Извратеняк изнасили 11-годишно и избяга...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извратеняк изнасили 11-годишно и избяга...
много лоши работи стават
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Бижутера написа:като заговорихме на тая тема...14-годишно момиче беше изнасилено във врачанското село Борован, съобщиха от Областната дирекция на полицията във Враца.
Тийнейджърката сигнализирала в полицията Бяла Слатина за случилото се. Тя разказала, че около 23 часа в неделя вечерта принудително била изведена от къщата й от трима мъже.
Те якачили в лек автомобил и я откарали в блок, засаден със слънчогледи в землището на град Кнежа. Там един от мъжете я изнасилил. Около 01.15 часа момичето било оставено близо до бензиностанция в село Борован.
Мъжът, когото момичето посочило за извършител на изнасилването, е баща на нейно бивше гадже.
Започнато е досъдебно производство. /БЛИЦ
Абе да, тва ми звучи като оная дето и се изредил целия клас след някъв изпит...аре моля ви се...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Бижутера написа:като заговорихме на тая тема...14-годишно момиче беше изнасилено във врачанското село Борован, съобщиха от Областната дирекция на полицията във Враца.
Тийнейджърката сигнализирала в полицията Бяла Слатина за случилото се. Тя разказала, че около 23 часа в неделя вечерта принудително била изведена от къщата й от трима мъже.
Те якачили в лек автомобил и я откарали в блок, засаден със слънчогледи в землището на град Кнежа. Там един от мъжете я изнасилил. Около 01.15 часа момичето било оставено близо до бензиностанция в село Борован.
Мъжът, когото момичето посочило за извършител на изнасилването, е баща на нейно бивше гадже.
Започнато е досъдебно производство. /БЛИЦ
Абе да, тва ми звучи като оная дето и се изредил целия клас след някъв изпит...аре моля ви се...
е тва ме учуди супер много
Последна промяна от naiki на 12 юли 2010 17:57, променено общо 1 път.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
За съжаление, такива работи стават навсякъде. Смятам, че наказанието за изнасилване трябва драстично да бъде увеличено, защото това е тежко посегателство срещу личността.
П.П. И аз недолюбвам гърците, но ние също не сме цвете за мирисане.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:За съжаление, такива работи стават навсякъде. Смятам, че наказанието за изнасилване трябва драстично да бъде увеличено, защото това е тежко посегателство срещу личността.![]()
аз лично никога не съм срещал заглавие-"Българин изнасили малолетна гъркиня",или пък "Гръцко изнасилване в България"
naiki написа:Captain Stottlemeyer написа:За съжаление, такива работи стават навсякъде. Смятам, че наказанието за изнасилване трябва драстично да бъде увеличено, защото това е тежко посегателство срещу личността.![]()
аз лично никога не съм срещал заглавие-"Българин изнасили малолетна гъркиня",или пък "Гръцко изнасилване в България"
Представяш ли си каква пушилка щеше да се надигне, ако случаят с изнасиленото 16-годишно момиче беше с обратен знак ?
Проблемът е не толкова това, че е имало изнасилвания, такива неща както каза Captain Stottlemeyer се случват навсякаде, със сигурност и ще продължават да се случват. Проблемът в случая е това, че НЯМА СПРЕВЕДЛИВОСТ. Изнасилвачите на ученичката бяха оправдани, полицаите, които изнасилиха една българка, за тях също нямаше последствия... Убеден съм, че такива случаи там не са рядкост за сънародниците, а какво се случва...без последствия за никого. Щом е българка значи е к**ва, и си го е търсила. Все едно сме някакви нищожества, някакви роби... разберете, това ме вбесява просто

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Гуу написа:naiki написа:Captain Stottlemeyer написа:За съжаление, такива работи стават навсякъде. Смятам, че наказанието за изнасилване трябва драстично да бъде увеличено, защото това е тежко посегателство срещу личността.![]()
Представяш ли си каква пушилка щеше да се надигне, ако случаят с изнасиленото 16-годишно момиче беше с обратен знак ?
Проблемът е не толкова това, че е имало изнасилвания, такива неща както каза Captain Stottlemeyer се случват навсякаде, със сигурност и ще продължават да се случват. Проблемът в случая е това, че НЯМА СПРЕВЕДЛИВОСТ. Изнасилвачите на ученичката бяха оправдани, полицаите, които изнасилиха една българка, за тях също нямаше последствия... Убеден съм, че такива случаи там не са рядкост за сънародниците, а какво се случва...без последствия за никого. Щом е българка значи е к**ва, и си го е търсила. Все едно смя някакви нищожества, някакви роби... разберете, това ме вбесява просто
Поздравления за това. Така и трябва да бъде!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Гърците никога няма да ни харесват..помня случай,в който бях на 8 и отидохме на почивка в Гърция.Влизаме в магазин,купуваме това онова,магазинера,заради много покупки,щеше да ни направи някаква отстъпка,но като разбра че сме от България се опита да ни прекара с 20 евро и едва не ни изгони от магазина...
Хубави детски спомени....Greece-a nice place to be!
Хубави детски спомени....Greece-a nice place to be!
Друг е въпросът, че медиите ни не правят нищо... Как пък една телевизия не се сети да направи един репортаж за момичето и майка му, да разберат - как живеят, как протича живота им след инцидента, както знаем заради гърците се е наложило да напуснат селото... нищо, аболютно нищо, все едно такова нещо не е станало. Да не говорим пък за оказване на натиск. Ако имахме медии на място, щяха да зелеят Гърция със сумати телевизии, радиа, вестници... да се интерсуват от прозрачността на процеса, от ксенофобските анти-български настроения, а те какво - бълват само простотии, т'ва е ще... пак се ядосах, да му се невиди, на мен малко ми трябва. 

-
Аз пък мислех ,че този сайт е спортен!