Тлъста заплата спря Майкон за Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тлъста заплата спря Майкон за Реал Мадрид
Не е лесно да пазаруваш от европейския шампион
Дано остане в ИНТЕР.

- ZinedineZidane
- Контакти:
Аз съм доволен! Имаме си Рамос и Арбелоа, който може да не е супер класа, но е стабилен защитник и си върши работата! Не разбраха ли, че ни трябва ляв защитник и евентуално един централен!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Защо не пробвате с някое чилийско момче. Млади са, стабилни са и няма да струват кой знае колко много. И ляв бек и централен защитник ще си намерите.
Или пък проблемът е, че не продават фланелки? 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа: Или пък проблемът е, че не продават фланелки?
Преди няколко дена подписахме с Педро Леон. И той ли е от "продавачите на фланелки"

Относно темата, днес чета в Спротал, че Майкон в интервю е казал,че иска да дойде на Бернабеу

Бразилският защитник на Интер Майкон продължава да мечтае за Реал Мадрид. Вчера испанските медии обявиха, че Кралският клуб се отказва от привличането на десния бек заради големите финансови претенции на играча. Личният агент на южноамериканеца Антонио Калиенте е поискал четиригодишен контракт с годишна заплата от седем милиона евро нетно. Легендата на "белите" и част от ръководството на клуба Емилио Бутрагеньо ясно заяви, че Реал Мадрид няма да стига до крайности с Майкон и ще бъдат търсене други опции.
"Искам в Реал Мадрид", настоя бразилският десен бек в интервю за радио "Глобо". "Нещата не зависят от мен. Самата операция е много сложна", оправда се Майкон. "Вече съм работил с Моуриньо и пак искам да работя с него", довери още навършващият в понеденик 29 години футболист.
Желанието му е да играе в Реал, дано все пак се стигне до компромис, по потношение на заплатата на играча и си стиснат ръцете,защото доколкото знам, между Реал и Интер е постигната договорка, проблемът е заплатата на Майкон . Харесва ми позицията на Бутрагеньо, който е казал,че Реал Мадрид няма да стига до крайности с трансфера на бразилеца

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
30 млн за 30 годишен бек при положение че имаш Серхио Рамос (който всъщност е най-добрият на своята позиция) са ненужно много