ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Олимпиакос (Никозия)
Тук в центъра вече вали аз също ще ходя на мача но само неможах да разбера представянето от колко е 18:30h ?
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
Какви Рингове и Спортали? Всички от София-на стадиона,да подкрепим отбора и да видим новите момчета,новият треньор и представянето на отбора
ot 7
Да де и аз така знам ама гледай какво пише в спортала - Още в 18:30 читателите на нашия сайт ще могат да гледат официалното представяне на футболистите на ЦСКА пред феновете, а след това ще могат да се насладят и на мача между звездите на "армейците" и Олимпиакос.
Да де и аз така знам ама гледай какво пише в спортала - Още в 18:30 читателите на нашия сайт ще могат да гледат официалното представяне на футболистите на ЦСКА пред феновете, а след това ще могат да се насладят и на мача между звездите на "армейците" и Олимпиакос.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
- akademix17
- Контакти:
От 18.30 е май... тука в Редута се изсипа ебати пороя, дано и довечера да е така хладничко както в момента
[center]
[/center]

akademix17 написа:От 18.30 е май... тука в Редута се изсипа ебати пороя, дано и довечера да е така хладничко както в момента
Човече тук в центъра валя ацкия дъжд придружен от як вятър мислех че ще ни бутне офисчето =))) таааа кво прайм още от 18:15 на стадиона май така се получават нещата

- Daniel Levski
- Контакти:
soilwork написа:Какви Рингове и Спортали? Всички от София-на стадиона,да подкрепим отбора и да видим новите момчета,новият треньор и представянето на отбора
Просто сте много малко от София
- Lord_Dexter
- Контакти:
Daniel Levski написа:soilwork написа:Какви Рингове и Спортали? Всички от София-на стадиона,да подкрепим отбора и да видим новите момчета,новият треньор и представянето на отбора
Е и подуене не е София

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
- Daniel Levski
- Контакти:
Lord_Dexter написа:Daniel Levski написа:soilwork написа:Какви Рингове и Спортали? Всички от София-на стадиона,да подкрепим отбора и да видим новите момчета,новият треньор и представянето на отбора
Е и подуене не е София![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това,че стадиона е в Сухата река, незначи,че отбора е от там, а вие сте гости в София ще играете на неутрален терен

- akademix17
- Контакти:
Много ми е интересно ако беше твоето отборче в нашето положение, относно стадиона, щеше ли пак да си такъв тарикат??? Айде ходи си гледай във вашия форум, и се надявай Бай Ганьо да излъже някои да ви купи с обещания за чужд стадион.... САМО ЦСКА
[center]
[/center]