ни е не сме подли. В момента на никого не му е смешно.
кой както се направи нещата, друг не може.
Но ни е не сме подли. В момента на никого не му е смешно.
кой както се направи нещата, друг не може.
Хайде по-спокойно, вярно е, че паднахме, но има и такива мачове, не е настъпил края на света. Почнахме лошо, но все пак снощи през първото полувреме отборът не седя чак толколва лошо на терена, очевидно е, че Павел Дочев си върши работата добре, най-после ЦСКА има някакъв облик и играе и се опитва да играе нормален футбол (не безсмислено ритане на топката).
Частта за Костадинов съм напълно съгласен. Задължително трябва да се маха, той просто не става за ръководител. Дори вината за лошия старт на сезона е негова, тези нови попълниея (едните от които подписаха контузени и я ги видим в игра, я не), които докара трябваше да дойдат по-рано, да може Дочев спокойно да проведе подготовка с тях, да играят контроли, а не като снощи, когато Еспозито (най-вече той, тъй като заради не добрата сработка падна гола) и Тибони без каквата и да е било сработка да трябваше да играят. Очевидно е едно - Кастадинов е в ЦСКА да си прави далаваерите и да си води анонимните чужденци, тоест той прави това, което правеше в първия си престой.
Мисълта ми е, че този път трябва да подходим без истерия, спокойно да оставим Павел Дочев, личи си, че нещата ще тръгнат, загуби от Левски и Черноморец на старта са неприятни, но не са края на света.
Частта за Костадинов съм напълно съгласен. Задължително трябва да се маха, той просто не става за ръководител. Дори вината за лошия старт на сезона е негова, тези нови попълниея (едните от които подписаха контузени и я ги видим в игра, я не), които докара трябваше да дойдат по-рано, да може Дочев спокойно да проведе подготовка с тях, да играят контроли, а не като снощи, когато Еспозито (най-вече той, тъй като заради не добрата сработка падна гола) и Тибони без каквата и да е било сработка да трябваше да играят. Очевидно е едно - Кастадинов е в ЦСКА да си прави далаваерите и да си води анонимните чужденци, тоест той прави това, което правеше в първия си престой.
Мисълта ми е, че този път трябва да подходим без истерия, спокойно да оставим Павел Дочев, личи си, че нещата ще тръгнат, загуби от Левски и Черноморец на старта са неприятни, но не са края на света.
Не знам дали написаното е "авторско" но е доста по-добро от безброй набедените за "супер статии" на най-различни журналистчета. Много добре си описал ситуацията. Осбено Костадинов и на мен ми прави впечатление че се държи се едно вие сте му в тежест, а да не забравим че нападна футболистите в национален ефир че симулирали.(след мача с нас-Левски). Това са неша между директор и футболисти не е за пред камери!
Не бързате ли малко да отписвате селекцията? имат по 1-2 мача тези футболисти все пак
Не бързате ли малко да отписвате селекцията? имат по 1-2 мача тези футболисти все пак
Мене ме хваща яд,че има все още привърженици и на двата отбора които при няколко мача,във които отбора не играе добре и почват да плюят.Но когато има мачове със,Ливърпул,Барса и някой друг голям отбор веднага всички стават пак ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ И ЦЕСЕКАРИ.Стига със тия приказки тоя не ставал за треньор,за Костадионов имам мнение почти същото каквото е и за Сираков във нашия лагер.
Стига сте мърморцали, нищо кой знае какво не е станало! Минали са два мача - голяма работа! Лошото не са резултатите, майната им...лошото е, че не се работи! Нямате човек с виждане как да станат нещата! За мен лично, единственият човек, който правеше нещата както трябва в клуба ви, беше Чичовото. Имаше поглед върху играта, стратегия, налагаше дисциплина, а вие го изритахте! Правите си опитчета някакви, като някой отбор от Б група! По най-бързия начин трябва да си разкарате Костадинов, защото според мен, той за ръководител на клуба не става. На мнение съм, че Дочев е добър в работата си, но с футболисти на килограм, безцелно, ей така да се вземат, как се работи?
Относно хуленето на левскарите, не е коректно! Винаги съм твърдял, че палачинката в родния футбол мноого бързо се обръща! Затова винаги си трая и не злорадствам. Хубаво е и червени и сини да го проумеят това нещо най-накрая.
