Ще се класираме ли на световното???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Ще се класираме ли на световното???
Аз смятам че определено има шанс да се класираме, но само ако се смени треньорът ! С надеждата че новият треньор ще може най после да подреди, иначе страхотните ни "англичани" Марто, Бербатов и Стенли....не се раздавали за национала ? Не е така....просто се вижда че тук се мъчат, лутат, и търсят позиции, но не и да играят добре....ами така е с объркващите тактики на Марков....
Re: Ще се класираме ли на световното???
THE G.A.M.E написа:Аз смятам че определено има шанс да се класираме, но само ако се смени треньорът ! С надеждата че новият треньор ще може най после да подреди, иначе страхотните ни "англичани" Марто, Бербатов и Стенли....не се раздавали за национала ? Не е така....просто се вижда че тук се мъчат, лутат, и търсят позиции, но не и да играят добре....ами така е с объркващите тактики на Марков....
Напълно съм съгласен с теб.
Аз мисля че може да пробваме с един чуждестранен треньор. Знам че в България е трудно че ние сме такива и онакива и той не би свикнал тук, но смятам че си заслужава да опитаме.
BOTEV FOREVER
Върни се в “Футбол - България”