ЛЕВСКИ надделя във Фейсбуук преброяването!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ надделя във Фейсбуук преброяването!

Мнениеот левскар07 » 02 авг 2010 15:25

pomiqrat написа:Значи от 1,5 млн българи във фейса има общо 147 хил, които с еинтересуват от ЦСКА и ПФК Левски. После пак си мислете за милионите фенове. 10% от населението се интересува от футбол

Не си точен :lol: , по градове, села и паланка е пълно със "фенове" на двата отбора. Но НЕ всеки ползва нет, НЕ всеки регистриран във ФБ и НЕ всеки регистриран иска да гласува. Така че е много грешно по тоя начин да /зло/ употребяваш с аритметиката.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 02 авг 2010 15:43

Хубаво но тези класаций в интернет или със смс гласуване по телевизията за мене са пълни глупости аз ще се зарадвам ако в четвъртък видим пълен стадион без нито една празна седалка ето на това ще се зарадвам истински.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 авг 2010 10:33

левскар07 написа:
pomiqrat написа:Значи от 1,5 млн българи във фейса има общо 147 хил, които с еинтересуват от ЦСКА и ПФК Левски. После пак си мислете за милионите фенове. 10% от населението се интересува от футбол

Не си точен :lol: , по градове, села и паланка е пълно със "фенове" на двата отбора. Но НЕ всеки ползва нет, НЕ всеки регистриран във ФБ и НЕ всеки регистриран иска да гласува. Така че е много грешно по тоя начин да /зло/ употребяваш с аритметиката.

А пък половината от тези, които са участвали (и от двата отбора), едва ли могат да изредят 5 футболиста на своя отбор, ама са цъкнали там нещо. Такива анкети са пълна глупост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”