Относно хуленето на левскарите, не е коректно! Винаги съм твърдял, че палачинката в родния футбол мноого бързо се обръща! Затова винаги си трая и не злорадствам. Хубаво е и червени и сини да го проумеят това нещо най-накрая.
Дела трябват,а не думи!
стига ревали като панайрджийски мечки, Бойкоти, съдията, времето, световната криза и още мнодо други неща ви пречели снощи...Пълни глупости...просто толкова си можете...отбор не се прави от наемници и от хора, който се пазарят за последното евро!!!Поне още един червен картон трябваше да бъде показан на играч от ЦСКА снощи!!!То не бяха реплики, то не беше чудо...на съседа кучето да пусна да играе ще бъде по-добро от колкото поне полувината смешници снощи на терена!!!
Колкото до Костадинов той никога не е милял за чорбата, а винаги е гледал комисионните от футболистите, който идват в отборчето от Панчарево...
Колкото до Костадинов той никога не е милял за чорбата, а винаги е гледал комисионните от футболистите, който идват в отборчето от Панчарево...
Не знам да се радвам ли или да страдам!?!? Ако цска са слаби и нямаме дразнител е много по-лошо отколколкото цска да са силни! Няма ли с кой да мерим сили изпадаме в положение на пълна заблуда за собствените си възможности! Сега за цска:
От къде по дяволите върнахте костадинов и защо? може ли вече да е 2 кръг а новите попълнения сега деб'тират а сруги още не са??? Всеки път когато той е шеф се влачат знайни и незнайни чужденци, а кажете ми вие ако сте играч в цска как бихте реагирали ако още с идването си отявлен некадърник като акуаро??? жал ми е че последните години няма първенство в което ЛЕВСКИ и цска да са реални конкуренти за титлата, да се завърне истинското напрежение!
Колкото за черноморец, ами супер слаб отбор! Не знам балъка какво ги тренира, но д ане можеш да направиш една контраатака при положение че играеш с 2 човека повече си е жив резил!
От къде по дяволите върнахте костадинов и защо? може ли вече да е 2 кръг а новите попълнения сега деб'тират а сруги още не са??? Всеки път когато той е шеф се влачат знайни и незнайни чужденци, а кажете ми вие ако сте играч в цска как бихте реагирали ако още с идването си отявлен некадърник като акуаро??? жал ми е че последните години няма първенство в което ЛЕВСКИ и цска да са реални конкуренти за титлата, да се завърне истинското напрежение!
Колкото за черноморец, ами супер слаб отбор! Не знам балъка какво ги тренира, но д ане можеш да направиш една контраатака при положение че играеш с 2 човека повече си е жив резил!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Torino FC 1906
- Контакти:
td4 написа:Толкова ли грубо игра ЦСКА ,че завърши с 9 човека,немисля.Поредното подпиране на противниците на ЦСКА.Играта на Галчев през първото полувреме беше еталон за играта на халф от рода на Шави и Лечков от най- добрите му години.Не съм очаквал такава игра явно има голям потенциал.Черноморец не е толкова слаб че да ги бием с 9 човека,иначе браво за желанието и в намален състав дасе търси гола до последно.Балъков се изцепи нормален резултат,макар че първите 5 минути гледаше като мики маус,после се съдраха да ритат и дърпат Галчев ,но там липсваха картони само 1.Сашо Диков заподозря бойкот на играчите срещу треньора,аз не видях такова нещо незнам.
Браво , ти разкри всички проблеми в ЦСКА

Галчев , не е достоен дори и вода да носи на изброените футболисти а ти си тръгнал да ги сравняваш

Пичове, не се ядосвайте. Нещата ще си дойдат на място. Накрая пак ще спорите с нас за първото място. Черноморец винаги почват силно и издъхват след 6 - 7 кръга. Латекса ще стигнат най-много до трето място тоя шампионат. Буферите изобщо не ги броя. Ще видите как ще ги дръннем днес. Така е било, така и ще бъде. Шампионатът ще се решава между ЛЕВСКИ и Цска. Само не разкарвайте Дочев, че на негово място кой знае кой идиот ще докарат вашите шефове. Като специалист мисля, че не е зле. Единствената ми забележка към него е, че беше казал някъде - А група била като ІІІ та Бундеслига. Това означава или неуважение, или подценяване. Дано да не е поне второто. Щото ако е така, ще има да берете ядове и от други провинциални отбори.