tprodanov написа:Пич, любовта е хубаво нещо. Обаче имам огромна забележка към мнението ти. Не като привърженик на някого - иначе, левскар съм, това няма значение в случая. Това, което си написал за томов - казвам ти го като българин, не като фен. Този човек еба майката на страната преди 18 години. Първата финансова криза, ужасна история, студени зими, нищо за ядене - не знам колко от вас са били родени или помнят, но беше една изключителна мизерия. И ти да говориш, че тоя човек се държал мъжки. Да мре, нищо хубаво не му пожелавам - всеки лев, който е откраднал от народа за свещи да го даде.
ПП Батков е подобен тип - не е имал такъв ръководен пост в държавата като лупи, но пък за сметка на това е един от примерите за хората с червени куфарчета, пълни с нашите пари. И на тая свиня му дадоха и орден.
Смърт!
Не, не.Уважавам май беше силна дума, но да кажем че не пада на просташко ниво.Съмнявам се, че той лично се е занимал с майката на държавата, но за тази година помня, че нашите не можаха да ми купят подарък за Коледа, бях на 5 годинки.Ако и той е имал пръст в тези събития.... без коментар.