Силвър написа:garfild8 написа:Силвър написа:Ти кво искаш да са извезани със златни нишки ли ? Тва е тениска за тренировка , ти на тренировка с Долче и Габана ли ходиш ?!
Добре де,Найки нямат ли екипи за тренировка или не са доставили?Извинете че,се включвам,но мисля че,тренировъчните екипи на европейските отбори,не са шорти и тениски от измислени материи.
Извинявай , че ти отговарям , но тренировъчните екипи на европейският отбор Левски са найк , за материята не знам откъде разбра , че е измислена ,явно си по-навътре в нещата от нас - просвети ни нас неразбиращите . На картинка ли ги преценяваш материите ? Или данеби да живееш в Правец ?
п.П Писна ми от глупави теми , колкото да си чешем езиците . Друг е въпроса , че неведението в което сме поставени е глупаво , но затова е виновно само ръководството !
Наистина не знам каква е материята на тренировъчните ви екипи,но от автора излиза че,са от някаква странна материя.
Иначе съм от Варна и затова давам пример,за частниците от нашите села,какво правят.

Сега сериозно.Наистина си чешем езиците в тази тема и за ръководството ви,си много прав.И нашето си има трески за дялане,ама това е за друга тема.