Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Батстанчо написа:Виждам, че взаимно все още се уважаваме, което е похвално както за Пловдив така и за Варна.
Винаги когато има "Респект" , се получава такъв обратно, ЕВАЛА, писна ми да чета разни.............."оня е прасе пък ти си говедо" "к*р за Л****И" и т.н.
П.П. и 2:3 не е лош резултат!!!
fena написа:Батстанчо написа:Виждам, че взаимно все още се уважаваме, което е похвално както за Пловдив така и за Варна.
Винаги когато има "Респект" , се получава такъв обратно, ЕВАЛА, писна ми да чета разни.............."оня е прасе пък ти си говедо" "к*р за Л****И" и т.н.
П.П. и 2:3 не е лош резултат!!!
Нормално е като има уважение от двете страни да се получи хубав коментар и диалог за мача, а и не виждам какво може да делим с вас за да има дразги.
Иначе както каза някой от нашите този мач е много важен за нас. Трябва да започнем с победа мачовете на обновения ни стадион. Ясно е, че двубоя ще е труден и за двата отбора в смисъл трудно ще се победим, защото сме еднакво добри. Ще видим какво ще се получи в събота привечер на Лаута. Успех на Черно Море за в бъдеще.
Sole написа:Моряците трябва да излязат със същия състав от мача с Пирин, с една промяна : на мястото на Стоянов титуляр трябва да е Д.Петков
f0rbidden написа:Sole написа:Моряците трябва да излязат със същия състав от мача с Пирин, с една промяна : на мястото на Стоянов титуляр трябва да е Д.Петков
Любопитно ми е кой ще играе на мястото на Ели.
Любопитно ми е кой ще играе на мястото на Ели.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта