Спекулациите около Бербатов продължават.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Спекулациите около Бербатов продължават.
няма да го продадат още
Твърде вероятно е да го ритнат ... Обаче Бербатов им изигра кофти номер
Вече няма статут на национален играч и не могат да му вземат много пари , така , че ще си го гледат .
П.С. Видяхте ли " звездата " Рууни какво направи на това световно без Бербатов ? Всичко на всичко 0 гола

П.С. Видяхте ли " звездата " Рууни какво направи на това световно без Бербатов ? Всичко на всичко 0 гола

-
- Контакти:
Той хубаво ще събере пари за Бензема, но пък откъде е сигурен, че Реал ще го пуснат само след 1 сезон прекаран там? Ебати тъпата статия.
- david_villa
- Контакти:
malchev написа:Абе и аз си мисля, че ще му е по-добре в някой маалко по-слаб отбора, където и напрежението е по-ниско. Примерно в Испания - Атлетико, Севиля, Валенсия.. мисля че в Примера може да играе още 4-5 години на топ ниво.
Но от друга страна мисля, че ще остане в Манчо за да се докаже..и си мисля че това е мъжка постъпка. Най-лесно е да се махнеш, по-трудно е да докажеш на надменните англичани, че не са прави. Пък и...видяхме ги в ЮАР колко ги бива, така че дано малко поспрат с критиките към Митко.
Та където и да играе догодина, успех!
"Валенсия" нямат пари да ходят на църква, а като се има предвид, основните конкуренти за трето-шесто място не са активни на трансферния пазар, долу-горе са на същия хал. Единство "Реал", "Барса" и "Херес" имаха положителен баланс от приходи/разходи през миналия сезон. 20 млн. от добрите тимове никой не може да плати, а ако бъдат продадени играчи като Кануте, Форлан и др. надали ще се спрат на Бербо. Той заслужава още един шанс в "Юнайтед".
Чети правилно.. мисля, че ще е по-добре за него..не че ще отиде там.
Иначе, заслужава шанс в Юнайтед

Иначе, заслужава шанс в Юнайтед

- david_villa
- Контакти:
Прочетох правилно, но му стига в отбори като "Тотнъм" и "Леверкузен".
Трофеи се печелят трудно с тях. Конкуренцията е по-лека, но не мисля, че в "Юнайтед" е непосилно да влизаш по-често в игра, все пак и този отбор е доста пасивен откъм привличане на конкуренция. Трябва да се старае и да помага на тима му да печели отличия, аз също се присъединявам с пожеланията за успехи.

Аман от глупости вече
Fichango написа:Аман от глупости вече
И на мен ми дойде до гуша.

Само Черно море.
garfild8 написа:Fichango написа:Аман от глупости вече
И на мен ми дойде до гуша.Само не ми е ясно,защо Гонг-а,продължава да ЖЪЛТЕЕ и да копира изсмуканите статии на Острова,които почти винаги,оплюват Бербо?
ГОНГа има договор със СЪН да им препечатва статиите. знаеш ли как трудно се изкарват пари в журналистиката....

cvetan написа:garfild8 написа:Fichango написа:Аман от глупости вече
И на мен ми дойде до гуша.Само не ми е ясно,защо Гонг-а,продължава да ЖЪЛТЕЕ и да копира изсмуканите статии на Острова,които почти винаги,оплюват Бербо?
ГОНГа има договор със СЪН да им препечатва статиите. знаеш ли как трудно се изкарват пари в журналистиката....

Само Черно море.