Да отрежем езика на Пепи Василев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
-
- Контакти:
Re: Да отрежем езика на Пепи Василев
FIDEL дека е Кастро?
- vladitol
- Контакти:
SHAKOMINATORA написа:FIDEL дека е Кастро?
Той жив ли е още ?

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
valkata_levski написа:vladitol написа:за това че си затваряли очите преди да ударят с глава ли ревеш
Тук Пепи Василев е много прав.
Това е все едно вратар да се скрие зад гредата или да се пази от топката!
Разбира се, че не е прав. Това са повторения от високоскоростни камери, които могат да изкарат едно мигване да трае 3-4 секунди, както и става при тези удари с глава. Но геният Пепи си мисли, че става въпрос за дремене по време на удара...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
И мен много ме дразни тоя Пепи ... докага ще е това не знам . Има едно младо момче - коментира Словакия-Италия и Германия - Англия , супер добре се справи (Радостин май му беше първото име
) Трябва повече мачове да му поверяват .

Петър усети, усети напрежението и несигурността у капитана на Гана...нямаше как да не я усети

Няма как да збърка

Няма как да збърка

TodorT написа:Петър усети, усети напрежението и несигурността у капитана на Гана...нямаше как да не я усети![]()
![]()
Той се извъди и психолог.

Само Черно море.
garfild8 написа:TodorT написа:Петър усети, усети напрежението и несигурността у капитана на Гана...нямаше как да не я усети![]()
![]()
Той се извъди и психолог.Дано някой го прибере на 4-ти километър.
Е прав ли беше - ДА... Тогава замълчете малко
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Абе и мен ме издразни жестоката критика на Петела към играчите, които при удар с глава си затварят очите.
Ами това си е една нормална реакция, на човек, който чака сблъсък с нещо. Колко от вас, които са играли футбол, не си затварят несъзнателно очите при удар по топката?
Ами това си е една нормална реакция, на човек, който чака сблъсък с нещо. Колко от вас, които са играли футбол, не си затварят несъзнателно очите при удар по топката?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- JohnnieWalker
- Контакти:
ros написа:garfild8 написа:TodorT написа:Петър усети, усети напрежението и несигурността у капитана на Гана...нямаше как да не я усети![]()
![]()
Той се извъди и психолог.Дано някой го прибере на 4-ти километър.
Е прав ли беше - ДА... Тогава замълчете малко
Пич гръмни се... Дори звучи тъпо

Много е зле горкия, ама мен ако питаш и езика да му отрежат пак ще намери начин да приказва глупости

- JohnnieWalker
- Контакти:
ehh написа:Абе и мен ме издразни жестоката критика на Петела към играчите, които при удар с глава си затварят очите.
Нееееее... ГРЕШИШ