[15.08.10г.] Ливърпул - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [15.08.10г.] Ливърпул - Арсенал
И пак имаме проблеми с контузени футболисти. По последна информация Джуру, Бендтнер и Сонг няма да пътуват за гостуването на Ливърпул поради контузии. Денилсон и Диаби трябва да преминат фитнес тест, за да се оцени състоянието им. Венгер ще решава по-късно дали ван Перси и Фабрегас да бъдат включени в групата за мача. Аршавин бе получил травма, но вече е готов за игра.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Трябва да си призная, че не съм много обнадежден за гостуването в Мърсисайд. Почти съм сигурен, че няма да победим, иксрено се надявам това да стане, но уви, равния ми се вижда най-реален резултат. С липсата на РВП и Сеск много трудно ще излезем "сухи" от този мач. Естествено, че ще допуснем гол, по-добре да сложат някой полеви футболист отколкото Фабиански или Алмуниа. И все пак, успех артилеристи 

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- gunner4life
- Контакти:
Петък е, а вече не ме свърта на едно място
Все си мисля как ще излезе Венгер за този мач. Лично аз се надявам да играем както през миналата година - с 1 нападател и Сеск зад него. В случая ми се струва, че Шамак ще е напред, зад него Насри, а по фланговете Аршавин и Уолкът/Ебуе. Проблем обаче ще е ако Сонг не може да играе. Просто поне веднъж лекарския щаб да си свърши работата и да го вдигне за този мач иначе лошо.

Все си мисля как ще излезе Венгер за този мач. Лично аз се надявам да играем както през миналата година - с 1 нападател и Сеск зад него. В случая ми се струва, че Шамак ще е напред, зад него Насри, а по фланговете Аршавин и Уолкът/Ебуе. Проблем обаче ще е ако Сонг не може да играе. Просто поне веднъж лекарския щаб да си свърши работата и да го вдигне за този мач иначе лошо.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
gunner4life написа:Петък е, а вече не ме свърта на едно място![]()
Наистина лекарския щаб трябва да си свърши работата, защото Сонг е един от най-важните ни играчи!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
-
- Контакти:
Ливърпул 2-0 Арсенал.Джерард и Торес с по едно голче

Няма да е лесно срещу Ливърпул, но се надявам Арсенал да бият дори и с един гол. Интерестно ми е да видя новите, защото ще са титуляри със сигурност. Бенднер е контузен, Едуардо продаден, което значи, че Шамак ще води атаката заедно с Аршавин. По-тежко е положението в защитата, но аз разчитам много на Вермаален, а новото момче от Лориен Кошелни ще го видим. Единствената дупка при Арсенал пак си остава вратарския пост. Надявах се да вземат добър футболист, но засега не става. Според мен най-добре ще пасне Акинфеев от ЦСКА Москва-млад, переспективен и с голям потенциал за развитие. Венгер иска Шварцер, но той е на 38 години и ще е само, колкото да запълни дупката, трабва ни вратар за бъдещето. Въпреки тези проблеми пожелавам успех на Артилеристите в новия сезон и дано този път ни зарадват с купа, а защо не и с титлата!
-
- Контакти:
И 2та отбора са ми любими (Арсенал повече), залагам на минимална победа на Арсенал с 1-0 или 2-1.
- fabregas_949
- Контакти:
Започваме стабилно двубоя. 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Blue Varna
- Контакти:
Някой да даде линк за мача?
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
- fabregas_949
- Контакти:
Blue Varna написа:Някой да даде линк за мача?
Линкове ще намериш тук:
http://www.atdhe.net/
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]