Селекцията в Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Селекцията в Ювентус

Мнениеот buffon » 03 юли 2010 20:29

forzajuve написа:Касано от догодина без пари.Вече е договорен.Той ще замести Дел Пиеро

ОООООООО супер ако това е вярно.Добре мога да почакам една година тамън ще доиде да играе в ШЛ с Юве,тази нека го направи със Самп.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 юли 2010 01:23

Трезеге,Канаваро,Касерес,Каморанези са аут.
Евентуално привличане на Мексес означава продажба на Киелини,което ще е върха на идиотизма.Ако искаме да направим нещо през новия сезон,Киело трябва да остане в отбора.А може и да искат по-голяма конкуренция в защита.
През това лято всеки втори футболист се свързва с Юве,то не бяха Суарез,Ван дер Ваарт,Агуеро,Форлан,Дренте,Дзеко,Красич,Варгас и тн

Tinto
Контакти:

Мнениеот Tinto » 04 юли 2010 09:38

Не говорете абсурдни работи...продажба на Киелини няма да има-той го каза, мениджъра му го каза и преподписа съвсем скоро. Аз мисля, че един Бастос хич няма да се отрази зле + 1 нападател. Амаури му е крайно време да си ходи, а ако стана няква врътка и Мело си тръгне пак добре.

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 22 юли 2010 12:54

Ляв бек, Милош Красич и нападател(но не ДЗЕКО!!!) ни трябват! Иначе и за Серия А не можем да се борим. Хубаво е, че закърпихме някои дупки(Сторари, Бонучи, Пепе), Мартинез го знам като цяло и ми е интересно как ще се представи. Дано вземем Красич, защото е страшен плеймейкър, Де Челие бива за ляв бек, но не зле и там да се осигурим. И много важно - трябва ни нападател, по възможност бърз, да внася острота! Аз си мечтая за Хълк, но никой не се сеща. И не искам Дзеко!
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юли 2010 13:22

spiker написа:Ляв бек, Милош Красич и нападател(но не ДЗЕКО!!!) ни трябват! Иначе и за Серия А не можем да се борим. Хубаво е, че закърпихме някои дупки(Сторари, Бонучи, Пепе), Мартинез го знам като цяло и ми е интересно как ще се представи. Дано вземем Красич, защото е страшен плеймейкър, Де Челие бива за ляв бек, но не зле и там да се осигурим. И много важно - трябва ни нападател, по възможност бърз, да внася острота! Аз си мечтая за Хълк, но никой не се сеща. И не искам Дзеко!

Красич е крило не е плеймейкър , имаме си плеймекър Диего , но само с него не става , иначе и аз съм на твойто мнение че ни трябва някой бърз нападател ... стига сме зимали тролеи като Амаури :@ , дано да го махнат вече , Трезеге дано да остане класа си е ... иначе си имаме 2 ляви бека Де Челие и Гросо ... макар че Гросо май не става много много , Гледах и трите контроли до сега , в последния мач с Хамбургер 0-0 завърши , просто трагична игра на отбора , тоя Мартинес не можеше да си спира топката :( ... Диего се мъчеше да прави нещо не сам не става , Сисоко само се спъва в топката :( ко ша го правим и него незнам , Легроталие незнае къде се намира ... Десния бек Марко Мота го бива , Сторари направи доста спасявание и като го няма Буфон си имаме стабилен вратар !

Офтопик:

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 23 юли 2010 10:57

Напротив Красич се справя дори по-добре като плеймейкър отколкото като крило :) Гледай няколко мача от руската премиер лига и виж :) Но все пак дори и като крило пак ще ни върши страхотна работа. За мен Амаури, Сисоко и Гросо(само ако вземем ляв бек, т.е. Де Челие да е резерва, ако не вземем - Де Челие титуляр, Гросо резерва) трябва да се продадат до края на трансферния. Якуинта и Трезеге трябва да останат, те са страхотни играчи и двамата са доказали, че имат място в Юве. Ако не ги мъчат контузии съм сигурен, че поне единия ще вкара 25+ гола за сезона. Просто един Хълк оправя всичко! Уникален играч е - висок, силен, бърз, с усет. Единственият му минус е, че е малко егоистичен и не подава много топката, но аз бих го преживял. Юве трябва да спре да играе футбола който се играеше преди 10 години. Тогава бяхме царе на тогавашния футбол, но сега футбола е друг. Сега се играе бърз футбол, на високо темпо. Не можем да си позволим най-бързия играч да ни е плеймейкъра! И как да стане без крила когато нападателите са ти високи и тромави. Дано Красич дойде и с Пепе да вкарват малко скорост в атаките. Дори не мисля, че ако имаме 2 добри крила ще ни трябва трети нападател. Не е лошо все пак да се вземе.
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Ювентус”