Спекулациите около Бербатов продължават.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Cukyens
Контакти:

Re: Спекулациите около Бербатов продължават.

Мнениеот Cukyens » 06 юли 2010 11:49

Твърде вероятно е да го ритнат ... Обаче Бербатов им изигра кофти номер :lol: Вече няма статут на национален играч и не могат да му вземат много пари , така , че ще си го гледат .

П.С. Видяхте ли " звездата " Рууни какво направи на това световно без Бербатов ? Всичко на всичко 0 гола :idea:

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 06 юли 2010 11:57

Той хубаво ще събере пари за Бензема, но пък откъде е сигурен, че Реал ще го пуснат само след 1 сезон прекаран там? Ебати тъпата статия.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 06 юли 2010 12:01

malchev написа:Абе и аз си мисля, че ще му е по-добре в някой маалко по-слаб отбора, където и напрежението е по-ниско. Примерно в Испания - Атлетико, Севиля, Валенсия.. мисля че в Примера може да играе още 4-5 години на топ ниво.
Но от друга страна мисля, че ще остане в Манчо за да се докаже..и си мисля че това е мъжка постъпка. Най-лесно е да се махнеш, по-трудно е да докажеш на надменните англичани, че не са прави. Пък и...видяхме ги в ЮАР колко ги бива, така че дано малко поспрат с критиките към Митко.
Та където и да играе догодина, успех!

"Валенсия" нямат пари да ходят на църква, а като се има предвид, основните конкуренти за трето-шесто място не са активни на трансферния пазар, долу-горе са на същия хал. Единство "Реал", "Барса" и "Херес" имаха положителен баланс от приходи/разходи през миналия сезон. 20 млн. от добрите тимове никой не може да плати, а ако бъдат продадени играчи като Кануте, Форлан и др. надали ще се спрат на Бербо. Той заслужава още един шанс в "Юнайтед".

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 06 юли 2010 12:06

Чети правилно.. мисля, че ще е по-добре за него..не че ще отиде там. ;)
Иначе, заслужава шанс в Юнайтед :!:

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 06 юли 2010 12:16

Прочетох правилно, но му стига в отбори като "Тотнъм" и "Леверкузен". :) Трофеи се печелят трудно с тях. Конкуренцията е по-лека, но не мисля, че в "Юнайтед" е непосилно да влизаш по-често в игра, все пак и този отбор е доста пасивен откъм привличане на конкуренция. Трябва да се старае и да помага на тима му да печели отличия, аз също се присъединявам с пожеланията за успехи.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 юли 2010 19:34

Fichango написа:Аман от глупости вече

И на мен ми дойде до гуша. :evil: Само не ми е ясно,защо Гонг-а,продължава да ЖЪЛТЕЕ и да копира изсмуканите статии на Острова,които почти винаги,оплюват Бербо?
Само Черно море.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 08 юли 2010 09:32

garfild8 написа:

И на мен ми дойде до гуша. :evil: Само не ми е ясно,защо Гонг-а,продължава да ЖЪЛТЕЕ и да копира изсмуканите статии на Острова,които почти винаги,оплюват Бербо?

ГОНГа има договор със СЪН да им препечатва статиите. знаеш ли как трудно се изкарват пари в журналистиката....:)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 юли 2010 20:49

cvetan написа:
garfild8 написа:

ГОНГа има договор със СЪН да им препечатва статиите. знаеш ли как трудно се изкарват пари в журналистиката....:)

:) Ако си прав,знаеш ли колко е жалко за Гонг-а.
Само Черно море.

Върни се в “Манчестър Ю”