Литекс аут = Червенков аут
Треньорът на Литекс Ангел Червенков плати за отпадането на "оранжевите" от Шампионската лига с работата си. Новината бе потвърдена пред Gol.bg от сигурен източник.
Основният фаворит за заемане на поста е сръбския треньор Люпко Петрович, който вече има солиден опит в Града на люляците.
http://litex.gol.bg/2010/08/05/liteks-a ... -aut.83452
Ферарио Спасов е новият треньор на Литекс !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ферарио Спасов е новият треньор на Литекс !
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
не гадайте аз мисля че матеус ще е новия тренйор 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
да питам Левски-Калмар ще го дават ли по тв
- gunner4life
- Контакти:
Parmalat написа:Дано Балъков да напусне!Съсипа отбора за две години.
[offtopic]Като ви чета коментарите какво излиза - Ферарио е "капацитет", Мъри - "кълъв", Бала - "съсипник", Пенев, Кокала и пр. и пр. всички да един некадърници. На мен пък все ми се струва, че не треньорите а метериала е калпав. Когато играчите ти не стават за нищо и Моуринио да си няма значение.
Не че не съм съгласен с повечето мнения за бг треньорите

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Parmalat написа:hristov25 написа:Пак Ферарио ще спасява положението! Днеска се появи статия, че Балъков също щял да напускав посока Щутгарт!
Дано Балъков да напусне!Съсипа отбора за две години.
Като футболист беше велик, но като треньор хич не го бива. Явно максимата, че великите футболисти не стават велики треньори е вярна.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
Жалко за Литекс...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много жалко за Литекс, ако отново повторят грешките на ЦСКА (при проблеми назначават Стойчо Младенов или Пенев) и Националния отбор ( вечния избор- Пламен Марков). Ако Ферари Спасов дойде нищо добро не ги чака...
-
- Контакти:
Ми кво добро, нали ще им надуем шушоните в неделя 

- TPAKTOP
- Контакти:
Какво означава "Треньор на хилядолетието на Ловеч"???
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Тъкмо си помислиш че футбола ни е започнал да се оправя и пак старата песен. Ферарио Спасов не става. Доказал го е.
Сега въпроса е докога ще изкарат Дочев и Петров, аззалагам че Дочев до 1 месец е аут. Яската може да се задържи половин година.
Сега въпроса е докога ще изкарат Дочев и Петров, аззалагам че Дочев до 1 месец е аут. Яската може да се задържи половин година.